Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence cok guzel yamekler yap ve guzel bir pasta yaptir
kendi resmini koydur pastanin ustune ismini yaz yasini yaz ve iyiki dogdun yaz ben bugun 1 agustos sandim dersin ki bunu tabi 1 eylul de yap
yani butun sasa senin icin olsun
guzel ce susle evi
kendin suslen
guzel bir muzik ac
ve kendine bir hediye al paketlettir ve oraya koy
o acar ama bayan hediyesini gorunce daha da cok sasirir
eger sende onun dogum gununu unutmus gibi yaparsan birdha dogum gunu kutlamalari ni iyice unutursunuz.
bol sans
en şanlınız benim galiba :)))) eşimle doğun günümüz ard arda günler ve ortak gecede kutlarız hep yani unutması mümkün değil. kafasında birçok şey vardır o kadar da kızmayın bekarken herşey daha güzel ve rahat evlenince sorumluluk fazla.
bence cok guzel yamekler yap ve guzel bir pasta yaptir
kendi resmini koydur pastanin ustune ismini yaz yasini yaz ve iyiki dogdun yaz ben bugun 1 agustos sandim dersin ki bunu tabi 1 eylul de yap
yani butun sasa senin icin olsun
guzel ce susle evi
kendin suslen
guzel bir muzik ac
ve kendine bir hediye al paketlettir ve oraya koy
o acar ama bayan hediyesini gorunce daha da cok sasirir
eger sende onun dogum gununu unutmus gibi yaparsan birdha dogum gunu kutlamalari ni iyice unutursunuz.
bol sans
Doğum günlerini unutan biri olarak doğum günlerini unutanları neden afaroz edersiniz anlamam. kaydirigubbakcemile
Yahu belki adamın bir derdi var, maddi bir sıkıntısı olabilir. Her daim süpriz mi yapılır. İllaki hatırlanmalı mı bu özel günler anlamıyorum. Hatırlanmazsa dünya yok mu oluyor. Hatırlanmazsa tüüü kaka mı olunuyor?
Özel günlerin özel gün kapsamından çıkartılmasını talep ediyor ve doğum gününü unutmanın normal olduğunu şiddetlelmaz: savunuyorum.delikafadulden
Doğum günlerini unutan biri olarak doğum günlerini unutanları neden afaroz edersiniz anlamam. kaydirigubbakcemile
Yahu belki adamın bir derdi var, maddi bir sıkıntısı olabilir. Her daim süpriz mi yapılır. İllaki hatırlanmalı mı bu özel günler anlamıyorum. Hatırlanmazsa dünya yok mu oluyor. Hatırlanmazsa tüüü kaka mı olunuyor?
Özel günlerin özel gün kapsamından çıkartılmasını talep ediyor ve doğum gününü unutmanın normal olduğunu şiddetlelmaz: savunuyorum.delikafadulden
sende haklisin ama ben hatirliyorsam oda hatirlasin cok birsey degilki senede bir kere hic degilse farkli ozel birsey olsun ben hatirlayinca o nasil mutlu oluyorsa bende mutlu olayim cok sey mi istiyorum
Kızlar 1 Ağustos doğum günümdü.Eşim doğum günümü ilk kez unuttu.Ben daha 1 yıllık evliyim.Ama eşimle 10 yıldır birlikteyiz.10 yıldır her sene değişik sürprizler yapardı doğum günümde.Bu sene de bekledim ama unuttu.Ve pazar günü telafi eder dedim ama yine hiç bişey yapmadı.
Ben şimdi onunla konuşmuyorum çünkü beni çok üzdü.Birde 1 Eylül onun doğum günü intikam almak istiyorum ama unutarak deil çok büyük bir süprüz yaparak bana yardım edin neler yapabilirim.
Hepinize çok teşekkür ederim...Şeniz
:enbuyukkk: