- 16 Ağustos 2021
- 164
- 54
- 28
- 29
Arkadaşlar eşimle merkezde oturuyoruz ailesi köyde ve ek işide köyde o yüzden haftasonları hep gitme durumları oldu ilk başlarda sorun etmedim hep onunla gittim çok iyiydi herşey evet orada çok bunalıyordım sıkılıyordum kalmak istemiyordum haftasonları ama eşim mutluydu banada iyi davranıyordu. Ta ki ben artık seninle gelmek istemiyorum diye hep karşı çıkana kadar o zaman başladı kavgalar ben onun tek gitmesini istiyordum o beni yanında istiyordu ben gitmedim o gitti kavgalar başladı sonra zorla götürmeye çalıştı o zorladıkça ben hiç gitmez oldum soğudum. Onu anlamadım hiç beni yanında istemesini anlamadım o da beni anlamadı bu kavgalar bizi çok yordu senin dediğin benim dediğin derken su an ayrıyız ve bosanma asamasındayız çok ama çok üzgünüm hasta yatıyorum kafamda tek soru ben o köyü kabul etseydim bir hayatımızında orda olmasını kabul etseydim bu evlilik bozulmıcak mıydı neydi sorun olan? Bu arada eşim köyde doğup büyümüş işi yüzünden şehirde yaşıyoruz köyüne aşırı düşkün ve oradada ek iş yapıyor tarla hayvan vs