• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok uzgunum

Cok kirginim,cok uzgunum.
Birileriyle paylasmak istiyorum. Simdiden vakit ayirip okuyan herkese cok tesekkur ederim.
Gecirdigim hastalik sonrasinda bir daha asla cocugum olamayacak. Bir gun evladini kucagina alma hayalleri kurarken bu gercege alismam bir hayli zaman aldi.
Konuma geleyim.
Bundan bir bucuk yil once yasadigim yerde komsum yasli bir teyzecik cok ama cok fakir bir ailenin tup bebek tedavisi icin gerekli parayi bulamadigini, kizcagizin cok uzuldugunu evlat hasretiyle yanip tutustugunu anlatti. Kocasi insaatta calisiyormus,sigortalari yokmus.
Cok derinden etkiledi bu ailenin durumu beni. Onlarin bir sansi varken sirf paralari olmadigi icin neden denemesinler dedim ve ben karsiladim. Helali hos olsun.

Mujdeli haberi de aldim teyzeden. Masallah ikiz bebekleri olmus,sagliklari da iyiymis cok sukur.
Ben yalniz yasiyorum, ailem baska bir sehirde is dolayisiyla burdayim.
Minikleri bir goreyim,opeyim istedim. Hediyelerini bile aldim.
Anneleri neden gelecek ki, onun parasiyla olmadi cocuklarimiz, kendiliginden oldu demis. Esinin annesi de ugursuzun eli degmesin torunlarima demis.
Gozlerim dolu dolu yaziyorum.
Ne diyecegimi bilmiyorum. Benim param nedir ne kadar uzuldum. Rabbim nasip etmis ben kimim, sadece minikleri gormek oyle icimden geldi ki..
Diyecek baska bir sey bulamiyorum sadece cok uzgunum.
Terbiyesiz hadsiz gerçekten siz üzmeyin kendinizi onların kalbi kötü

içim yandı ya:KK43: nasil bir insandir bunlar:KK43:
madem oyle versinler parayi cikarip..

üzülmeyin demem etkili olmaz belki ama Rabbim insallah bekletmez sizi bu hasretle daha fazla
insallah tez zamanda en guzel en hayirli bi evlat verirr size
allahim yar ve yardimciniz olsun

onlari da Allaha havale edin O en iyisini bilir

Cok tesekkur ederim. Benim cigerim yandi duyunca. Bebeklerinin oldugunu duyunca ne kadar mutlu olmustum. Parasinda degilim hic, varsin cope gitsin. Icim acidi gercekten oyle demelerine

Yuh ya valla alın paranızı geri !!!
Dayanın kapılarına utanmazlar...
Valla katılıyorum.

Tabi ki Allah nasip etti de oldu bebekleri ama parayı Allah gökten yağdırmadı.
Arada laf getirenlere her ne kadar tam olarak inanmasam da,eğer bunlar doğruysa;
İsteyin paranızı geri A Aylinx12 sizin madem hiiiiç katkınız yok, görmeye hakkınız da yok, ben olsam rezil ederdim onları.

Cok tesekkur ederim. Benim cigerim yandi duyunca. Bebeklerinin oldugunu duyunca ne kadar mutlu olmustum. Parasinda degilim hic, varsin cope gitsin. Icim acidi gercekten oyle demelerine
böyle bi güzellige vesile olmussunuz allah sizden razi olsun
ne güzel yüreģiniz var oyle♡
buldumcuk olmislar resmeen hiç üzülmeyin hic
siz iyiliginizi yapmissiniz ve mutlaka ki Rabbim size verecektir mükafatini
sizin icin dua edecegim♡

Kadın ı elime verseler saçını başını...
Ne demek ya sen karşılamışsın tüm masrfi ne demek uğursuz...
insanların kötülükleri nankorlukleri gün geçtikçe şaşırtıyor beni...
Üzülme senin o tertemiz kalbin yeter
Ve Allah'tan ümit kesilmez rabbim bir şekild e sana evlat nasip etsin ❤

İnsanlar beklenti içindeyken daha iyi niyetli daha mı saf temiz görünüyorlar acaba İşleri bitmiş kapılar kapanmış Allah muhtaç etmesin de
Bi Allah razı olsun gel teyzesi çok emeğin va rdemek zor olmamalı o 2 bebek bu zihniyetle büyümez umarım...

Size de Rabbim hayırlısını versin gönlüzüne göre olsun bu iyiliği karşınıza çıkarsın

Bu kk ne iyi niyetli ne merhametli yav
Ben olsam kadının evine gider saçını başını yolardım valla elimden kimse alamazdı.

Kadın ı elime verseler saçını başını...
Ne demek ya sen karşılamışsın tüm masrfi ne demek uğursuz...
insanların kötülükleri nankorlukleri gün geçtikçe şaşırtıyor beni...
Üzülme senin o tertemiz kalbin yeter
Ve Allah'tan ümit kesilmez rabbim bir şekild e sana evlat nasip etsin ❤

Cok tesekkur ederim. Rabbim bu derdimde yanimda olan sizlerin yolunu aydinlatsin her daim.
Ugursuzu duydum ya icimde taa icimde bisey ciz etti. Torunlarima dokunmasin demis. Bilmiyorum neden bu kadar kiriyoruz birbirimizi. Takmamaya calisiyorum ama aklima geldikce gozlerim doluyor.
Cok tesekkur ederim tekrar.

