cok üzgünüm:((((

kyzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
39
2
86
İstanbul
mrb,ben üç gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmustu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok ama cok üzgünüm..

bnde temmuzda kaybettim bebegimi kalbi durdu yariny ani 1 subatta dogacakti nasip olmadi insAllah tez vakit kardesi hayrla saglicakla gelirrr

mrb,ben üç gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmustu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok ama cok üzgünüm..

Canım aynı şey birkaç ay önce benim başıma da geldi. Acını çok iyi anlıyorum. büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor insan... ama unutmaki sağlıksız gebeliklerde bu durum ortaya çıkıyor. yani o bebek sağlıksız olduğu için tutunamadı. ben bunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Allah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Çok zor gerçekten. Ben de düşük yapmıştım sonra ki aylarda yaşasaydı kaç aylık olacağını hesaplıyordum. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım,Rabbim inş en kısa zaman da tekrar tattırır o duyguyu ve bu kez sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın evladını. Rabbim yardımcın olsun...

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim düşük yapalı bir ay oluyor ben üç keredir düşük yapıyorum buraya üye oldum bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü çünkü hatırladıkça kötü oluoyrum mralim bozuluyor

amin bende boyle dusunerek rahatlamaya calısıyorum daha kendımı yenı yenı toparlıyorum Allah hepimize sağlıklı bebekler nasıp etsın

tesekkur ederım Allah hepımıze sağlıklı evlatlar nasıp etsın bende her gun hesaplıyorum bugun tam 14.haftasını dolduracaktı

cok gecmıs olsun bende bebegımı kaybettıkten sonra buraya uye oldum cok ıyı yapmıssınız her konuda bılgı sahıbı oluyoruz Allah yardımcınız olsun dr.lar ne dıyor arastırma yapıldı mı

ALLAHım sabır versin çok kötü bi duygu bi his olmalı.bende bebek istiyorum ama olmuyo tedavi görüyorum inşallah bi bebeği olmuş bi daha olur

amin canım stres olmasaın yapmıyım kafama bi şey takmıyorum ama yinede sinir bozucu şeylr oluyo sana allah sabır versin.sende takma kafana o seni cennetin en güzel yerinde bekliyo.:2:

zeynep öncelikle geçmiş olsun.dilerim bir daha aynı seyleri yaşamassın.patoloji sonucun ne cıktı?doktor ne kadar korunma suresi verdi?bilgilendirirsen sevinirim

zeynep öncelikle geçmiş olsun.dilerim bir daha aynı seyleri yaşamassın.patoloji sonucun ne cıktı?doktor ne kadar korunma suresi verdi?bilgilendirirsen sevinirim
amın cok tesekkur ederım..ilk gebelıkilerde gonderılen patolojılerde genelde aynı seyler yazıyor detaylı arastırma yapılmıyor bebegın olustugu oldugu fılan yzıyr bırde boyutları yazıyor ıkı ve daha fazla dusuklerde nedenını arastırıyorlar co ksınır bozucu ama maalesef boyle..doktor uc ay korunma suresı verdı tam uzerınden 1 ay gectı 3 ayı beklemeyı dusunmuyorum bırdahakı aydan sonra deneyeceğim yanı ıkı ay beklemıs olacagım.. o sureyı tıbbı surenın yanı sıra anne psıkolojısının duzelmesı ıcınde onerıyorlar

anladım canım.aynı seylerı bende 5 ay once yasadım ne yazık ki,benimde ilk kaybımdı kalbi durdu ama bizim patolojide parsiyel mol gebelik çıkmışdı.o nedenle sordum patolojiden ne cıktı diye.inşallah en kısa zamanda saglıklı bır sekılde gebe kalır ve dogurursunn

şubat ayının ilk haftası bebeğimi kucağıma alacağımı hesaplıyordum,henüz iki aylıkken durdu kalp atışı...
onu kucağıma alamadım ama o şubat ayının ilk haftası,yeni bebeğim,geleceğini müjdeledi...
küçük kızım,17 aylık şimdi
Rabbim,yüzlerini gösterdikten sonra almasın onları kucağımızdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…