Çok Üzgünüm, Verilmiş Sadakam Varmış

Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu ve herkesin içinde iltifatlar ediyordu, bu kişiye herkes çok saygı duyuyordu. Efendi gibiydi.

Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi toplayıp bakışlarımla belli etmek istedim ve gerçekten uzunca bakıştık. Hatta onu çağıran insanlara bakmayıp bana bakmaya devam etti.

Sonra kısa bir muhabbet ettik. “Bana hasta olduğunu, üzülmemesi gerektiğini, üzüntü olunca ağrılarının arttığını” söyledi. Sonra havadan sudan konuştuk, sürekli romantik gülümsüyorduk.

Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.

Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansözmüş. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.

Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, benim kinci biri olduğumu bilmiyordu. Yüzü kıpkırmızı oldu, bana sinirli bakıp gitti.

Ertesi gün dersten önce arkadaşımın önemli bir sorusunu istemeyerek sormak zorunda kaldım, kısaca sinirle cevaplayıp kalkıp gitti.

Ben de “hem suçlu, hem güçlü” diye düşündüm. Aradan birkaç gün geçti ve bugün geldi.

Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.

Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? İlgi, iltifat, bakış… Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sizlere şimdiden teşekkür ederim…
Siz şey değilsiniz değil mi bir üye vardı burayı günlük gibi kullanıyordu🤔

Siz beni yanlış anladınız sanırım. dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim duygularımı belli ettiğim gün yüzüme baka baka bir yere gitmekten bahsetmesi, benden çekinmesi, cevap vermemesi, benim sonradan nereye gittiğini tesadüfen anlamam. Benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.

Ayrıca duygularımı belli ettiğim gün çok safsın demesi, şüpheli tavırları, benimle oynadığını ve yedekte tuttuğunu hissettim.

Arkadaşlarına bir kızla tanıştığını anlattı ama eskiden tanıştığını, bir türlü buluşamadığını, ilk defa buluşacağını söyledi. Benimle oynamış yani.

Siz beni yanlış anladınız sanırım. dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim duygularımı belli ettiğim gün yüzüme baka baka bir yere gitmekten bahsetmesi, benden çekinmesi, cevap vermemesi, benim sonradan nereye gittiğini tesadüfen anlamam. Benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.

Ayrıca duygularımı belli ettiğim gün çok safsın demesi, şüpheli tavırları, benimle oynadığını ve yedekte tuttuğunu hissettim.

Arkadaşlarına bir kızla tanıştığını anlattı ama eskiden tanıştığını, bir türlü buluşamadığını, ilk defa buluşacağını söyledi. Benimle oynamış yani.
Nasıl oynamış? Sizi evlenme vaadiyle kandırıp birlikte olup terk mi etti sonradan? Alt tarafı ders arasında bakışıp iki kelime sohbet etmişsiniz. Niye üç çocukla terk edilmiş gibi davranıyorsunuz?

Dansözse ne olmuş yani? Otobanda parayla kendini satıyormuş muamelesi yapmissiniz çocuğa. Öyle ki utanip yaptığı mesleği inkar etmis. Çok üzücü. Ben de birkaç ay oryantal kursuna gittim, iki popo atmak bile nasıl zor,kendi içinde ne kadar zahmet ,fiziksel konduksiyon gerektiriyor

Ayrıca benim bildiğim bir erkek dansöz var, maşallah taş gibi çocuk :)
Sen çocuğu yaptığı işten dolayı utandirmissin, sonra kendini pazarlıyor muamelesi yapıp selamını bile almamissin. Sonra da baskasini bulmuş diye üzülmüşsün.
Yok, büyük aşkının yasini tutacakti tüm 2022 boyunca
Hayır adam dansöz değil, dansöze gitmiş, duygularımı belli ettiğim gün, zaten ben öğrenince şaşırdı, dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.

