Cok uzgunum

Aylinx12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
22
44
3
37
Cok kirginim,cok uzgunum.
Birileriyle paylasmak istiyorum. Simdiden vakit ayirip okuyan herkese cok tesekkur ederim.
Gecirdigim hastalik sonrasinda bir daha asla cocugum olamayacak. Bir gun evladini kucagina alma hayalleri kurarken bu gercege alismam bir hayli zaman aldi.
Konuma geleyim.
Bundan bir bucuk yil once yasadigim yerde komsum yasli bir teyzecik cok ama cok fakir bir ailenin tup bebek tedavisi icin gerekli parayi bulamadigini, kizcagizin cok uzuldugunu evlat hasretiyle yanip tutustugunu anlatti. Kocasi insaatta calisiyormus,sigortalari yokmus.
Cok derinden etkiledi bu ailenin durumu beni. Onlarin bir sansi varken sirf paralari olmadigi icin neden denemesinler dedim ve ben karsiladim. Helali hos olsun.

Mujdeli haberi de aldim teyzeden. Masallah ikiz bebekleri olmus,sagliklari da iyiymis cok sukur.
Ben yalniz yasiyorum, ailem baska bir sehirde is dolayisiyla burdayim.
Minikleri bir goreyim,opeyim istedim. Hediyelerini bile aldim.
Anneleri neden gelecek ki, onun parasiyla olmadi cocuklarimiz, kendiliginden oldu demis. Esinin annesi de ugursuzun eli degmesin torunlarima demis.
Gozlerim dolu dolu yaziyorum.
Ne diyecegimi bilmiyorum. Benim param nedir ne kadar uzuldum. Rabbim nasip etmis ben kimim, sadece minikleri gormek oyle icimden geldi ki..
Diyecek baska bir sey bulamiyorum sadece cok uzgunum.

Cok kirginim,cok uzgunum.
Birileriyle paylasmak istiyorum. Simdiden vakit ayirip okuyan herkese cok tesekkur ederim.
Gecirdigim hastalik sonrasinda bir daha asla cocugum olamayacak. Bir gun evladini kucagina alma hayalleri kurarken bu gercege alismam bir hayli zaman aldi.
Konuma geleyim.
Bundan bir bucuk yil once yasadigim yerde komsum yasli bir teyzecik cok ama cok fakir bir ailenin tup bebek tedavisi icin gerekli parayi bulamadigini, kizcagizin cok uzuldugunu evlat hasretiyle yanip tutustugunu anlatti. Kocasi insaatta calisiyormus,sigortalari yokmus.
Cok derinden etkiledi bu ailenin durumu beni. Onlarin bir sansi varken sirf paralari olmadigi icin neden denemesinler dedim ve ben karsiladim. Helali hos olsun.

Mujdeli haberi de aldim teyzeden. Masallah ikiz bebekleri olmus,sagliklari da iyiymis cok sukur.
Ben yalniz yasiyorum, ailem baska bir sehirde is dolayisiyla burdayim.
Minikleri bir goreyim,opeyim istedim. Hediyelerini bile aldim.
Anneleri neden gelecek ki, onun parasiyla olmadi cocuklarimiz, kendiliginden oldu demis. Esinin annesi de ugursuzun eli degmesin torunlarima demis.
Gozlerim dolu dolu yaziyorum.
Ne diyecegimi bilmiyorum. Benim param nedir ne kadar uzuldum. Rabbim nasip etmis ben kimim, sadece minikleri gormek oyle icimden geldi ki..
Diyecek baska bir sey bulamiyorum sadece cok uzgunum.
Öncelikle ALLAH dilemiş olmuş ama sizde bir nevi buna vesile olmuşsunuz,büyük nankörlük yapmışlar insanoğlu işte ne bekliyorsunkiALLAH siDen razı olsun,ama insanlar bir ateş gibidir ,ateşe nasıl yaklaşman gerekiyorsa insanlara da öyle yaklaşacaksın cümlesine güzel bir yaşanmışlığınız olmuş.:110:

Yuh yok artık! Bence o teyzecik parayı hop cebine atmış, günahına girmeyeyim de yani normal bir durum gibi gelmedi bu bana.
Ayrıca maddi durumu iyi değil madem o çocuklara nasıl bakıyorlar?
Bu arada rahminiz mi yok? Neden çocuk imkansız?

Iyilikten maraz doğar dedikleri de bu olsa gerek .
Sen boşver üzme kendini Hayırlısı olsun hakkında

Nankör insanlar..
Sizin yardımınız vesile olmadıysa bile, siz o insanlara iyilik yaptınız. İyiliğin karşılığı bu olmamalı.. Allah biliyor kulu bilmese ne yazar.
InsaAllah çok mutlu olursunuz, iyiliğinizin karşılığı size kat kat geri döner..

Nankorlukte son nokta.
O kadini evire cevire benzetmek istedim ya birileri benzetse makbule gecer.

Bununla alakali bi hadis var Allahtan once araciya tesekkur etmek lazim

Insaniz diye yasiyorlar.

Hak iddaa ediceginizden mi cekindiler acaba?

Yuh yok artık! Bence o teyzecik parayı hop cebine atmış, günahına girmeyeyim de yani normal bir durum gibi gelmedi bu bana.
Ayrıca maddi durumu iyi değil madem o çocuklara nasıl bakıyorlar?
Bu arada rahminiz mi yok? Neden çocuk imkansız?

Teyzeden ogrenmedim haberi almadim. Apartmanda cok patavatsiz bir kadin var o gelip anlatti. Teyzeye sordum sen bosver onlari diye kapatinca konuyu ...
Evet rahmim alindi..

benim içim sızladı burada. Allah da size doktorlar artık olmaz dese de sağlıklı bir evlat nasip etsin mucize göstersin o her şeye kadir. içinizi ferah tutun sizin kalbiniz çok güzel hemde çok.

siz o "teyzeciği "biraz araştırın.bana pek normal gelmedi.aile öyle söylese bile,size gelip böyle anlatması ne kadar doğru?

sizden gelip ,iyilik için para isteyebiliyorsa,diğer aileye de cevabını verebilirdi.

edit:açıklama yapmışsınız.teyzeden duymamışsınız ama yine de.temkinli olun derim.

içim yandı ya:( nasil bir insandir bunlar:(
madem oyle versinler parayi cikarip..

üzülmeyin demem etkili olmaz belki ama Rabbim insallah bekletmez sizi bu hasretle daha fazla
insallah tez zamanda en guzel en hayirli bi evlat verirr size
allahim yar ve yardimciniz olsun

onlari da Allaha havale edin O en iyisini bilir

Teyzeden ogrenmedim haberi almadim. Apartmanda cok patavatsiz bir kadin var o gelip anlatti. Teyzeye sordum sen bosver onlari diye kapatinca konuyu ...
Evet rahmim alindi..
Aman aptal insanları takmayın. Yalan söylüyor olabilir o kişi.
Allah gönlünüze göre versin. Üzülmeyin.

Hak iddia edecegimi dusunseler oyle derlerdi sanirim cunku bu onlar arasinda gecen bir konusma.
Sadece cok kirginim.

Back
X