Çok üzgünüm

Formun kurallarını okudum. Kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünerek, düzeltmek istedim. Bu kendime göre dert edindiğim vi durum. Zira yanlış anlışlmak herkes gibi benmde hoşuma giden bi durum değil. Düzeltmekde en doğal hakkım. Birden fazla kişi aynı şeyi söyleyip, banlandığma göre sorun bnm gerçektn üslubumda dedim, yanlışmı kabul etmeme rağmen hala parağraf parağraf yazı yazıolar. Anlayamıyorum gerçekten. Memleketimde bir ben üslup yanlışı yapan kişiymişm givi hissettim. Entereasan!.. Benm üslübumda bi arkadaşları bile yokmş. Olsa saçlarnı onlar yolarmış, yada sıef bu kelimeyi kullandı diye yok sayarlarmış. İlginçç.
Paragraf paragraf yazmamiza takilma amaciniz nedir? Konu acmissiniz,biz de cevap yaziyoruz. Napalim?

Paragraf paragraf yazmamiza takilma amaciniz nedir? Konu acmissiniz,biz de cevap yaziyoruz. Napalim?
Çok uzun konuşuyor yani yazıyorsunz. Güzel açık anlaşılır yazıyorsunuz kabul. Ama kısa ve net daha anlaşılır. Ama tarzınız bu sanırm. Saygı duyarm

Kusura bakmayın da saçını başını yolucam falan derseniz pek mizah olmuyor komedyenleri örnek vermenizde enteresan o şekilde saç baş yolucam da şöyle yapıcam da diyen komedyene ben rastlamadım orada size gelen eleştiriler eltinize seviyesiz derken konuşma üslubunuzla ondan bir farkınızın kalmamış olması derdinizi daha düzgün cümlelerle anlatabilirdiniz ayrıca açtığınız konularla ilgili konu açmak, üyelerle ilgili konu açmak yasaktır! Mune Mune

Ben bahsi geçen eski konuyu bilmiyorum. Ama konu devamı yoksa konu ve üyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum.
Şu an burada eleştirdiğiniz ve beni anlamalıydı dediğiniz üyelere cevap hakkı doğuyor, bu da polemiğe yol açıyor. Yasak.
Bu sefer ki ban bu yuzden olacak muhtemelen. Söylemek istediğim buydu :)
Ya ben bütün üyeleri kapsamadm. Sadexe yorum yapanlara kırıcı olduklarını söyledim. Diğerleride katldı tamam. Aöa indan bi durumu kabulleniyorsa hala abartmann bi manası yok.

Çok uzun konuşuyor yani yazıyorsunz. Güzel açık anlaşılır yazıyorsunuz kabul. Ama kısa ve net daha anlaşılır. Ama tarzınız bu sanırm. Saygı duyarm
Sizin de ilk mesajiniz oldukca uzun, kisa ve net mesajlarin daha net anlasildigini dusunuyorsaniz “arkadaslar,ilk konumdu,kurallari bilmiyordum,agzimdan olmamasi gereken seyler cikti ozur diliyorum”yazip birakabilirdiniz oyle degil mi? Eh,biz de size saygi duyuyoruz elbette. Sonucta burasi uzun uzun dert anlatma ve akil alma platformu

Sizin de ilk mesajiniz oldukca uzun, kisa ve net mesajlarin daha net anlasildigini dusunuyorsaniz “arkadaslar,ilk konumdu,kurallari bilmiyordum,agzimdan olmamasi gereken seyler cikti ozur diliyorum”yazip birakabilirdiniz oyle degil mi? Eh,biz de size saygi duyuyoruz elbette. Sonucta burasi uzun uzun dert anlatma ve akil alma platformu
Bir dahaki durumda öyle yazarım. Ama sizede tavsiye ederim. İsteynce kısa öz ve anlaşılır olabiliyorsunuz.

Kusura bakmayın da saçını başını yolucam falan derseniz pek mizah olmuyor komedyenleri örnek vermenizde enteresan o şekilde saç baş yolucam da şöyle yapıcam da diyen komedyene ben rastlamadım orada size gelen eleştiriler eltinize seviyesiz derken konuşma üslubunuzla ondan bir farkınızın kalmamış olması derdinizi daha düzgün cümlelerle anlatabilirdiniz ayrıca açtığınız konularla ilgili konu açmak, üyelerle ilgili konu açmak yasaktır! Mune Mune
Kabul ettim bu durumu farkındamısınz

Üyeler ve konular hakkında topik açmak yasaktır.

Back
X