Canım test yaptrıdınmı oyle hemen kendını kapıp koyverme
oyle bır suru topıkte okudum ne olursa olsun testını yaptır
yok yere moralını bozma
mılletten sakır sakır kan gelırmıs ama yaptırıp pozıtıf alan var canım ıstersen kan testı ver yarın,sonunda 10 gun asagı yukarı kanda cıkar test sonuucn
ne olursun canım güçlü ol biliyorum çok zor insan umut ediyor tedavide bir anda umutların yıkılıyor ama herşey bitmiş degil devam edeceksin ve inşallah yavrunu kucagına alacaksın herşeyin hayırlısı bu bizim imtahanımızmış canım bu ilk denemenmiydi
evet canım ilkti ve bidaha nasıl aynı gücü bulucam biliyorum
sen daha bugün bana umut veriyordun olabilir diyordun neden hemen ümitsizliğe kapıldın canım benim.ilaçlarına devam et testi yaptır muhakkak canım.inş.devam ediyordur.yarın bana muhakkak haber ver canım.merakta bırakma beni.dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.
gel hemen pes etme bizler en güçlü bayanlar degilmiyiz.iyi haberini bende bekliyorum canım..........
inan okurken şok oldum.tüm kalbimle dualrımla yanındayım arkadaşım.sende üzme kendini belki bebeklerin seninledir.üzme onları.bünyeni zayıf düşürme.biz perdenin arkasını bilemeyiz Rabbim neylerse güzel eyler.vardır muhakkak bir bildiği biz hayırlısını isteyen inançlı ve bilinçli kadınlarız.çeresiz değiliz çare biziz.sakın bırakma kendini sakın.eşinide üzme.belli etmezler ama bizden çok üzülürler.çünkü biz boşaltıyoruz kendimizi onların içinde kalıyor ve o üzüntüyle bizi teselli ediyorlar.sonucu öğlen bekliyorum.iyi akşamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?