- 23 Ocak 2012
- 262
- 24
- 118
- 44
- Konu Sahibi Queen of the North
Gerçekten çok güzel yazmışsınız.biz zamanında öğretmenimiz kızdığı zaman ya da ceza aldığımız zaman yüzümüz kızarır hatta ağlardık.ailemize de güvenmezdik bu durumlarda.seni babama söylersem hakkından gelir gibi ya da kendimiz öğretmenimize ceza vermeye kalmazdık asla.adı üzerinde o bizim öğreticimizdi.nasıl olurda bize yanlış şey öğretmeye kalkar ya da nasıl olurda gereksiz yere bize ceza verebilirdi ki ? şimdi düşünüyorum da o zamanlar bazı arkadaşlarımın velileri en küçük şeyde okula gelip öğretmenizimi azarlamaya çalışır ama her seferinde de kendileri utanıp evlerine dönerdi.önceleri benim annem babam hiç bana böyle sahip çıkmıyor derdim ama iyiki de çıkmamışlar diyorum şimdi.ne kadar gereksiz yere benim o disiplini almama engel olacaklarmış neredeyse.
Ve bir diğer arkadaşımı hatırlıyorum üzülerek.ilkokul çağlarında bile külhan beyi edasında dolaşıp sağa solan sataşan arkadaşımız henüz lise çağlarında katil oldu ve hapse girdi.bu çocuğun geleceğini o zamandan görmek hiçte zor değildi aslında.ben mutlaka bu çocuğunda bu tarz hareketleri olduğunu düşünüyorum.belkide ne ailesi kıyabildi çocuklarına ceza vermeye,ne de okulda öğretmenleri bu konuda yetkili kılınabildi.belkide ailesi içinde normaldi bu çocuk...
asla çekeceği hapis cezası ya da ıslah çalışmaları her ne yapılacaksa yapılsın bu çocuk ergen dönemini geçirmeden topluma geri salınmamalı ASLA! balık baştan kokarmış !
Çok sevgili ve saygıdeğer öğretmenimize Allah'tan rahmet ve ailesine sabırlar dilerim.
Ve bir diğer arkadaşımı hatırlıyorum üzülerek.ilkokul çağlarında bile külhan beyi edasında dolaşıp sağa solan sataşan arkadaşımız henüz lise çağlarında katil oldu ve hapse girdi.bu çocuğun geleceğini o zamandan görmek hiçte zor değildi aslında.ben mutlaka bu çocuğunda bu tarz hareketleri olduğunu düşünüyorum.belkide ne ailesi kıyabildi çocuklarına ceza vermeye,ne de okulda öğretmenleri bu konuda yetkili kılınabildi.belkide ailesi içinde normaldi bu çocuk...
asla çekeceği hapis cezası ya da ıslah çalışmaları her ne yapılacaksa yapılsın bu çocuk ergen dönemini geçirmeden topluma geri salınmamalı ASLA! balık baştan kokarmış !
Çok sevgili ve saygıdeğer öğretmenimize Allah'tan rahmet ve ailesine sabırlar dilerim.