- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Canım üzülme karından görülmez sen neden vajinalutrasonla baktırmıyorsun hemen gidip baktır boşuna üzülüyorsun ben üç gün önce vajinalutrasın ile baktırdım hem keseyi hemde yolk kesesi ni gördük doktor bebiş çok küçük ölçmedim dedi daha tam göstermedi kendiniii merak etme boşuna strese girmeye daha küçükilk gebeliğim
6+1 günlük
Bugun doktora gittim
Kese var ama bebek yok
Benim gibi olupta sonradan bebeği gören var mı?
Vajinal ultrasyondan bakalım dedi
Bende bebek yoksa bu gerçekle yüzleşmek ten korktuğum için erteledim...
Lütfen konum taşınmasın...
Beni rahatlatacak tecrubelerinize ihtiyacım var...
Baska bir doktora daha gidin ve vajinadan baktirin , o kadar minik bebek icin vajinadan bakmasi lazim
Olabilir 7. Haftada gorenler de var. Ilk usg randevunuz muydu?
CANım 5+6 günlüktü. Cihazı kötü bir hastane kesemi bile zor gördü vajinal baktığı halde. Aynı günün akşamına daha iyi cihazı olan bir hastaneye gittim vajinal baktı ve bebeğimi gördü şükür. İlk gittiğim hastanede bana doğru düzgün kese bile Yok düşük yapıyorsun kanaman artınca gel dedi . İçim rahat etmedi ikinci hastanede bebeğimi gördüm bana bol bol su iç dinlen bebeğin gayet iyi dedi. Den düşün artık
Kızlar teşekkür ederim desteklerini için insan bilmediği şeyden çok korkar yaa bende boş gebeliği bilmediğim için çok korktumCanım üzülme karından görülmez sen neden vajinalutrasonla baktırmıyorsun hemen gidip baktır boşuna üzülüyorsun ben üç gün önce vajinalutrasın ile baktırdım hem keseyi hemde yolk kesesi ni gördük doktor bebiş çok küçük ölçmedim dedi daha tam göstermedi kendiniii merak etme boşuna strese girmeye daha küçük
Yipranacak bir durum yok uzmeyin kendinizi , benim de iki kayibim iki de saglikli cocugum var , moral cok onemli gercekten , moralinizi yuksek tutunKızlar teşekkür ederim desteklerini için insan bilmediği şeyden çok korkar yaa bende boş gebeliği bilmediğim için çok korktum
Bugun daha iyi ultrasyon cihazı olan bir doktora gidecegim
Olmazsada vajinal ultrasyon yaptıracağım
2 günde çok yıprandim
bunu da atlatirsiniz. Icinizi ferah tutun.doktordan geldim kızlar bebeği gödük ve kalp atışlarını dinledik çok şükür
ama kalp atışları çok yavaş dedi doktor
göbekten bir iğne başladı
bunu da atlatirsiniz. Icinizi ferah tutun.
Gözün aydın canım inşlh kalbide normale döner bian önce
Allah razı olsun hanımlarGözünüz aydın :)
sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Benmde 6da kese vardi 7de bebek gozuktu canmilk gebeliğim
6+1 günlük
Bugun doktora gittim
Kese var ama bebek yok
Benim gibi olupta sonradan bebeği gören var mı?
Vajinal ultrasyondan bakalım dedi
Bende bebek yoksa bu gerçekle yüzleşmek ten korktuğum için erteledim...
Lütfen konum taşınmasın...
Beni rahatlatacak tecrubelerinize ihtiyacım var...
allah razı olsun canımben de ilk yorumu görünce yazmak istedim, 6 haftalık kontrolde görünmemişti benim de danam
sonra yorumunu gördüm, hadi gözün aydın oyun arkadaşım :) sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim
gördüm bebeği çok şükür canımBenmde 6da kese vardi 7de bebek gozuktu canm
ah kuzum yaa Allah razı olsunallah razı olsun canım
çok şükür bebeğimi gördük biraz kalp atışları yavaş
doktor belki yeni başladığı içindir dedi
ama o ses bile beni benden almaya yetti
eşimin ağlamasından sesi pek duyamadım ama
Rabbim evladını sana, senide ona bağışlasın bir ömür ayırmasın inşaallah
Kalp atışlarımız düzenlensin yine oynarız oyun
cumartesi gününe kadar kalbimiz daha hızlı atmaya başlıyacak inşaallah tımtıs tımtısah kuzum yaa Allah razı olsun
siz iyi olun da oynarız gene biz oyun eksik kalsın
cumartesi gününe kadar kalbimiz daha hızlı atmaya başlıyacak inşaallah tımtıs tımtıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?