çok üzgünüm :((

eşini en iyi yine sen tanırsın...
seni sevmemiş olsaydı eğer cocuk bile olsa hiç düşünmez boşanırdı..kimse sevmediği biriyle aynı çatı altında kalamaz...fakat son zamanlarda yaşadığınız tatsızlıklar kırgınlıklar biraz arayı soğutmuş olmalıki bunu söylemiş sana..içinde yaşadığı kırgınlığın dışa vurumu bence...yoksa sevmediğini hata evlendiğine pişman olduğunu filan hiç sanmıyorum...

eşini en iyi yine sen tanırsın...
seni sevmemiş olsaydı eğer cocuk bile olsa hiç düşünmez boşanırdı..kimse sevmediği biriyle aynı çatı altında kalamaz...fakat son zamanlarda yaşadığınız tatsızlıklar kırgınlıklar biraz arayı soğutmuş olmalıki bunu söylemiş sana..içinde yaşadığı kırgınlığın dışa vurumu bence...yoksa sevmediğini hata evlendiğine pişman olduğunu filan hiç sanmıyorum...

canım çok doğru söylüyorsun asla özel günümü atlamaz ben üzüldüğüm zaman o da üzülür bunu çok iyi biliyorum biraz kavgadan sonra zamana ihtiyacı var galiba birde aynı hataların yaşanmaması gerekiyor bu zaman zarfında birazda hasret evliliğimize iyi gelir bensiz iznini geçirsin birbirimizi özleyelim bir arakadşın dediği iyi gelicektir.

önceki kavgada benim de hatam vardı bu doğru ama bana söylediği şeylerde söylenmez hiç bir evlilikte 2 gün sonra konuşacağım bakalım derdi neymiş ne istiyormuş

canım
hatan da olsa üstüne gitmişte olsan çok ağır konuşmuş...
keşke o kadar ileri gitmeseydi...
kalp kırmak çok kolay kalbi onarmak zor..
dediğim gibi eşini tanıyorsun,konuş ..
mutlaka bir çözüme ulaştıracağınıza inanıyorummm.
Eşinde pişmandır bakma,özürde dileceyeceğine inanıyorum ben...
a.s

evet konuştuk eşimle daha öncede söylemişti hafta sonu konuştuk ben öyle demek istemedim dedi kendim için hiç yaşayamadım babası olmadığı için "evde baba gibi oldum hayatımı yaşayamadım tatile bile gidemedim hep annemi düşündüm şimdi de kızım için çalışıyorum sorumluluklarım var çok düşünüyorum sizleri o yüzden dedi.dedimki tatile gidebilirsin tek kafanı dinleyebilirsin sonuçta 10-11 e kadar çalışıyorsun yoruluyorsun dedim yapamam dedi aklım sizde kalır gidemem dedi işte bekarken yapsaydım en azından annemde bu kadar kalmazdı aklım dedi.

evet konuştuk eşimle daha öncede söylemişti hafta sonu konuştuk ben öyle demek istemedim dedi kendim için hiç yaşayamadım babası olmadığı için "evde baba gibi oldum hayatımı yaşayamadım tatile bile gidemedim hep annemi düşündüm şimdi de kızım için çalışıyorum sorumluluklarım var çok düşünüyorum sizleri o yüzden dedi.dedimki tatile gidebilirsin tek kafanı dinleyebilirsin sonuçta 10-11 e kadar çalışıyorsun yoruluyorsun dedim yapamam dedi aklım sizde kalır gidemem dedi işte bekarken yapsaydım en azından annemde bu kadar kalmazdı aklım dedi.

bu son yazdığından bişey anlamadım...hep aklı annesindemi?
bu yüzden mi oluyodu kavqalarınız...neden eşin
ozaman aklım hep annemde kalmazdı dediki sana..

