çok üzgünüm tesellinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
140
3
96
İstanbul
malesef olmadı bugün transferimin 9. günü 4.gününden beri adet sancısı çekiyordum adetime bugün tam bir hafta var ama tam anlamıyla adet oldum çok ama çok üzgünüm kısmet değilmiş

Canım test yaptrıdınmı oyle hemen kendını kapıp koyverme
oyle bır suru topıkte okudum ne olursa olsun testını yaptır
yok yere moralını bozma
mılletten sakır sakır kan gelırmıs ama yaptırıp pozıtıf alan var canım ıstersen kan testı ver yarın,sonunda 10 gun asagı yukarı kanda cıkar test sonuucn

ağlamaktan mahfoldum hiç sanmıyorum canım ya şansım yokmuş yine yaptırıcam ama eminim artık

gülllu can arkadaşım katılıyorum canım test yaptır bencede ve dr muhakkak danış rabbimden hayırlıs canım kendini yıpratma sonuçtan emin ol once rabbim ol dedikten sonra gerisi teferuat kalır inşallah sonuç pozitiftir canım negatifsede üzülme lütfen senin saglıklı olman herşeyden önemli unutma

canım ya üzülme bence git bir test yaptır annem bana hamileyken 2 ay adet görmüş inşallah seninde öyledir sıkma canını... olmazsa da üzülme hiçbir şey senin sağlığından daha değerli değil demekki bebişinde vakti gelmemiş de ve güçlü ol ... olacak bir gün inşallah....

ne olursun canım güçlü ol biliyorum çok zor insan umut ediyor tedavide bir anda umutların yıkılıyor ama herşey bitmiş degil devam edeceksin ve inşallah yavrunu kucagına alacaksın herşeyin hayırlısı bu bizim imtahanımızmış canım bu ilk denemenmiydi

çok tşk ederim hepinize yarın gidicem hastaneye bakalım ama hiç ümidim kalmadı çok üzülüyormuş insan

evet canım ilkti ve bidaha nasıl aynı gücü bulucam biliyorum

Canım yaa ağlama her şeyde bir hayır vardır derler belki dediğin gibi değildir olmuştur da başka şeyden olmuştur kanaman dr git ihmal etme

canım..
pes etmek yok.uzun bir yol bu yol..
ümitsizlik yıldırmasın sakın seni.
regl olupda dolu dolu hamile olan nice anne adayları oldu burada..
lütfen üzülme,ağlama..

Sana kım dedıkı oyle umudun yokmus felan
canım canını sıkma mıllet dogurana kadar adet oluyor oyle kotu dusunme yaa
olmazsa gıt buaksamdan yap

evet canım ilkti ve bidaha nasıl aynı gücü bulucam biliyorum

canım inan seni çok iyi anlıyorum bende negatif sonucunu aldıgımda yıkılmıştım bir kaç gün çok üzüleceksin ama hayat devam deiyor belki bir süre bebek görmek zor gelecek yada konuşmak ama geçecek canım simdi çok hassas olaman dogal okadar hormonla yüklüsün reglisin ve çok istedigin birşey yitirdin biliyorum ama sen herşeyden önce sen sen saglıklı ol yeter inan kısa bir süre sonra tedaviyi tekrar denemek istiyeceksin rabbim san sabir ve güç versin canım

hepinize çok tşk ederim iyiki sizler varsınız doktorumlada görüştüm büyük ihtimal yok ama yinede sabah test yapalım dedi sabah test yaptırıcam allahım ne kadar zormuş ya allah hastalık vermesin ama bişeyi umutla bekleyip bu sonucu almak çok üzücüymüş

sen daha bugün bana umut veriyordun olabilir diyordun neden hemen ümitsizliğe kapıldın canım benim.ilaçlarına devam et testi yaptır muhakkak canım.inş.devam ediyordur.yarın bana muhakkak haber ver canım.merakta bırakma beni.dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.

gel hemen pes etme bizler en güçlü bayanlar degilmiyiz.iyi haberini bende bekliyorum canım..........

sen sakın ümitsizleşme canım benim durumumdan hayat işte böyle bişey ben sana kıyamaz yazarken ben şoka girdim ilk senle paylaşmak istedim muhakkak haber vericem sana ama benim kendimden ümidim yok sana dua edicem çok inş senden alırız güzel haberi

inşallah yarın senin için iyi ve hayırlı olanla karşılaşırsın canım.

inan okurken şok oldum.tüm kalbimle dualrımla yanındayım arkadaşım.sende üzme kendini belki bebeklerin seninledir.üzme onları.bünyeni zayıf düşürme.biz perdenin arkasını bilemeyiz Rabbim neylerse güzel eyler.vardır muhakkak bir bildiği biz hayırlısını isteyen inançlı ve bilinçli kadınlarız.çeresiz değiliz çare biziz.sakın bırakma kendini sakın.eşinide üzme.belli etmezler ama bizden çok üzülürler.çünkü biz boşaltıyoruz kendimizi onların içinde kalıyor ve o üzüntüyle bizi teselli ediyorlar.sonucu öğlen bekliyorum.iyi akşamlar canım

inş canım dediğin gibidir ilk işim haber vermek olacak sanada iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…