Birçok fedakarlıgı yaptığım uğruna biçok şeyden vazgeçtiğim evliliğim bitiyor..peki,niye ben bu kadar kötüyüm..
Ilk bosanma karari verildiginde butun anneler cocuklari icin aynisini dusunuyir galiba tam ben de bunalri düşündüm oglum uc bucuk yasindaydi bodandigimizda ben yillarca sabrettim ama babasi cocugu icin keyifkerin den vazgecmedi ben jendimi feda ettim o aliskanliklarini birakamadi. Fazlasıyla yaptim herseyi ama olduramadim. Aldom cocugumu yanima bosandim. Evlilik hayatim boyu ca esime de ailesine de tek hatam olmadi ama en buyuk hatayi heo kenfime yaptim o yapti ben affettim ven affettikce o iyice bilendi daha kotusunu yapti. Simid uzulmuyor muyum uzuluyorum ama bosandigima degim cektiklerime kaybettiklerimeÇok kötüyüm kızlar yardım edin lütfen..insanların bayram yaptığı bugünlerde ben cehennemi yaşıyorum..Birçok fedakarlıgı yaptığım uğruna biçok şeyden vazgeçtiğim evliliğim bitiyor..peki,niye ben bu kadar kötüyüm..gurur benim neyime şarkısinı açip haklı olduğumu bile bile yazdım karşı taraftan ses yok bu saatten sonra da benim kılımı kıpırdatacak mecalim yok...oğlum aile birliği içerisinde büyüsün istedim,hiç bir bayramda canı yanmasın istedim onun için tüm zorluklara katlandım..yapamadım oğlum affet başaramadım...Anne baba yanında bi ömür geçirmeni sağlayamadım...bağıra bağıra ağlamak istiyorum oğlum korkar diye yapamiyorum iki yaşında henüz şu an sessizce gözyaşı döküyorum yanaklarımdan süzülürken damlalar o da şaşkın gözlerle izliyor..oysa lunaparka götürecektim onu eğlenirken beraber fotoğrafımız olacaktı bayram hatırası diye...payıma düşen kader ya sana ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?