Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri vardı hayatımda kimseyi istemiyorum deyip reddetti sonra hayatına birini aldı geziyorlar hayatlarini yasiyorlar bende takip ediyorum kıza bakıp bakıp uzuluyorum guzel ve havalı benim gibi degil kendimi sevemiyorum birinin beni sevecegine de inanmiyorum
Simdiye kadar seven farkeden biri olmadı hep baskalarini tercih ettiler, utangaç bir insanim ve psikolojik sorunlarım var
Üzülme bir tek o yok
Kız gözüne güzel görünüyor tabiki
Hoşlandığın kişiyle beraber
Kız padişah kızı gibi geliyordur sana
Eksilerini bilmiyorsun kızın,bu yüzden gözünde daha kusursuz görünüyor,daha çok kıskanıyorsun
Neden sevilmeyecekmişsin?
Biz kısa bir süre konustuk sevgili değildik. Ben kimseyi aramak istemiyorum kalbimi ona açmıştım o da olmadıBoyle dusunmeyin lutfen... Adam mi kalmadi aramaya devam edin. Dunyada bi o yok ki. Kotu ozelliklerini dusunun... Siz sevgiliydiniz ve sizi terk mi etti? Yoksa sadece gorusuyor muydunuz?
Bu yorum ağır oldu benim içinhayatımda kimseyi istemiyorum cümlesinin anlamı hayatımda seni istemiyorum'dur aslında. herkes bu tip yalanlar söyler. sorun sende değil bende diyorsa bilin ki sorun sizdedir. kendimi bi ilişkiye hazır hissetmiyorum, zaman ver diyorsa yedeklerim arasından henüz seçim yapamadım diyordur aslında.
yavaş yavaş öğrenirsin.
üzülme. yeni kız ile kendini kıyaslama. sen de kendine has ve özelsin.
ama cok kisa sure konusmussunuz... ben kimseyi istemiyorum dediginde zaten mrsaji vermis size...Biz kısa bir süre konustuk sevgili değildik. Ben kimseyi aramak istemiyorum kalbimi ona açmıştım o da olmadı
Mesajını aldım. Ne anlamda kısa sure konusmussunuz dedinizama cok kisa sure konusmussunuz... ben kimseyi istemiyorum dediginde zaten mrsaji vermis size...
Sevilmek için güzel ve havalı olmana gerek yok ama ezik olmaman lazım. Kusura bakma ama ezikçe düşünüyorsun biraz, sen kendini sevmezsen kimse sevmez seni. Değer ver kendine, kimseden eksik kalan bir yanın yoktur eminim.Biri vardı hayatımda kimseyi istemiyorum deyip reddetti sonra hayatına birini aldı geziyorlar hayatlarini yasiyorlar bende takip ediyorum kıza bakıp bakıp uzuluyorum guzel ve havalı benim gibi degil kendimi sevemiyorum birinin beni sevecegine de inanmiyorum
Biri vardı hayatımda kimseyi istemiyorum deyip reddetti sonra hayatına birini aldı geziyorlar hayatlarini yasiyorlar bende takip ediyorum kıza bakıp bakıp uzuluyorum guzel ve havalı benim gibi degil kendimi sevemiyorum birinin beni sevecegine de inanmiyorum