Cok uzgunum

Verenin Allah olduğunu unutup ne kadar rahat konuşmuş dengesizler Allahım tez zamanda senin yuregini ferahlatsın güzel arkadasım her sey gönlünce olsun

Bu teyze parayı yemiş olmasın? Yemediyse de boş boğaz olduğu çok belli. Uğursuzun eli değmesi denir mi ya bu kadar da aktarılır mı?

Sizin güzel kalbinizi biliyor Allah, kulları bilmese de olur. Sıkmayın tatlı canınızı.

Senin gibi insanlari gormek mutlu ve huzurlu hissetmeme neden oluyor...Yaptigin yardimin yerine ulastigina eminsen gerisini bosver vesveselere kapilma,cahilede kulak asma derim...Allah senin gibilerin eksikligini yasatmasin.....

Allah vermesini bildiği gibi geri almasını da bilir.
oturun uzaktan izleyin Allahın sopası yok.
ya benim eşim gibisiniz amacınız sevap ve hayır
bu konuda bir sürü ihtiyaç sahibi varken içlerinden nankörlük edenleri bulmuşsunuz.
inşallah daha samimi insanlar ile karşılaşırsınız.Allah büyük hiç bir şey imkansız değil. sizinde evladınız olur inşallah.

Sen iyi noyetinle Allah rizasi icin bir sey yapmissin. Onlarin yaptigi terbiyesizlik sen bosver kalbini bozma. Ama bence icindeki bu cocuk sevgisini annesi babasinin terk ettigi kimsesiz yavrulara elini uzatarak cok daha buyuk hayir islemis olursun. Bu hem onlara iyi gelir hem de sana.

Allah yardımcınız olsun. Ama üzülmeyin, kendini yoktAn var edene bile asi oluyor yeri geliyor reddediyor insanoğlu.

Çok üzüldüm İnan söyleyecek bir kelime bulamıyorum boğazım düğümlendi resmen

Ne üzücü.. Nasıl bir terbiyesizlik nasıl nankörlük bu, asıl uğurlu gelen siz olmuşsunuz... Çok sinir oldum...
Herkes kalbinin mükafatını alır bir şekilde.
Rabbim hayat yolunda önünüzü açık, kalbinizi ferah, huzurlu kılsın inşallah.

Ben de çok üzüldüm okuyunca. Allah'ım inşallah size bir gün güler, belki dünyalar güzeli bir çocuğu evlat edinir sevapların en büyüğünü işlersiniz. O iki miniğe de uzun ömür nasip etsin Allah'ım ama büyük, görüyor anneleri olacak o kadın ve onun annesini.

arada teyzecik var..
o teyzecik bir işler çeviriyor..

ikiz olması zaten tüp bebek ihtimalini güçlendiriyor orası ayrı..
diyelim tüp bebekle olmadı da doğal olarak oldu..
insan zamanında kendisine böyle destek vermiş birine bunu nasıl diyebilir ki?
saçma sapan bir durum..

ama ben sizi de pek anlayamadım..
maddi durumu olmayan bir ailenin çocuk sahibi olması neden?
sürekli birilerine muhtaç olmak?
ikiz bebek bakmak kolay mı?

Cahil insanlar işte.Çocuklarını da kendileri gibi cahil yetiştirecekler.Allah affetsin tüp bebek yapacak maddi imkanları yok madem çocuğa nasıl bakacaklar ki? Sırf çocuğu yok demesinler diye anne baba olmak isteyen cahil insanlar.Düşünmeye bile değmez.Boşverin gitsin.Allah'a havale edin.

Çok çok kırıcı olmuş, Böyle insanlar için çeneni yormaya değmez. Üzmeyin daha fazla gönlünüzü. Aldığınız hediyeleri yetimhanedeki bebeklere götürün, hatta siz giydirin. İyi gelir kırık kalbinize...

Kardesim yorumuna agladim. Rabbime siginiyorum. Allah razi olsun.
Aynısı arkadaşımın başına geldi.
Adet düzensizliği için dr a gittiğinde, asla çocuğun olamaz demiş. Kız hergün ağlıyordu. 1 sene içinde gebe kaldı. Şimdi 2 evladı var.

Rabbim isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Teyzeden ogrenmedim haberi almadim. Apartmanda cok patavatsiz bir kadin var o gelip anlatti. Teyzeye sordum sen bosver onlari diye kapatinca konuyu ...
Evet rahmim alindi..
Allah gönlüne göre versin.

Gönüllü annelik imkanı sunuyor devletimiz. Bir sıcak kucağa hasret nice bebek var esirgeme kurumlarında.

Belki onlara yoldaş olursun.

Allahtan korkan, kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın rabbim sizi. İyilik yapmışsınız elinizi ısırmışlar resmen. Akdeniz tıp fakültesinde rahim nakli yapılıyor. Prof. Ömer Özkan yapmıştı sanırım. Bir araştırın isterseniz.

bazen olmayınca olmayacağını insanların kabullenmeleri gerekir tıpkı yardım ettiğiniz ailenin kabullenmesi gerektiği gibi

madem parayı denkleştiremiyorlar kadın da bir işe girip çalışmalıydı ve para biriktirmelilerdi, hoş öyle bir durumda bile o çocuklara kim bakacak? şimdi de ömür boyu kıt kanaat geçinecekler

bu iğrenç lafları size taşıyan kişiyle de iletişiminizi sürdürmeyin o aileyi de unutun net bir şekilde nankörler ve sizin iyi niyetinizi hak etmiyorlar.

+1

Sevgili arkadaslar,guzel ve samimi mesajlariniz icin cok tesekkur ederim.
Sizin sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum.
Bunu bana anlatan insanla gorusmuyorum zira bunu bana anlatmamasi gerektigini bilmeliydi.
Inanin parasinda degilim,sadece o cirkin tabir icimi yakti..
Rabbim hepinizin yolunu guzelliklerle suslesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…