• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok uzgunum

:KK9: :KK9:
Hem zaten nankörlük zaten insanların birbirlerine yaşatarak keşfettikleri bir davranış şekli. Sonra da kediciklerin üstüne atmışlar ..

Insan evladi olarak kotuyuz, nankoruz,eksigiz. O masumlarda oyle bir karsiliksiz sevgi var ki. Benim de kedilerim var hem sokakta hem evde . Cocuklarim diyorum onlara.
Keske onlar kadar temiz bir sevgiye sahip olabilsek.

Insallah, nasip ederse Rabbim cok istedigim bir sey.

aile bakanlığıyla iletişime geç şartlarını öğren uygunsa evlat edinirsin. üzülmene gerek yok gerçekten bebek yaşta annesiz-babasız kalan yavrular var maalesef bir çocuğun hayatını kurtarabilirsin.

Allah bilir canım kulu bilmez ama yaradan görüyor ..! inşallah mükafatunı verir sana Rabbim bi mucize olur senin güzel yüreğine yakışan !!

Ben bu gece bu duayi aldim ya , ne kadar mutluyum bilemezsiniz.

Herkese cok tesekkur ederim.
Inanin kalbim kirik, gozlerim dolu dolu yazdim konuyu.
Mesajlarinizin samimiyeti kalbime oyle dokundu ki aglayarak yaziyorum bunlari da. Allah hepinizden razi olsun.

Mesajınızı okudum ve ağlamaya başladım. İnsanlar neden böyle. Çocuğumuz olmuyor diye uğursuz mu oluyoruz kötü gözle mi bakıyoruz başkalarının çocuklarına. Bu sitede buna benzer olayları ve insanların çocuğu olmayan kadınlara bakış açısını okudukça artık kimsenin çocuğunu sevmiyorum yanlarına bile yaklasmiyorum.o aile çocukları sahipleneceginizi veya hep onları rahatsız edeceginizi düşünmüş olabilir.aslında zor çocuk sahibi olan bir aile olarak en çok onların sizi anlaması lazımdı.birde ne guzel bir yardimda bulunmussunuz.ama insanoğlu garip ve bencil bir yaratik.umarım siz çok mutlu olursunuz

Ben bu gece bu duayi aldim ya , ne kadar mutluyum bilemezsiniz.

Herkese cok tesekkur ederim.
Inanin kalbim kirik, gozlerim dolu dolu yazdim konuyu.
Mesajlarinizin samimiyeti kalbime oyle dokundu ki aglayarak yaziyorum bunlari da. Allah hepinizden razi olsun.
Senin güzel yüreğin şu kirlenmiş dünyada inan en güzel dualara layık ..!! Okadar samimi yaMışsınki benimde gözlerim doldu ... Kızlarımla yaptığımız günlük duaya seninde ekliyeceğim söz .. En güzel yerimizde dualarımızda olacaksın .. Mucizen seni bulana kadar :KK200:

Sözün bittiği yer Rabbim ins sizide güldürür su hayatta insan kalabilmek çok zor ve siz insan kalabilmiş ender insanlardansınız alnınızdan öpüyor kutluyorum sizi

Dünya bu yüzden kötü bir yer oluyor işte. Terbiyesizler...
Siz kendiniz daha büyük sıkıntı yaşarken yapılabilecek en güzel iyiliği yapmışsınız ama kötü insanlara denk gelmişsiniz.
Hep çok mutlu olun umarım.

İnsan insanın imtihanı oluyor bu hayatta. Siz yardım eli uzatarak imtihanı başarı ile geçmişsiniz maşallah,ama ya karşı taraf ? Rabbim herşeyi görüyor ve biliyor. Şunu da unutma ki kalp kırmak Kabe’yi yıkmaktan bile kötüdür. Bazen mazlum olmak ahirette daha iyi kapıların açılmasına da vesile oluyor.Gönlündeki yangınların tesellisini Mevlam en kısa sürede versin inşallah.

sız ne ıyı ne tatlı bı ınsansınız
allahım ıstedıklerınızın hayallerınızın en ıyısıne kavustursun sızı karsınıza hep ıyı ınsanlar cıksın

Mesajınızı okudum ve ağlamaya başladım. İnsanlar neden böyle. Çocuğumuz olmuyor diye uğursuz mu oluyoruz kötü gözle mi bakıyoruz başkalarının çocuklarına. Bu sitede buna benzer olayları ve insanların çocuğu olmayan kadınlara bakış açısını okudukça artık kimsenin çocuğunu sevmiyorum yanlarına bile yaklasmiyorum.o aile çocukları sahipleneceginizi veya hep onları rahatsız edeceginizi düşünmüş olabilir.aslında zor çocuk sahibi olan bir aile olarak en çok onların sizi anlaması lazımdı.birde ne guzel bir yardimda bulunmussunuz.ama insanoğlu garip ve bencil bir yaratik.umarım siz çok mutlu olursunuz

Arkadasim seni uzduysem ne olur beni affet..
Biz baskalarinin evlatlarina kotu gozle bakmiyoruz, Rabbim bize nasip ederse olur. Olmazsa baskalarinin evlatlarini kiskanmiyoruz. Sen kalbini ferah tut ne olur. Ben zannetmiyorum ki onlar benim hak iddia ettigimi dusunduler.
Onlar da yillarca evlat ozlemi cekmisler, Rabbim mucizelerini gonderdi ama cektiklerini unuttular. Insallah bir gun cektiklerini hatirlar ve benim,benim gibi evladi olamayanlarin oyle cirkin bir sifati hak etmedigini gorurler . ne diyim herkesin imtihani farkli, sadece bazen ,bazi durumlar karsisinda kelimelerim bitiyor. Iste bu gece onlardan, oyle kirginim bu gece.
Burdaki guzel kardeslerimin guzel dilekleri kalbimi ferahlatti.
Senin de ferahlasin insallah.

İçim acıdı :( Allah hayrını kabul etsin böyle güzel bir işe seni vesile kılmış ne mutlu sana,o insanlar icin diyecek söz yok :(

Parayı banka hesabından attıysanız geri isteme hakkınız var böyleleri ile uğraşcaksınız. Parayı alın Gerçekten Hak eden bir aileye yardım edin.
Nankör kötü kelimeleri çok çok az kalıyor böyle insanlar için

Back
X