Çok Üzgünüm, Verilmiş Sadakam Varmış

Siz beni yanlış anladınız sanırım. dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim duygularımı belli ettiğim gün yüzüme baka baka bir yere gitmekten bahsetmesi, benden çekinmesi, cevap vermemesi, benim sonradan nereye gittiğini tesadüfen anlamam. Benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.

Ayrıca duygularımı belli ettiğim gün çok safsın demesi, şüpheli tavırları, benimle oynadığını ve yedekte tuttuğunu hissettim.

Arkadaşlarına bir kızla tanıştığını anlattı ama eskiden tanıştığını, bir türlü buluşamadığını, ilk defa buluşacağını söyledi. Benimle oynamış yani.
Yav Allah aşkına bakistiginiz adamın nereye gittiğini niye kiskaniyosunuz , 30 yaşındasiniz demi ?😂

Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu.Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi topladım, belli ettim, anladı. Sonra muhabbet ettik. Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.

Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.

Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, bana sinirli bakıp gitti.

Aradan birkaç gün geçti ve bugün geldi.

Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.

Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sizlere şimdiden teşekkür ederim…
konu çok uzun da

"dansöze gitmek" ne demek ya
eskorta gitmiş rusa gitmiş gibi, dansöze gitmiş de mi var?

pavyon mu orası neresi, hala dansöz çıkan mekan mı varmış?

Abi 30’lu yaşların ortasında nasıl böyle lise koridorlarından fırlamış gibi ilişkimsiler yaşıyorsunuz allah aşkına ya? Valla çok tuhaf.

Adamın yüzüne bakmamışsınız ne yapacaktı? Sonsuza dek sizi mi bekleyecekti?
“geçen hafta cesaretimi toplayıp bakışlarımla belli etmek istedim” kısmına yarıldım. 4 aydır ilgini çeken biri var ve daha yeni bakışlarınla belli etmeye karar veriyorsun, garip. Ben de sandım ki “çıkışta bir kahve içmeye davet ettim” gelecek cesaretimi topladım cümlesinden sonra.

Abi 30’lu yaşların ortasında nasıl böyle lise koridorlarından fırlamış gibi ilişkimsiler yaşıyorsunuz allah aşkına ya? Valla çok tuhaf.

Adamın yüzüne bakmamışsınız ne yapacaktı? Sonsuza dek sizi mi bekleyecekti?
lise çağında üniversite sınavına hazirlaniyorlar diye düşündüm . Liseli çocuk dansöz izlemeye mi gitmiş diye aklımda sorular uçuştu. Sonradan tekrar okudum ve 30 lu yaşları görünce şaşırdım

Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu.Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi topladım, belli ettim, anladı. Sonra muhabbet ettik. Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.

Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.

Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, bana sinirli bakıp gitti.

Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.

Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
3F938CA7-4A2F-437C-83BD-F9EACC1EEDE4.webp

Abartmayın isterseniz… verilmiş sadakam varmış diyecek kadar ne yaşadınız acaba diye konuya girdim, hüsrana uğradım :KK12:

lisede yaşanan olaylara benziyor 4 aylık birine çok anlam yüklemeyin. ilk defa mı bir erkek arkadaşınız olacaktı acaba çünkü ufak bir ilgiyi bile yanlış anlamış gibisiniz

Back
X