Birdaha asla çocuğum olmayacak dediğine göre bi tane çocuğun var sanırım eğer öyleyse ona odaklan.. İyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir demişler biz insanlar olarak iyilik yaparken genelde nankörlük göreceğimizi zaten biliriz, bunu bile bile yaparız... Oyüzden Rabbim biliyor ya kardeşim sen gerisini boşver üzülme...

Allah verdiği gibi almayida bilir sen mazlumsun mazlumun duası kabul olur içim gitti sana Allah onları ıslah etsin Allah bildiği gibi yapsin. Ve sana bide şunu söylim benim iki arkadaşıma doktor dediki asla çocuğunuz olamaz ve ıkisinin şuan bebeği var hatta biridi maşAllah 1 yaşını geçiyor doktor bunu soyledikten çok kısa süre sonra hamile kaldılar Allah verir sen Allah' tevekkül et canım kardeşim

Ya bu arada harika bir kadınsınız
Allah karşınıza her daim gül bahçeleri çıkarsın inşallah,çok hoşsunuz,elinize hayatınız boyunca tek diken batmaz umarım.:KK200:

Nasıl insanlar var yarabbim ya. Onların kafalarında ki düşünceleri anlayamıyorum. Bir insan nasıl böyle kötü olabilir. Allah biliyor canım benim mutlaka yanlış yaptığını anlar. Sen elinden gelenin en iyisini, en fazlasını yapmışsın. Sıkma canını.

Cok kirginim,cok uzgunum.
Birileriyle paylasmak istiyorum. Simdiden vakit ayirip okuyan herkese cok tesekkur ederim.
Gecirdigim hastalik sonrasinda bir daha asla cocugum olamayacak. Bir gun evladini kucagina alma hayalleri kurarken bu gercege alismam bir hayli zaman aldi.
Konuma geleyim.
Bundan bir bucuk yil once yasadigim yerde komsum yasli bir teyzecik cok ama cok fakir bir ailenin tup bebek tedavisi icin gerekli parayi bulamadigini, kizcagizin cok uzuldugunu evlat hasretiyle yanip tutustugunu anlatti. Kocasi insaatta calisiyormus,sigortalari yokmus.
Cok derinden etkiledi bu ailenin durumu beni. Onlarin bir sansi varken sirf paralari olmadigi icin neden denemesinler dedim ve ben karsiladim. Helali hos olsun.

Mujdeli haberi de aldim teyzeden. Masallah ikiz bebekleri olmus,sagliklari da iyiymis cok sukur.
Ben yalniz yasiyorum, ailem baska bir sehirde is dolayisiyla burdayim.
Minikleri bir goreyim,opeyim istedim. Hediyelerini bile aldim.
Anneleri neden gelecek ki, onun parasiyla olmadi cocuklarimiz, kendiliginden oldu demis. Esinin annesi de ugursuzun eli degmesin torunlarima demis.
Gozlerim dolu dolu yaziyorum.
Ne diyecegimi bilmiyorum. Benim param nedir ne kadar uzuldum. Rabbim nasip etmis ben kimim, sadece minikleri gormek oyle icimden geldi ki..
Diyecek baska bir sey bulamiyorum sadece cok uzgunum.
ağzım açık kaldı

İnsanlar beklenti içindeyken daha iyi niyetli daha mı saf temiz görünüyorlar acaba İşleri bitmiş kapılar kapanmış Allah muhtaç etmesin de
Bi Allah razı olsun gel teyzesi çok emeğin va rdemek zor olmamalı o 2 bebek bu zihniyetle büyümez umarım...

Size de Rabbim hayırlısını versin gönlüzüne göre olsun bu iyiliği karşınıza çıkarsın

Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Amin insallah.
Inanin oyle sevindim ki. O caresizlikten sonra Rabbim onlara 2 evlat vermis. Mucize vermis. Bu mucizeyi ben de goreyim, benim olmayacak belki ama bir opeyim, icim huzur dolsun istedim. Hic beklemezdim,kim bekler ki .

Cok tesekkur ederim. Rabbim bu derdimde yanimda olan sizlerin yolunu aydinlatsin her daim.
Ugursuzu duydum ya icimde taa icimde bisey ciz etti. Torunlarima dokunmasin demis. Bilmiyorum neden bu kadar kiriyoruz birbirimizi. Takmamaya calisiyorum ama aklima geldikce gozlerim doluyor.
Cok tesekkur ederim tekrar.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bi benzerini yaşadım ben bebeğimi kaybetmiştim sonrasında da 2 buçuk yıl sebepsiz olmadı çocuk bi komsum biliyordu vefat eden bebeğimi ay bana anlatma rüyamda oğlumu ölü görüyorum falan dedi bana cocukistiyomusin derdi evet derdim sen istiyo musun deyince hayır dedi ve bana hayır derken 4 aylık hamileymiş
Vebaliymisim gibi sanki bulaşıcı bir hastalığım var mis gibi söylememişti günlerce ağladım çok üzüldüm hamileliğini başkasından duydum benimle konusuyor ama söylemiyordu bi gün mesaj attım
Hamileymişsin rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin diye ona bile cevap vermemişti seni çok iyi anlıyorum ama sonra o kadına üzüldüm
Bu kadar cahil olduğu için..

Back
X