Adam dansös değil de ünlü bir dans grubunun üyesi olsaydı nasıl olurdu acaba? Ozamanda adamın üstüne fırlardınız sanırım. Ayrıca dansözlük kötü igrenc bir meslekmiş gibi adamdan iğrenip kaçmışsınız, oysaki yeteneği olan bu mesleği icra edebilir. Aferin adama sağ gösterip sol vurmak böyle oluyor.

Nasıl oynamış? Sizi evlenme vaadiyle kandırıp birlikte olup terk mi etti sonradan? Alt tarafı ders arasında bakışıp iki kelime sohbet etmişsiniz. Niye üç çocukla terk edilmiş gibi davranıyorsunuz?
Ay iki laflaştığı bakıştığı çocuk dansözlü mekana gitmiş diye mi bu tantana? Ben de adam dansöz sandım.

Mesleği dansöz diye adamı niye yerden yere vurdun şimdi? Verilmiş sadakam var demez mi birde sanki adam seri katil. 🙄
Senin “standartlarına” uymuyorsa iki medeni insan konuşur anlaşır flörtü sonlandırırdınız. Yaptığınız büyük saygısızlık. Çok kaba bir tavır almışsınız.
Hayır, dansöze gitmiş, benim kıskanacağımı biliyordu ve benden sakladı, yanlış anlamayın.

Hayır adam dansöz değil, dansöze gitmiş, duygularımı belli ettiğim gün, zaten ben öğrenince şaşırdı, dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.
:KK57::KK57:adam dansöz değil miydi?
Bu nasıl bir anlatımda bozukluk, sayfalarca hepimiz yanlış anlamışiz.
Umarım KPSS kursu değildir gittiğiniz kurs

Adam dansös değil de ünlü bir dans grubunun üyesi olsaydı nasıl olurdu acaba? Ozamanda adamın üstüne fırlardınız sanırım. Ayrıca dansözlük kötü igrenc bir meslekmiş gibi adamdan iğrenip kaçmışsınız, oysaki yeteneği olan bu mesleği icra edebilir. Aferin adama sağ gösterip sol vurmak böyle oluyor.
Hayır , yanlış anladınız ,dansöz mesleğine laf etmiyorum tabi ki, sorun benden saklaması ve kıskanacağımı biliyordu.

Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu ve herkesin içinde iltifatlar ediyordu, bu kişiye herkes çok saygı duyuyordu. Efendi gibiydi.

Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi toplayıp bakışlarımla belli etmek istedim ve gerçekten uzunca bakıştık. Hatta onu çağıran insanlara bakmayıp bana bakmaya devam etti.

Sonra kısa bir muhabbet ettik. “Bana hasta olduğunu, üzülmemesi gerektiğini, üzüntü olunca ağrılarının arttığını” söyledi. Sonra havadan sudan konuştuk, sürekli romantik gülümsüyorduk.

Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.

Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.

Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, benim kinci biri olduğumu bilmiyordu. Yüzü kıpkırmızı oldu, bana sinirli bakıp gitti.

Ertesi gün dersten önce arkadaşımın önemli bir sorusunu istemeyerek sormak zorunda kaldım, kısaca sinirle cevaplayıp kalkıp gitti.

Ben de “hem suçlu, hem güçlü” diye düşündüm. Aradan birkaç gün geçti ve bugün geldi.

Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.

Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? İlgi, iltifat, bakış… Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sizlere şimdiden teşekkür ederim…
Bakışmalardan ne ara dansöze geçtiniz anlamadım 🤣🤣🤣

Adam dansöz diye bir boğmadiginiz kalmış. Selam vermiş almamışsınız, bide neyin kinini yaşıyorsaniz kirlenmişsiniz ee adamda ne yapsaydı . Birde şu erkekler diyorsunuz
Hayır yanlış anlamayın, dansöz değil, dansöze gitmiş, benden saklamış, kıskanacağımı biliyordu.

Back
X