Ya sinire bile gerek yok aslında. Ben evliliğin sorumluluklarını sevmediğim için gayet güzel bir zamanımızda, Allah korusun boşanırsak falan brn bir daha evlenmem,yanlış anlama sadakatimden değil evliliği hiç sevmediğimden derim. Şimdiki aklım olsa evlenmem flört ederim niye bozmuşum rahatlığımı derim :1: Ama bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor sadece eskisi gibi sorumsuz olmayı özlediğim için.. Demem o ki aldırmayın olur böyle konuşmalar. Gayet dürüstçe geldi bana..

eşim yıllardır ailesine bakmış babasını küçük yaşta kaybetmiş hiç lüks hayatı olmamış e arkadaşları yaptığı şeylerden gezdiği yerlerin fotoğraflarını gösteriyor ister istemez üzülüyor diye düşünüyorum içinde uhde kalmış da diyebilirim işten bile ayrılamamış ailesi yüzünden ama keşke ayrılsaymış şimdide ayrılamıyor iş şartları çok yoğun ve ağır

eşinz için zor bişey hep büyük sorumluluk varmış üzerinde. kızınız kücükmü beraber cıkın gezn tatil yapn degşik bişeyler yapmaya calısn beraber arada arkadaşlarıyla olsn sizi ihmal etmeden olmazmı anladıgm kadarıyla esiniz yıllardır tasıdıgı sorumluluktan yorulmş canm seni sevmedgini zannetmiyorm sende hiç üzülme canm :1hug:

eşinz için zor bişey hep büyük sorumluluk varmış üzerinde. kızınız kücükmü beraber cıkın gezn tatil yapn degşik bişeyler yapmaya calısn beraber arada arkadaşlarıyla olsn sizi ihmal etmeden olmazmı anladıgm kadarıyla esiniz yıllardır tasıdıgı sorumluluktan yorulmş canm seni sevmedgini zannetmiyorm sende hiç üzülme canm :1hug:

18 aylık kızım malesef bu sene çalıştığım için iznim yok ama bayramda düşünüyorum 3 günde olsa yakın bir yer düşünüyorum hiç arkadaşı yok dost diyebileceği hepsi sırtından vurdu diyebilirim tam bir garip yani :)

cnm durduk yere esinin böyle cümleler sarfetmesi normal degil
önemli bi mevzu degildi diyosun ama belkide önemlidir esin icin
yada baska sorunlariniz var??

18 aylık kızım malesef bu sene çalıştığım için iznim yok ama bayramda düşünüyorum 3 günde olsa yakın bir yer düşünüyorum hiç arkadaşı yok dost diyebileceği hepsi sırtından vurdu diyebilirim tam bir garip yani :)
canm bende eşimde arkadaş yönünden şanssızız ama birbirimize hem eş olduk hem arkadaş :) eşin le her fırsatı degerlendirin gezn tozun benim kızımda 6 aylık ama hiç gezmekten geri kalmayız :içelim: esin üstündeki sorumluluklardan sıkılmıs dogru dürüst arkadası da yoksa adam bunalmıstr ya yazık ben seni sevmedigine inanmadım bi anda öyle söyleyivermiştir üzme kendin hic canım

Dikkatinizi çekerek bir problem olduğu mesajını vermek istiyor da olabilir.
Gerçek düşüncesi anlattığınız olan, günlük konuşma esnasında söylemez diye düşünüyorum. Burada sanki kendi düşüncesini söylemekten ziyade
beklentinizi, beklediğiniz cevabı vermek istememek var gibi. Böyle söyleyerek sizi acıtmak. Dikkatinizi çekerek, ilginizi merakınızı üzerinde hissetmek.

Bazen gerçek olmayan düşüncelerimizi, gerçek olmayan olaylarda dile getiririz.
Tepkimizi,incinmemizi bu şekilde inciterek içimizden çıkartırız, ona belli ederiz, onun ilgisini çekerek ilgilinilerek söyletilmek isteriz.
Öfkeye neden olan başka bir olaydır aslında, onu dile getiremediğimiz için, konuşamayacağımızı düşündüğümüzden
bu şekilde yan yollardan hile yaparız.

Back
X