- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
Cok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik
![]()
Evlenemeyen tek sen olsaydın, ben de nasip kısmet diye düşünürdüm. Ama 30 üzeri 3 kardeş olunca aileyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Sen farkında olmayabilirsin ama doğrudan veya dolaylı olarak ailenin payı vardır. Benim gördüğüm birçok örnek var, hepsi bariz aileyle alakalı. Ya çok baskıcılar ya çok seçiciler, çocuklara imkan tanımıyorlar. Daha flört etmeden evlilikten sözedenler veya annem de annem diye tutturanların pek şansı olmuyor. Bir tanesinde baba alkolikti mesela, hem kızlar evliliğe düşman olmuştu hem bu yüzden görücü seçeneği ortadan kalkmıştı. Malı mülkü olan varyemez bir aile tanıyorum, para için yaklaşıyorlar diye tüm taliplerin önünü kestiler. Bu dediklerim hep 2-3 kardeşlerin durumu. Senin durumun bunlardan biri olmayabilir ama objektif bakarsan belki kendi sebebini görebilirsin.