Çok üzgünüm

bence cok guzel yamekler yap ve guzel bir pasta yaptir
kendi resmini koydur pastanin ustune ismini yaz yasini yaz ve iyiki dogdun yaz ben bugun 1 agustos sandim dersin ki bunu tabi 1 eylul de yap
yani butun sasa senin icin olsun
guzel ce susle evi
kendin suslen
guzel bir muzik ac
ve kendine bir hediye al paketlettir ve oraya koy
o acar ama bayan hediyesini gorunce daha da cok sasirir

eger sende onun dogum gununu unutmus gibi yaparsan birdha dogum gunu kutlamalari ni iyice unutursunuz.
bol sans

kendi resmini koydur pastanin ustune ismini yaz yasini yaz ve iyiki dogdun yaz ben bugun 1 agustos sandim dersin ki bunu tabi 1 eylul de yap
guzel ce susle evi
kendin suslen
guzel bir muzik ac

eger sende onun dogum gununu unutmus gibi yaparsan birdha dogum gunu kutlamalari ni iyice unutursunuz.
bol sans

en mantıklı öneriyi arkadaş vermiş..

benim doğum günümü unutmuş ben süpriz düşünmem valla
o benim için kafa yormuyorsa ben de onun için yormam anlasın hatasını
:umursamaz::umursamaz:

en şanlınız benim galiba :)))) eşimle doğun günümüz ard arda günler ve ortak gecede kutlarız hep yani unutması mümkün değil. kafasında birçok şey vardır o kadar da kızmayın bekarken herşey daha güzel ve rahat evlenince sorumluluk fazla.

valla güzelim adamın unutacağı varsa aynı günde olsa unutur.Bakınız benim doğum günüm.Biz eşimle aynı gün doğmuşuz.kimliğinde farklı yazılı arkadaşları hep ona göre kutlamış.Ben hazırlık yaptım hediye aldım...vs.eşim o akşam çok mahçup olmuştu.:kedi:
Sana tavsiyem canım mutlaka güzel bir hazırlık yap.Bu hazırlık onun için olsun...Ona verdiğin değeri görmeli,mutlaka karşılığını görürsün...opuyorumnanaktan

guzel ce susle evi
kendin suslen
guzel bir muzik ac

bol sans

çok güzel bi fikir... hem eğlenceli hem de iğneleyici :) herhalde bir daha unutmaz.. yok seneye de unutursa o zaman alınman normal..

bence süpriz falan yapma ama eşinin yaptığınıda yapma
ufak bir pasta ile biraz dokunduraklı doğum gününü kutla belki utanır.

Sende unut onun dogum gününü....birsey derse..pazar günü telafi ederim de....pazar günüde hicbirsey yokmus gibi davran....yine birsey derse...

Ay görüyonmu..üzüm üzüme baka baka karariyor...bende ayni senin gibi olmusum bu konuda dersin...ben olsam öyle yapardim vallah:kahve:

Ben şu köprü hikayesinin gerçek olduguna inanıyorum
kızım erkek milleti evlenince karısını sevgili olarak görmüyor
ve ne de olsa elindesin eninde sonunda kaç kjaç nereye kadar ha yani kurtuluşun yok istediğin cezayı da veremessin..
Bence sende hiç hatırlama onun doğum gününü hatta o arayıp bugün ne yapalım vs derse hiç hatırlamazlıktan gel
seneye senin d.g.nü hatırlarsa ne ala
sende o zaman bişilet yapabilirsin

Doğum günlerini unutan biri olarak doğum günlerini unutanları neden afaroz edersiniz anlamam. kaydirigubbakcemile
Yahu belki adamın bir derdi var, maddi bir sıkıntısı olabilir. Her daim süpriz mi yapılır. İllaki hatırlanmalı mı bu özel günler anlamıyorum. Hatırlanmazsa dünya yok mu oluyor. Hatırlanmazsa tüüü kaka mı olunuyor?
Özel günlerin özel gün kapsamından çıkartılmasını talep ediyor ve doğum gününü unutmanın normal olduğunu şiddetle :olmaz: savunuyorum.delikafadulden

Canim benimki de unutmustu bende hicbirsey olmamis gibi davrandim ama devamli dusunuyorum nerden vursam diye ta ki aksam kaynim arayip dogumgunumu kutlayincaya kadar benimki ne yapacagini sasirdi bozuntuya vermedim hatirlayanda sagolsun hatirlamayanda dedim arkadaslar ve akrabalar arasinda ne zaman dogumgunu muhabbeti acilsa ayni lafi tekrarladim biraz yuksek sesle herkes ona donup baktikca yerin dibine girdi en son onun dogumgununde pasta yaptim hediye aldim normal kutladim cok utandi beni mahcup ettin dedi bende mahcup ol diye yaptim zaten dedim simdi 4 ay var dogumgunume ara ara tarihi soyler ne hediye alacagini nerde yemek yiyecegimizi soyler unutmadim gibilerden

