cok üzgünüm:((((

mol gebelık degıldı amın Allh hepimize nsip etsın sana ne kadar korunma suresı verdı su an var mı bır gelısme ben tekrar hamıle kalamamaktan korkuyorum

amin Allah'ım bizlere de nasıp etsın hamılelıgın her asaması surprızlerle dolu sağlıklı bırsekılde kucagımıza alabılsek bızde...

mol gebelık degıldı amın Allh hepimize nsip etsın sana ne kadar korunma suresı verdı su an var mı bır gelısme ben tekrar hamıle kalamamaktan korkuyorum

bana kimi doktor 1 yıl kimi doktorda 6 ay dedi
ben açıkcası 6 ay korunmayı dusunuyorum
zaten 6.ayı nisanda dolduuryorum.ondan sonra calısmalara baslayacagım folik asitede başladım
folik asit kullanıuorsun degılmi

bana da her gıttıgmde 3 ay korun dedı baska dr.gittim o da aynı seyı soyledi evet folık asıt kullnıyorum bu arada ben bunun nedenını arastırırken bska seyler de duydum gebelıklerının ılk hftlarında bebegı anne karnında olduren bır sey vrmıs yanı tıbbı bır sey degıl dınde buna subyan bırseyı dıyorlar ama tam bılmıyorum ozellıkle erkek bebeklerde oluyormus ben basta ınanmak ıstemedım ama etrafımdakı herkes bunu soyledı hatta ıs yerınde bır arkadasım var ılk 3 hamılelıgınde bebeklerını kaybettı ona da demısler o da hocaya gıtmıs hoca ona dua yazmıs vermıs kız hamıle kaldı su an 7 aylık hamıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…