• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok uzgunum

Bu kk ne iyi niyetli ne merhametli yav
Ben olsam kadının evine gider saçını başını yolardım valla elimden kimse alamazdı.
iyiliği onun için yapmadı ki ona nefret kussun.. iyiliğinin anlamı kalmaz bence bunu yaparsa.. yaptığı iyiliğin karşılığını insanlardan bekleyen çoook üzülür, tabii bunların yaptığı vicdansızlık insanlık dışı olmuş ama, bu onların ayıbı.

Allah verdiği gibi almayida bilir sen mazlumsun mazlumun duası kabul olur içim gitti sana Allah onları ıslah etsin Allah bildiği gibi yapsin. Ve sana bide şunu söylim benim iki arkadaşıma doktor dediki asla çocuğunuz olamaz ve ıkisinin şuan bebeği var hatta biridi maşAllah 1 yaşını geçiyor doktor bunu soyledikten çok kısa süre sonra hamile kaldılar Allah verir sen Allah' tevekkül et canım kardeşim

Kardesim yorumuna agladim. Rabbime siginiyorum. Allah razi olsun.

Sizin dünyanın bütün çocuklarını kucaklayacak kadar güzel bir kalbiniz var. Ve şefkatli bir kucağa hasret dünya kadar çocuk. Aklınızda bulunsun olur mu

iyiliği onun için yapmadı ki ona nefret kussun.. iyiliğinin anlamı kalmaz bence bunu yaparsa.. yaptığı iyiliğin karşılığını insanlardan bekleyen çoook üzülür, tabii bunların yaptığı vicdansızlık insanlık dışı olmuş ama, bu onların ayıbı.

Iyiligi unuttum ben inanin. Verdigim parayi da unuttum. Bir tek o minikleri goreyim de seveyim vardi kafamda.
Sadece gonlum oyle kirildi ki. Insanin cigeri yanar derler ya boyle biseymis demek ki diyorum.

Hanımefendi geçen tesettür yüzünden tartıştık,şimdi başka yorumuma geliyorsunuz bence beni bi salın artık
Ben giderim yolarım,ağzına da parayı tıkarım bu benim,siz içiniz de halledebilirsiniz sorunu bu beni ilgilendiren bir durum değil, keza benimki de sizi ilgilendirmez. İyi geceler.

Rabbim sana Çifter Çifter hayırlı evlatlar versin:) en büyük mucizeyi Sana yaşatsın:) O'nun mucizeleri bitmez:)
Not: yorum yazmıştım ama bunu demeden edemedim:)

Onlar kıymet bilmese de siz öyle güzel bir şey yapmışsınız ki,helal olsun öncelikle.Bugünlerde komşu komşuya bir bardak suyunu vermiyor nerdeyse.Siz bir annenin hasretini dindirmişsiniz.

Kendi çocuğunuz içinse canınızı çıkmayın.Olmazları oldurandır Allah :) Elbet ateşinizi söndürür

Hanımefendi geçen tesettür yüzünden tartıştık,şimdi başka yorumuma geliyorsunuz bence beni bi salın artık
Ben giderim yolarım,ağzına da parayı tıkarım bu benim,siz içiniz de halledebilirsiniz sorunu bu beni ilgilendiren bir durum değil, keza benimki de sizi ilgilendirmez. İyi geceler.
pekii, sadece fikrimi söyledim.karşılıklı fikir belirtmekte sorun yok diye düşünüyordum rahatsız olma ihtimali gelmemisti aklima iyi niyetli bir yorumdu benimki. size de iyi geceler

Sizin dünyanın bütün çocuklarını kucaklayacak kadar güzel bir kalbiniz var. Ve şefkatli bir kucağa hasret dünya kadar çocuk. Aklınızda bulunsun olur mu

Ne kadar guzel dediniz. Her zaman aklimda olacak. Insallah bir gun birine kalbimi acmak nasip olur bana da.

