Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Hem zaten nankörlük zaten insanların birbirlerine yaşatarak keşfettikleri bir davranış şekli. Sonra da kediciklerin üstüne atmışlar ..
evlat edinebilirsin.
Insallah, nasip ederse Rabbim cok istedigim bir sey.
Allah bilir canım kulu bilmez ama yaradan görüyor ..! inşallah mükafatunı verir sana Rabbim bi mucize olur senin güzel yüreğine yakışan !!
Senin güzel yüreğin şu kirlenmiş dünyada inan en güzel dualara layık ..!! Okadar samimi yaMışsınki benimde gözlerim doldu ... Kızlarımla yaptığımız günlük duaya seninde ekliyeceğim söz .. En güzel yerimizde dualarımızda olacaksın .. Mucizen seni bulana kadarBen bu gece bu duayi aldim ya , ne kadar mutluyum bilemezsiniz.
Herkese cok tesekkur ederim.
Inanin kalbim kirik, gozlerim dolu dolu yazdim konuyu.
Mesajlarinizin samimiyeti kalbime oyle dokundu ki aglayarak yaziyorum bunlari da. Allah hepinizden razi olsun.
Mesajınızı okudum ve ağlamaya başladım. İnsanlar neden böyle. Çocuğumuz olmuyor diye uğursuz mu oluyoruz kötü gözle mi bakıyoruz başkalarının çocuklarına. Bu sitede buna benzer olayları ve insanların çocuğu olmayan kadınlara bakış açısını okudukça artık kimsenin çocuğunu sevmiyorum yanlarına bile yaklasmiyorum.o aile çocukları sahipleneceginizi veya hep onları rahatsız edeceginizi düşünmüş olabilir.aslında zor çocuk sahibi olan bir aile olarak en çok onların sizi anlaması lazımdı.birde ne guzel bir yardimda bulunmussunuz.ama insanoğlu garip ve bencil bir yaratik.umarım siz çok mutlu olursunuz
sız ne ıyı ne tatlı bı ınsansınız
allahım ıstedıklerınızın hayallerınızın en ıyısıne kavustursun sızı karsınıza hep ıyı ınsanlar cıksın
Sadece sizi anladığımı yazmak istiyorum. Anlaşılmak istiyor insan. Sizi anlıyorum.