- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Bugün tv'de sabah haberlerinde duydum haberi(( çok çok üzüldüm, gençlik nereye gidiyor diye, annesiz kalan çocuklar ne olacak diye, amacı eğitim olan genç bir kadının sonu bu olmamalıydı diye üzüldüm.
Bu çocuğun geliyorum diyen bir sorunu vardı muhakkak, insan heleki ilköğretim çağındaki bir çocuk dur elime bıçak alıp gideyim demez durduk yere, anneler olarak önce biz gözlemlemeliyiz çocuklarımızı, çocuğumuzun sorunlarını inkar etmek yerine kabullenmesini öğrenmeli ve nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda yardım almalıyız.
Ve
Güvenlik kuvvetleri şikayetleri daha titizlikle ele almalı, ifade alıp gitmemeli, okullarda giriş kapılarına kamera konmalı, mümkünse tek giriş açık diğerleri kilitli olmalı vs. vs.
Bugün bir öğretmenimiz, yarın bir öğrencimiz bu olaylara dövünebiliyoruz sadece, artık kesin ve net çözümlere gidilmeli.
Rabia Sevilay Durukan'a Allah'tan rahmet diliyorum, ailesinin ve eğitim camiasının başı sağolsun ve İnşaAllah dilerim bu son olsun
ama munecim bu ne ilk ne son ,kaç öğretmen bu şekil durumlara maruz kaldı hep canların gitmesimi gerek önlem almak için biz neden böyleyiz basımıza müsibet gelmeden önlem almıyoruz koysunlar okullara x-ray cihazı yada sabahları üstleri basları aransın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?