Cok kirginim,cok uzgunum.
Birileriyle paylasmak istiyorum. Simdiden vakit ayirip okuyan herkese cok tesekkur ederim.
Gecirdigim hastalik sonrasinda bir daha asla cocugum olamayacak. Bir gun evladini kucagina alma hayalleri kurarken bu gercege alismam bir hayli zaman aldi.
Konuma geleyim.
Bundan bir bucuk yil once yasadigim yerde komsum yasli bir teyzecik cok ama cok fakir bir ailenin tup bebek tedavisi icin gerekli parayi bulamadigini, kizcagizin cok uzuldugunu evlat hasretiyle yanip tutustugunu anlatti. Kocasi insaatta calisiyormus,sigortalari yokmus.
Cok derinden etkiledi bu ailenin durumu beni. Onlarin bir sansi varken sirf paralari olmadigi icin neden denemesinler dedim ve ben karsiladim. Helali hos olsun.

Mujdeli haberi de aldim teyzeden. Masallah ikiz bebekleri olmus,sagliklari da iyiymis cok sukur.
Ben yalniz yasiyorum, ailem baska bir sehirde is dolayisiyla burdayim.
Minikleri bir goreyim,opeyim istedim. Hediyelerini bile aldim.
Anneleri neden gelecek ki, onun parasiyla olmadi cocuklarimiz, kendiliginden oldu demis. Esinin annesi de ugursuzun eli degmesin torunlarima demis.
Gozlerim dolu dolu yaziyorum.
Ne diyecegimi bilmiyorum. Benim param nedir ne kadar uzuldum. Rabbim nasip etmis ben kimim, sadece minikleri gormek oyle icimden geldi ki..
Diyecek baska bir sey bulamiyorum sadece cok uzgunum.
Herkes yaptığından utansın, sıkmayın canınızı. Siz dünyaları verdiniz onlara güzel yüreğinizle Allah bilsin.. tıp her gecen gün ilerliyor ve olmaz denen şeyler oluyor. Rahatsızlığınızın boyutunu bilemiyorum ama, inşallah sizin için bir mucize olur ve bir bebeğiniz olur.

Kardesim yorumuna agladim. Rabbime siginiyorum. Allah razi olsun.
Ağlama gül :)) çünkü sen gülünce güzelsin. Köpek bile ona bakan insana nankörlük etmez onlar ne kadar aşağıık insanlar sen düşün ve Allah Resulü sallallahu aleyhi vessellem diyorki kınayan kınadığını yaşamadan ölmez sen Allah'a bırak güzel kardeşim gün gelir onlar ağlar sen gül :KK37:

Herkes yaptığından utansın, sıkmayın canınızı. Siz dünyaları verdiniz onlara güzel yüreğinizle Allah bilsin.. tıp her gecen gün ilerliyor ve olmaz denen şeyler oluyor. Rahatsızlığınızın boyutunu bilemiyorum ama, inşallah sizin için bir mucize olur ve bir bebeğiniz olur.

Insallah. Cok tesekkur ederim. Rabbim sizin yolunuzu da kalbiniz kadar aydinlik kilsin.
Arkadaslar su zor gecemde yanimda oldunuz ya hepinize cok tesekkur ederim.
Benim icin o kadar degerli ki her yorumunuz.

Ağlama gül :)) çünkü sen gülünce güzelsin. Köpek bile ona bakan insana nankörlük etmez onlar ne kadar aşağıık insanlar sen düşün ve Allah Resulü sallallahu aleyhi vessellem diyorki kınayan kınadığını yaşamadan ölmez sen Allah'a bırak güzel kardeşim gün gelir onlar ağlar sen gül :KK37:
Bide nerde oturuyosunuz adanaysa evime misafir etmek isterim bi oğlum var 7 aylık i den gün aldı onlar yerine oğlumu sevsenizzz olurmu oğlumun bi teyzesi daha olmuş olur hemde altın kalpli bi teyze :KK200::anne:

Bide nerde oturuyosunuz adanaysa evime misafir etmek isterim bi oğlum var 7 aylık i den gün aldı onlar yerine oğlumu sevsenizzz olurmu oğlumun bi teyzesi daha olmuş olur hemde altın kalpli bi teyze :KK200::anne:

Kalbi Guzel kardesim.
Rabbim evladini sana bagislasin. Anali babali ,saglikla ,huzurla buyusun insallah.
Kalbime dokundu mesajin.
Allahim sizi kendiniz gibi guzel insanlarla karsilastirsin.

