• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm:((

Cok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben :KK43: 3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik :KK43:

Evlenemeyen tek sen olsaydın, ben de nasip kısmet diye düşünürdüm. Ama 30 üzeri 3 kardeş olunca aileyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Sen farkında olmayabilirsin ama doğrudan veya dolaylı olarak ailenin payı vardır. Benim gördüğüm birçok örnek var, hepsi bariz aileyle alakalı. Ya çok baskıcılar ya çok seçiciler, çocuklara imkan tanımıyorlar. Daha flört etmeden evlilikten sözedenler veya annem de annem diye tutturanların pek şansı olmuyor. Bir tanesinde baba alkolikti mesela, hem kızlar evliliğe düşman olmuştu hem bu yüzden görücü seçeneği ortadan kalkmıştı. Malı mülkü olan varyemez bir aile tanıyorum, para için yaklaşıyorlar diye tüm taliplerin önünü kestiler. Bu dediklerim hep 2-3 kardeşlerin durumu. Senin durumun bunlardan biri olmayabilir ama objektif bakarsan belki kendi sebebini görebilirsin.

Evlenemeyen tek sen olsaydın, ben de nasip kısmet diye düşünürdüm. Ama 30 üzeri 3 kardeş olunca aileyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Sen farkında olmayabilirsin ama doğrudan veya dolaylı olarak ailenin payı vardır. Benim gördüğüm birçok örnek var, hepsi bariz aileyle alakalı. Ya çok baskıcılar ya çok seçiciler, çocuklara imkan tanımıyorlar. Daha flört etmeden evlilikten sözedenler veya annem de annem diye tutturanların pek şansı olmuyor. Bir tanesinde baba alkolikti mesela, hem kızlar evliliğe düşman olmuştu hem bu yüzden görücü seçeneği ortadan kalkmıştı. Malı mülkü olan varyemez bir aile tanıyorum, para için yaklaşıyorlar diye tüm taliplerin önünü kestiler. Bu dediklerim hep 2-3 kardeşlerin durumu. Senin durumun bunlardan biri olmayabilir ama objektif bakarsan belki kendi sebebini görebilirsin.
Hayir asla ailemen kaynakli degil hatta amcamin gelinleri hep derki keske senin annen babanin gelini olsaydik .nasipsizlik iste baska aciklama bulamiyorum :(

28 yasindayim evlenmedim abim 30 oda evlenmedi ...annemin agladigini gormedim istiyor ama olmuyor...abim evlilik istemiyor ben atanayim diye bekliyorum ...bonus olarak 4yildir issizim ortama girdigimde yok ... aman olacaksa her turlu olur ..yani tek sen degilsin inanki... allah hayirlisini versin inşallah
Kesinlikle birsey nasip oldumu ayagina kadar geliyor ama olmazsada isedgin kadar sosyalles olmuyor iste hakkimizda hayirlisi aynen canm

Hayır canim oyle bir durumumuz yok .görücü usulü kimseyle zaten görüşmedim çünkü o kadar olmaz kisiler ciktiki anlatamam diğer türlüde cok kisi cikti ama nedense ilk etapta pesimde kosanlar istemedi sonradan inanin kendimi iy gösterme cabam yok ama gayet akli basinda güzel de kızım hic anlamiyorum yillardir sebep ariyorum ama bulamiyorum

Tek sebep kader-kısmet.

Farklı ortamlara girip yeni kişilerle tanışmayı deneyin. Başka bir arkadaş da yazmış, turlara katılın. Hem bu düşünce kafanızdan çıkmış olur hem de yeni insanlarla tanışmış olursunuz.

İş yerinden kimse tanıştırmazdı beni kimseyle, başkasının mutluluğunu istemezler ya..işyerinden bir arkadaşımın telefonunda eşimin ablası resmimi gördü, kızın başının etini yemiş, beni facebooktan ekledi kadın, tanış kardeşimle tanış diye tutturdu. En bombası kardeşi yani eşim ben kilolu istemiyorum en fazla 25 istiyorum demiş. Bunu mu layık gördünüz demiş. Ablasının zoruyla benimle buluştu. Diyor ki eşim ilk konuşmandan sonra seninle evlenmek için her şeyi yapacağımı anladım. 75 kiloydum, 33 yaşındaydım. Tamamen kriterlerine zıttım. Adamı ben istemedim bu istanbulda olmaz diye, aşık olamadım sonunda aşık etti kendine, nasıl olduysa evlendik.
Ay ayni beni yazdiniz sanki benim cevrede ayni evlencem diye ödleri kopuyor sanki onlara neyse ama masallah sizin mutlu son bitmis darisi bize :(

Evlendiğimde 31 yaşındaydım. Eşimle tanıştığımda da 30'dum. Kısmet ne zamansa o zamandır. Bir arkadaşım var 38 yaşında hiç evlenmemiş, ama hiç te evlenemedim derdinde değil. işi var çalışıyor onlarla meşgul. bence sizin sorununuz aileniz. üzülecek birşey yok. resmen kendilerine dert arıyorlar. bu devirde 30 geç bir yaş değil.

