bnde temmuzda kaybettim bebegimi kalbi durdu yariny ani 1 subatta dogacakti nasip olmadi insAllah tez vakit kardesi hayrla saglicakla gelirrr
mrb,ben üç gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmustu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok ama cok üzgünüm..
mrb,ben üç gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmustu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok ama cok üzgünüm..
cok tesekkur ederım umarım tekrar hamıle kalırım ve sağlıklı bı sekılde dogar Allah'ım hepimize yardım et...Allah sabir versin tatlim. Uzmemeye calis kendini.
Rabbim insallah ilerki zamanda hayirli bir evlat nasip eder..
amin sizede cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda kavusuruz bebeklerımıze..bnde temmuzda kaybettim bebegimi kalbi durdu yariny ani 1 subatta dogacakti nasip olmadi insAllah tez vakit kardesi hayrla saglicakla gelirrr
Canım aynı şey birkaç ay önce benim başıma da geldi. Acını çok iyi anlıyorum. büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor insan... ama unutmaki sağlıksız gebeliklerde bu durum ortaya çıkıyor. yani o bebek sağlıksız olduğu için tutunamadı. ben bunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Allah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
tesekkur ederım Allah hepımıze sağlıklı evlatlar nasıp etsın bende her gun hesaplıyorum bugun tam 14.haftasını dolduracaktıÇok zor gerçekten. Ben de düşük yapmıştımsonra ki aylarda yaşasaydı kaç aylık olacağını hesaplıyordum. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım,Rabbim inş en kısa zaman da tekrar tattırır o duyguyu ve bu kez sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın evladını. Rabbim yardımcın olsun...
cok gecmıs olsun bende bebegımı kaybettıkten sonra buraya uye oldum cok ıyı yapmıssınız her konuda bılgı sahıbı oluyoruz Allah yardımcınız olsun dr.lar ne dıyor arastırma yapıldı mıarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim düşük yapalı bir ay oluyor ben üç keredir düşük yapıyorum buraya üye oldum bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü çünkü hatırladıkça kötü oluoyrum mralim bozuluyor
amin Allah size böyle acılar yaşatmasın cok zor gercekten..gebelık olusmasında stres cok onemlı stresten uzak durmaya calısınALLAHım sabır versin çok kötü bi duygu bi his olmalı.bende bebek istiyorum ama olmuyo tedavi görüyorum inşallah bi bebeği olmuş bi daha olur
amın cok tesekkur ederım..ilk gebelıkilerde gonderılen patolojılerde genelde aynı seyler yazıyor detaylı arastırma yapılmıyor bebegın olustugu oldugu fılan yzıyr bırde boyutları yazıyor ıkı ve daha fazla dusuklerde nedenını arastırıyorlar co ksınır bozucu ama maalesef boyle..doktor uc ay korunma suresı verdı tam uzerınden 1 ay gectı 3 ayı beklemeyı dusunmuyorum bırdahakı aydan sonra deneyeceğim yanı ıkı ay beklemıs olacagım.. o sureyı tıbbı surenın yanı sıra anne psıkolojısının duzelmesı ıcınde onerıyorlarzeynep öncelikle geçmiş olsun.dilerim bir daha aynı seyleri yaşamassın.patoloji sonucun ne cıktı?doktor ne kadar korunma suresi verdi?bilgilendirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?