Gerçekten nekadar gönlü yüreği güzel bir insansın.Allah sana böyle birşeyi vesile etmiş ne büyük bir sevap kazandın onlar bilmezsin takdir etmesin ne olur ki sen Allah ‘ın takdirini kazandın..onlar da böyle bir insanı kırdıkları için belkide gazabını alacaklar.Hiç üzülme değmez bazı insan görünümlü varlıklar var bu dünyada senin gönlün bukadar geniş ve güzel ya eminim çok güzel mükafatlar senin olacaktır.Senin gibi insanlar çoğalsın diliyorum gerçekten böyle duyarlı insanlara çok ihtiyaç var iyiki varsınız

Kalbi Guzel kardesim.
Rabbim evladini sana bagislasin. Anali babali ,saglikla ,huzurla buyusun insallah.
Kalbime dokundu mesajin.
Allahim sizi kendiniz gibi guzel insanlarla karsilastirsin.
Senin güzel bakan gözlerin ve iyilik dolu kalbin beni sana öyle gösteren ♡ Aminnn Rabbim sana ikiz evlat nasip etsin ve seni ömrün boyunca ağlatmasin mutluluk gözyaşı dışında gözünden yaş gelmesin ve Rabbim seni kabir azabından korusun güzel kardeşim ben seni görmeden çok sevdim Allah ta seni sevsin :KK200:

Insanlar kadar nankorune kedilerde bile rastlamadim :110:
:KK9: :KK9:
Hem zaten nankörlük insanların birbirlerine yaşatarak keşfettikleri bir davranış şekli. Sonra da kediciklerin üstüne atmışlar ..
Sevgili A Aylinx12 , üzülmekte haklısın ama, kendini de bu yüzden çokça yıpratarak kendine haksızlık etme. Allah gönlündeki güzellikleri ömrüne de bahşetsin.
Evladım olmayacak diye de kendini şartlandırma. Bir evlat edinsen(şartların uyuyorsa), senden doğmuş gibi sevip sahiplenecegine eminim. Öyle güzel bir yüreğin var..

Son düzenleme:
Gerçekten nekadar gönlü yüreği güzel bir insansın.Allah sana böyle birşeyi vesile etmiş ne büyük bir sevap kazandın onlar bilmezsin takdir etmesin ne olur ki sen Allah ‘ın takdirini kazandın..onlar da böyle bir insanı kırdıkları için belkide gazabını alacaklar.Hiç üzülme değmez bazı insan görünümlü varlıklar var bu dünyada senin gönlün bukadar geniş ve güzel ya eminim çok güzel mükafatlar senin olacaktır.Senin gibi insanlar çoğalsın diliyorum gerçekten böyle duyarlı insanlara çok ihtiyaç var iyiki varsınız

Arkadasim. Ben ne diyeyim. O kadar icten yazmissiniz ki cok ama cok tesekkur ederim.
Sizin kalbiniz o kadar guzel ki su saatte kalbi kirik, ici ciz eden birini bir yorumunuzla mutlu ediyorsunuz.
Gercekten cok tesekkur ederim.

Arkadasim. Ben ne diyeyim. O kadar icten yazmissiniz ki cok ama cok tesekkur ederim.
Sizin kalbiniz o kadar guzel ki su saatte kalbi kirik, ici ciz eden birini bir yorumunuzla mutlu ediyorsunuz.
Gercekten cok tesekkur ederim.
Ben size çok teşekkür ediyorum..Gönlünün güzelliği resmen hepimizin yüreğine dokundu.O güzel kalbini değer bilmeyen insanlar için üzme

Back
X