Tek sebep kader-kısmet.

Farklı ortamlara girip yeni kişilerle tanışmayı deneyin. Başka bir arkadaş da yazmış, turlara katılın. Hem bu düşünce kafanızdan çıkmış olur hem de yeni insanlarla tanışmış olursunuz.
Canim sizde dediniz ya kader kismet olmadimi turlarda surda burdada cikmiyorr karsina malesef

Aminnn ikimize de ins. Bu kismet isi bir anda oluveriyor. Kaderinde yazılı biri mutlaka var, o su an belli ama sen bilmiyorsun o da bilmiyor :) mutlaka kesisecek yolunuz sabırla bekle umutsuzluğa düşme. Önceliğimizi degistirmeliyiz belki de başka şeylere odaklanmaliyiz. "Hayatta en çok neyi istersen sınavın o olur" diye okudum bir yerde.
Insallah canim benim. Işle ev arasinda gidip geliyorum baska biseyde yok ama neblm iste

Milletin ağzı hiç durmaz ki! Evlenene kadar yok mu biri? Evlenirsin, çocuk yok mu? Ev almıyor musunuz? Hadi yaş geçmeden 2. çocuğu yapın... Hiç bitmezler. İnşallah iyi birileri çıkar da, hepiniz arka arkaya evlenirsiniz.

Milletin ağzı hiç durmaz ki! Evlenene kadar yok mu biri? Evlenirsin, çocuk yok mu? Ev almıyor musunuz? Hadi yaş geçmeden 2. çocuğu yapın... Hiç bitmezler. İnşallah iyi birileri çıkar da, hepiniz arka arkaya evlenirsiniz.
Amin canim insallah

Yanlış anlamayın ama ben de sizinle yaş itibariyle biraz küçük olsam da aynı durumdayım konularıma bakabilirsiniz. Artık yeni bir inanç geliştirdim. Belki yanlış olabilir ama kaderim de evlilik olmayabilir. 3 sene zorunlu hizmet yaptım. Ilk gittiğim yıl evlenirim gelirim diye düşündüm. Sonraki yıl yine aynı derken. Süreyi doldurdum. Ideal evlilik yaşının 24 olduğunu düşünürdüm hala da öyle düşünürüm. Çünkü 2 sene tanımak adına çocuk düşünülmez. Çocuk çocuğa karışmak için yeterli süre bu derdim. Ama öyle olmuyormuş. Oldum 27. Görücü usulü olabilir diye düşünerek geçen yıl biriyle görüştüm. Ve bunun da bana göre olmadığını anladım. Herkes evlenmek zorunda değil ama bazılarımız bu kutsal daireye dahil olmak istiyor. Ki ben de öyle. Dua etmekten başka çare yok. Hayırlısı olacaksa olsun. Yoksa kafanızı ağrıtmaya değmez. O boş konuşanların ağzına terlikle vurmalı ki ettiği laf nereye gidiyor bir dahakine düşünsün. Özelden adını yaz istersen namazlarımdan sonra ismen dua ederim.
Canim benim cok teşekkür ederim beklerim duani yazarim özelden canim

Bi anasınıfı öğretmeni arkadaşım var.Tanıdıklar önerdikleri kişileri sosyal medya aracılığıyla arkadaşıma gösteriyorlar.Bu şekilde birini bulmaya çalışması bana çok garip geliyor. 37 yaşında,o kadar umutsuz ki,buradaki dualara onu da katmak istedim.Duanız bol,nasibiniz açık olsun. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin hepinize inşallah.

Bi anasınıfı öğretmeni arkadaşım var.Tanıdıklar önerdikleri kişileri sosyal medya aracılığıyla arkadaşıma gösteriyorlar.Bu şekilde birini bulmaya çalışması bana çok garip geliyor. 37 yaşında,o kadar umutsuz ki,buradaki dualara onu da katmak istedim.Duanız bol,nasibiniz açık olsun. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin hepinize inşallah.
Topluca yapalim ozaman yani bu konuyu acinca cok desdek oldu arkadaslar saolsun cok mutlu oldum icinden gelen dua eder insallah

Ya ben de 32 yaşındayım yeni evli sayılırım. Hiç de canımı sıkmadım bu konuya. Bence siz de üzmeyin kendinizi.
Acaba bu ruh halinizin sebebi monotonluk mu? Biraz silkin kendinizi ve mutlu olacağınız şeylere ve kişilere yönelin. Değişik aktiveteler, eğlenceli geziler, güzel arkadaşlar falan iyi gelebilir mi acaba?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum :KK39:
Canim onuda yapmak istiyorum ki yaptim ama o yalnizlik duygusu cok farkli insan özel hissedecegi birini istiyor sanirim

Back
X