Çok üzgünüm

zuhalay1982

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
10
2
1
43
Arkadaşlar 7 aydır devam eden bir ilişkim var. Özellikle son aylarda ilişki oturdu. Aramızda çok iyi idi. Sonra arkadaşım ilişkimizin ilk aylarında birde kavgalı olduğumuz günlerde başka bir kızla yemeğe gittiğini öğrendim. Ona sordum. Seninle ciddileşmeden önce olan bir şeydi. Seni aldatmadım dedi. Yakın zamanda evlilik planı yapıyorduk. Onu terk etmek istiyorum. Ama onu da çok seviyorum. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Tavsilerinize ihtiyacım var. Gerçekten bir süre sonra hiç görülmemiş. Ama benimle görüşürken onunlada görüşmüş. Benimle gizli kapaklı görünüyordu. Onunla arkadaşlarının olduğu yerlerde takılmış

peki sizinle arasının iyi oldugu dönemde de devam etmişmi o şahısla görüşmeye ?

Yeni tanıştığımız dönemde her ikimizde de görüşmüş. Sonra sadece benimle görüşmüş. Ama ayrıldığımız dönem ben onun için ağlarken o bu kıza iltifatlar etmiş.

ayrıldığınız dönem için bir yorum yapamam bana kalırsa aldatmak değil ,yeni tanıştıgınız dönem her ikinizle görüşmesi de normal bence bilemedim bana kalırsa ihanet gibi gelmedi. kimse kimseye mecbur değil, istese o insanla devam ederdi.

Herşeyi kabullene bilirim. Ama bu durum herşeyin büyüsünü bozdu. Kafamda bir sürü soru. Beni neden gizliyordu. Şimdi neden evlenmek istiyor. Acaba bu kız onu istemediği için mi benle devam etti. Son birkaç aydır sürekli birlikteyiz. Sevmese benimle bu kadar beden vakit geçirsin

Herşeyi kabullene bilirim. Ama bu durum herşeyin büyüsünü bozdu. Kafamda bir sürü soru. Beni neden gizliyordu. Şimdi neden evlenmek istiyor. Acaba bu kız onu istemediği için mi benle devam etti. Son birkaç aydır sürekli birlikteyiz. Sevmese benimle bu kadar beden vakit geçirsin
Bence aldatma değil bu, daha herşey oturmamışken o kızla görüşmüş, sizle işler ciddileşince bir daha görüşmemiş. Ayrılmayın ama biraz zaman tanıyıp iyice niyetini anlamaya çalışın, sevgisinden emin olana kadar da evlenmeyin

Back
X