Çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilmiyorum

Madde kullanan sana küfürler eden bir adama neden 4 çocuk hemde 4 kız.Senin mutsuzluğun yeterli değil miydi de 4 mutsuz kız çocuguda ekledin yanına.Çocuk yardımı içinse bile değer mi yazık değil mi ? Olmuşla ölmüşe çare yok bari bundan sonrası için kızlarını düşünerek hareket et.O pislikten ayrıl kızlarınla kendine yeni bir hayat kur.30 yaşındasın genceciksin daha, sanada yazık.Ne yaparsan yap tekrar doğurma.

Konu sahibi kocasından ayrılmayı düşünmüyor. Çocukları nasıl bir hayata mecbur bıraktığını umursamıyor. Evlatlarına karşı bir sorumluluk duygusu yok. Ben anneninde babadan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bildiğimiz kendisini insan yerine bile koymayan adamların aşkından ölen kadın tipi. Şu anlaşılsın artık anne ve babalar gerektiğinde evlatlarını birbirinden bile koruyacak. Bu yasal yollara başvurmayı gerektiriyorsa yasal yollara başvurulacak.
Ayrıca ben evlatlarimı böyle bir babanın yanında buyütmektense gider ailemin kapısının önünde yatarım kendimi affettiririm.Annesinin babasının en ufak lafını çekemeyen insanlar ellerin her türlü kahrını çekmeye ne meraklı oluyor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…