Doğum günlerini unutan biri olarak doğum günlerini unutanları neden afaroz edersiniz anlamam. kaydirigubbakcemile
Yahu belki adamın bir derdi var, maddi bir sıkıntısı olabilir. Her daim süpriz mi yapılır. İllaki hatırlanmalı mı bu özel günler anlamıyorum. Hatırlanmazsa dünya yok mu oluyor. Hatırlanmazsa tüüü kaka mı olunuyor?
Özel günlerin özel gün kapsamından çıkartılmasını talep ediyor ve doğum gününü unutmanın normal olduğunu şiddetle :olmaz: savunuyorum.delikafadulden

sende haklisin ama ben hatirliyorsam oda hatirlasin cok birsey degilki senede bir kere hic degilse farkli ozel birsey olsun ben hatirlayinca o nasil mutlu oluyorsa bende mutlu olayim cok sey mi istiyorum

kesinlikle katılıyorum ve ayrıca bu intikam olayı da aslında kötü bişey çünkü karşınızdaki düşman değil uzak bir arkadaş değil ya da arkadaş değil kocanız size herkesten daha yakın olanınız kimden ve niçin intikam alasınızki anlayamadım. Üzülmüş ve kendini unutulmuş gibi hissetmiş olabilirsin haklısındırda ancak bu tür durumlarda direk yüzüne karşı söylemen en etkili yoldur mesela doğum gününü mü unuttu doğum günümü kutlamanı bekledim en azından iyi doğdun hayatım diyebilirdin gibi bir cümle onun hafızasına kazınır ama intikam iki tarafı da her ne şekilde olursa olsun her ne nedenle olursa olsun birbirinden soğutabilir diye düşünüyorum ki bu da karı koca arasında asla olmasını istemeyeceğimiz bir şey. çok da uzun oldu ama kusuruma bakmayın :kedi:

sende haklisin ama ben hatirliyorsam oda hatirlasin cok birsey degilki senede bir kere hic degilse farkli ozel birsey olsun ben hatirlayinca o nasil mutlu oluyorsa bende mutlu olayim cok sey mi istiyorum

Canım bak bu insanın kişiliği ile de alakalı ama ben böyle ufak tefek şeylere takılmamak gerektiğine inanıyorum.

hatırlatın siz de :teytey: Valla annem yirmi beş yıllık kocasının ben 22 yıllık babamın doğum gününü unuttum. adam ertesi gün söyledi bize ne üzüldük. Çünkü normalde hiç unutmayız. herkesin ki kutlanır. Bi garip olduk ki sornayın :teselli: Ben 2 hafta önceden hatırlatırım herkese :dance:

benim eşim de doğum günümü hatırlamaz, aslında hiç bir özel günümüzü hatırlamaz (evlilik yıldönümü dahil) ilk zamanlar ben de çok yoğun olduğu için unutuyor zannediyordum.1 -2 gün öncesinden bile hatırlattığım oldu ama nafile onu utandırmak için ben özel günlerde sürprizler hazırladım yine tınlamadı.
hatta sabah hatırlatıp(işte bugün günlerden ne,sana ne hatırlatıyor falan diyordum.) akşam yine kocaman bir hayal kırıklığı ve sonunda pes ettim. şimdi sadece kendi doğum günümde kendime hediye alıyorum.
onun doğum günü özel bir güne denk geldiği için, ben bugün bir yaş daha yaşlandım falan gibi ortaya laflar atıyor.duymamazlığa geliyorum.

Kızlar 1 Ağustos doğum günümdü.Eşim doğum günümü ilk kez unuttu.Ben daha 1 yıllık evliyim.Ama eşimle 10 yıldır birlikteyiz.10 yıldır her sene değişik sürprizler yapardı doğum günümde.Bu sene de bekledim ama unuttu.Ve pazar günü telafi eder dedim ama yine hiç bişey yapmadı.
Ben şimdi onunla konuşmuyorum çünkü beni çok üzdü.Birde 1 Eylül onun doğum günü intikam almak istiyorum ama unutarak deil çok büyük bir süprüz yaparak bana yardım edin neler yapabilirim.
Hepinize çok teşekkür ederim...Şeniz
:enbuyukkk:

hiçbir yorumu okumadan yazıyorum bunları
kimse kusura bakmasın ama
yazık çok yazık
sizin üzüldüğünüz konu bu mudur yani
hayatta neler oluyor insanlar nelerle mücadele ediyor
kendi üzüntüsünü bile yaşayamayan o kadar insan varken
pes diyorum size

Back
X