• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm:((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.050
1.732
333
Sakarya
Cok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben :( 3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik :(

hic teklif gelmiyor mu? ben karsiyim ama görücü üsülü de mi olmuyor? benim dayilarim var :110: ciddiyim.... saka falan yapmiyorum. neden olmasin ki illaki olur nasip kismet. belki bu kadar cok kafays taktigin icin olmuyordur. tam bos verdigin anda cikar karsina biri

Biraz bu konuda konuşmak isterseniz dertlesebiliriz.gorucu geliyor fakat olumlu gibi olup olumsuz mu oluyor? Kriterlerinize mi uymuyor biraz anlatır mısınız? Biz bı kıza görücü gitmiştik babasi,iki ablası varken asla vermem kızımı dedi.ablanizi bekleme durumu var mi

hic teklif gelmiyor mu? ben karsiyim ama görücü üsülü de mi olmuyor? benim dayilarim var :110: ciddiyim.... saka falan yapmiyorum. neden olmasin ki illaki olur nasip kismet. belki bu kadar cok kafays taktigin icin olmuyordur. tam bos verdigin anda cikar karsina biri
Canım teşekkür ederim :) cikmazmi cok çikti karsima ama olmadi hep birsey cikti önce cok pesime dolasanlar sonradan bitirdi anlamiyorum gayette normal akli basinda insanlariz .görücü usulüne gelincede ya nerde olmaycak insanlar var onlar cikti karsima of of :(

Çalışıyorsunuz madem tatil günlerinde turlara katılın. Yurtiçi yurtdışı artık ne olursa. Belki kafa dengi birilerini bulabilirsiniz. Eve tıkılmakla hiç olmaz.
Her şey nasip.

Biraz bu konuda konuşmak isterseniz dertlesebiliriz.gorucu geliyor fakat olumlu gibi olup olumsuz mu oluyor? Kriterlerinize mi uymuyor biraz anlatır mısınız? Biz bı kıza görücü gitmiştik babasi,iki ablası varken asla vermem kızımı dedi.ablanizi bekleme durumu var mi
Hayır canim oyle bir durumumuz yok .görücü usulü kimseyle zaten görüşmedim çünkü o kadar olmaz kisiler ciktiki anlatamam diğer türlüde cok kisi cikti ama nedense ilk etapta pesimde kosanlar istemedi sonradan inanin kendimi iy gösterme cabam yok ama gayet akli basinda güzel de kızım hic anlamiyorum yillardir sebep ariyorum ama bulamiyorum

Canım teşekkür ederim :) cikmazmi cok çikti karsima ama olmadi hep birsey cikti önce cok pesime dolasanlar sonradan bitirdi anlamiyorum gayette normal akli basinda insanlariz .görücü usulüne gelincede ya nerde olmaycak insanlar var onlar cikti karsima of of :KK43:

üzülme herzaman hayirlisi de ailenede de. düsünsene böyle baski altinda evleniyorsun mutsuz oluyorsun sonra o ailene patavatsizca davranan insanlar mi kurtarcak seni. gec olsunda güzel temiz olsun....

Çalışıyorsunuz madem tatil günlerinde turlara katılın. Yurtiçi yurtdışı artık ne olursa. Belki kafa dengi birilerini bulabilirsiniz. Eve tıkılmakla hiç olmaz.
Her şey nasip.
Canım tatilllere de cok gittik ama yok işte olmuyor ki devir zaten oyle bir devirki kime güvenip ne diycen ne muhabbete girceksin simdiki erkekler malum ha iyside bana senk geldiğini görmedim

Cok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben :KK43: 3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik :KK43:
Hey Allahım insanlar neden bu kadar dengesiz. Evlenmezsin neden evlenmedin derler. Evlenirsin çocuk yokmu derler. Çocuk olmuyordur neden olmuyor derler. Çocuk olur ikinciyi neden yapmıyorsun derler. Her türlü bunalım sebebi bu insanlar.

Yaşın çok geç değil. Vardır kısmetiniz mutlaka bir yerde. Önemli olan hayırlı ve doğru insanı bulmak. Çok insan evli fakat mutlu değil. Boşanma davası açan milyon tane insan var. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hayır canim oyle bir durumumuz yok .görücü usulü kimseyle zaten görüşmedim çünkü o kadar olmaz kisiler ciktiki anlatamam diğer türlüde cok kisi cikti ama nedense ilk etapta pesimde kosanlar istemedi sonradan inanin kendimi iy gösterme cabam yok ama gayet akli basinda güzel de kızım hic anlamiyorum yillardir sebep ariyorum ama bulamiyorum
Anlıyorum..oluyor bu tarz durumlar..ins en yakın zamanda hayırlısıyla istediğiniz tarzda sizi çok sevecek iyi biri çıkar.

Canım tatilllere de cok gittik ama yok işte olmuyor ki devir zaten oyle bir devirki kime güvenip ne diycen ne muhabbete girceksin simdiki erkekler malum ha iyside bana senk geldiğini görmedim
Ne diyeyim bilmiyorum ki. Hayırlısı olur umarım hakkınızda.

üzülme herzaman hayirlisi de ailenede de. düsünsene böyle baski altinda evleniyorsun mutsuz oluyorsun sonra o ailene patavatsizca davranan insanlar mi kurtarcak seni. gec olsunda güzel temiz olsun....
Tabiki öyle canim ama annem geçenlerde ağladi felan ya cok :( keske dogmasaymisim diyorum annemle babam üzülmezdi biizm yüzümüzden

Kısmet bu isler ama insan kısmetinin pesindende koşmalı canım eve kapanmadaa neymiş daha 30 yasindasin eve kapanirsan kimseyle tanışamazsın bence daha çok ortama gir

Kısmet bu isler ama insan kısmetinin pesindende koşmalı canım eve kapanmadaa neymiş daha 30 yasindasin eve kapanirsan kimseyle tanışamazsın bence daha çok ortama gir
Canım inanamiyormki ben inancimi bu konuda kaybettim nereye gidersem gideyim kimse beni istemez diye düşünüyorum pskolojim bozuldu kendimi övmüyorum ama güzelimde işim var herkes cok begenir e bende yoroldum artik gecen dedim en iysi eve kapaniyim ölene kadar sanirim akil sağlığım gidiyor :)

Tabiki öyle canim ama annem geçenlerde ağladi felan ya cok :KK43: keske dogmasaymisim diyorum annemle babam üzülmezdi biizm yüzümüzden

sacmaliyorsun! öyle sey mi olur canim benim ya. deme öyle annem öyle düsündügünü duysa yikilir kadin

Çevreye bakacak olursanız hiçbir zaman çeneleri kesilmez ki.
Evlenseniz bu sefer çocuk sormaya başlarlar. Çocuk olur ikinci çocuk derler. Uzar gider bu iş...
Evet ama zaten üzgünüm bulunduğum durumdan insanlarda bundan faydalanıyor resmen yaa :(

Back
X