- 21 Kasım 2017
- 29.129
- 126.978
- 598
- Konu Sahibi Strawberry95
Hoşgeldiniz Küçük Emrah. Ne zamandır sizi sallamayan o adamdan, size benzetildiği için rahatsız olan öğretmen arkadaşınızdan bahsetmiyordunuz. Özledik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaan niye bu kadar taktınız ki kuzum kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Enerjiniz uymamıştır ona göre antipatiksinizdir olabilir. Takmayın.Kolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
![]()
Ayyy ben yeni okudum o konuyuHoşgeldiniz Küçük Emrah. Ne zamandır sizi sallamayan o adamdan, size benzetildiği için rahatsız olan öğretmen arkadaşınızdan bahsetmiyordunuz. Özledik.
Yani kendisine açık açık sorun istemeden sizi kıracak bir davranışım mı oldu vs. diye o zaman.Kendimi çok dışlanmış hissediyorum ama
Kızlar arkadaşım öğretmen,aklına bi durum takıldı, şimdi çalıştığı yerde bi erkek öğretmen arkadaşım öğretmenler odasına doğru yürürken ona dik dik bakarak öğretmenler odasının kapısının önünde durmuş yüzündede üzgün bir ifade varmış,aralarında konuşma olmadı arkadaşım direk odaya geçti bu dediğimiz erkek hoca bekar 28-29 yaşında arkadaşımda 22 ben hiçbişey yapmadım diyor bana neden öyle kapının önünde durup uzun uzun gözünü ayırmadan üzgün bir şekilde kapının kenarıma yaslannarak baktı diyor, sizce bu saygısızlık mı bu dediğimiz erkek hoca bundan bir hafta önce arkadaşım okula yeni atandığında hoşgeldiniz branşınız ne falan demiş iyi davranmış , ama bir başka gün mesela arkadaşım okulun kapısından içeri giricek, teleefonuna dalmış ve bu hocayı fark etmiyor hocada kapıda ama kapının ortasında değil biraz sağ tarafında bu yüzden sağ tarafta birazcık boşluk var arkadaşım dalgınlığına geldiği için o boşluktan geçmeye çalışmış ama geçememiş dar olduğunu sonradan anlamış bu sırada bu erkek hoca hiçbir şekilde arkadaşımın geçmesi için boşluk oluşturmamış, sadece yerinde sabit kalmış arkadaşımda diğer tarafa yönelmek zorunda kalmış ve çok yakın olmuşlar birbirlerine sizce bu 2 durum saygısızlık veya küçük görmemi başka öğretmenlere böyle davranılabilinir mmiydi yani arkadaşım hep bunu sorup duruyo kusura bakmayın kızlar biraz karışık oldu ama fikirlerinize çok ihtiyacımız var siz olsanız ne düşünürdünüz ?? Arkadaşımın meslekte ilk yılı eğerki saygısızlık ce küçük görmeyse arkadaşım bunu hak edecek ne yaptı bunu çok merak ediyoruz ama tavırlarındaki niyeti anlamış değiliz size en yakın ne geliyor kızlar bu arada arkadaşımın görüştüğü biri var kızlar bu adamdan hoşlanmıyor sadece küçük mü görüldü bunu merak ediyor
Kolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
![]()
Bir sey yapmis olmaniz gerekmiyor icinden gelmiyordur..Ama ne yaptımki daha önce hiç hayatımda böyle olmamıştı hep girdiğim ortmlarda uyumlu olmuşumdur
Neden ben antipatik oluyorum ben kimseye karşı antipatik olmak istemiyorumAmaaaan niye bu kadar taktınız ki kuzum kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Enerjiniz uymamıştır ona göre antipatiksinizdir olabilir. Takmayın.
Su anda bile antipatiksiniz fazlasıyla... Allah yardımcınız olsun, tabi etrafinizdakilerin de.Neden ben antipatik oluyorum ben kimseye karşı antipatik olmak istemiyorum
Yarın bir gün evlendiğinizde eşinizin ailesinde de olursa böyle tiplerden erken yaşta yaşlanır gidersiniz.İnsanların bizle ilgili düşüncelerini yönetemeyiz ki.Herkes sizi sevmek zorunda değil biz nasılsa herkesi sevmek zorundaysak.Neden ben antipatik oluyorum ben kimseye karşı antipatik olmak istemiyorum
Yanlış anlamazsanız eğer, takıntı vs gibi bir rahatsızlığınız mı var?Tek bana böyle yapmaya hakkı yok kendimi kötü hissediyorum
Okuyunca resmen yıkıldım. O kapıda bana yan baktı konusu kaç defa açılmıştı. Aynı üye mi bunu da açanYine mi aynı adam?
Konularınız hep aynı.
Okuldaki erkek öğretmen, sizinle yaşıt ve öğretmen arkadaşınızın sizinle tam olarak aynı sorunları yaşaması, dış görünüşünüzle ilgili endişeleriniz vs...
Sorunlarınız başkalarının sorunuymuş gibi konu açınca size faydası oluyor mu sizce?
Belli ki olmuyor ve o yüzden aynı konuları açıp duruyorsunuz.
Bir öğretmen olarak Türkçeniz çok kötü ayrıca.
Hayatınızda hiçbir anlamı olmadığını iddia ettiğiniz bir adamı kafaya takacağınıza kendinizi geliştirmeye kafa yorun bence.
O sizden hoşlanıyor mu ki...açılamıyor diye mi üzülüyor ki....bi nedenden konuşun siz naocak bakalim ayıp degil günah degilKolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
![]()
Hoşlandığını hiç düşünmüyorum beni görünce hep morali bozuk çünküO sizden hoşlanıyor mu ki...açılamıyor diye mi üzülüyor ki....bi nedenden konuşun siz naocak bakalim ayıp degil günah degil
Okuyunca resmen yıkıldım. O kapıda bana yan baktı konusu kaç defa açılmıştı. Aynı üye mi bunu da açan
öğretmenlik gerçekten yıpratıcı bir meslek, bunlara kafayı yoracak enerjiyi nerde buluyor bu arkadaş acaba![]()