çok üzgünüm

Erkek kardeşim yatılı öğretmen lisesinde okuyor, gecen hafta cocuğa iki gruptan birine ait olmak zorundasın demişler, ya nur... ya da ülkücü vs işte. Çarşamba günü okulu bastım :D

başına birşey getireceksın sen az kaldı neyse dikkat et :D elmayra trafıkte almayra okul basıyor serilerini cıkaracam :D

Sosyal bir konuyu geyiğe cevirmeyelim :D

afedersin ütelik kendı konumda kendım geyikleştiriyorum neyse

evet işin özü bu insanlıgımızdan cıktık artık ama hersey ailede bıtıyor rtüke yazı yazacam su genclık dızılerını kaldırsınlar bırde vadıyı 10 yıldır ne kadar cok arttı cınayetler bu dızıde 10 yıldır oynuyor

Çocuğunu dünyanın en muhteşem varlığı gibi yetiştiren veliler mi?
Çocukları para basma makinası gibi göre öğretmenleri mi? (lafım meclisten dışarı)
Öğretmenlerin bütün dünyalarını alt üst eden bürokratlar mı?

Kim suçlu :S

Eğitim aileden başlar, temeli atılır...Okulda da bunun üstüne birşeyler katar..
Temel zaten çürükse, aile bu çocuğa birşey katmamışsa ve de kattırmıyorsa öğretmen ne yapsın??

kardeşim yurtta kalıyor ve aşırı bir çevre baskısı var üzerinde. sohbete gelin felan... bi kaç hocası öyle bi ankett vermiş ki elerine amaç siyasi görüşlerini öğrenip ona göre davranmak

şimdiki öğrenciler bıçakla geziyor, saçlar o biçim

aileler ilgisiz

eğitim sistemimiz berbat

aslındA herkes suçlu. olan masumlara oluyor...

öğretmenimizin mekanı cennet olsun. o muhit çok kötü arkadaşlar, şimdi yok değil diyen çıkar ama bence çok kötü ben kendi gözümle görüyorum çünkü, karabağlar eskiizmir de millet gündüz vakti bıçakla birbirini kovalıyo kaç kere gördüm kendi gözümle, gündüz vakti tiner çekenler, esrar satanlar. geçende parkta oynarken bi küçük çocuk serseri kurşunla ölmüştü o da o muhitte. o okulda sürekli polis olmalıydı daimi
katilin annesi polisi arıyo bıçakla çıktı diye, öğretmen tehdit ediliyorum diye müdüre bildiriyo ama hala polis falan yok ortada
eğitim sisteminde de hata var, bu tarz öğrencileri işleri küçük suçlardan sonra dışardan oku denmeli, bunlar kazanılmıyo ki, ya diğer öğrencilere bela oluyo ya öğretmenlere, dışardan okusun

bir önceki eğitim sisteminde mecburiyet vardı. ne olursa olsun çocuk 8. sınıfı bitirecek ama bu eğitim sisteminde okumak istemeyn öğrencilere tasdiknamsei verilecek , git yavrum, açıköğretimden oku denecek. bence en iyisi bu.

arkadaslar her ne olursa olsun ,hala hatayı üstlenen yok aileler biz iyi yetiştiriyoruz diyor öğretmenler işin içinden cıkamıyor kaç cocukla mücadele ediyor ve karsılıgında öldürülüyor,kırsal kesımde olsa elit bir semtte olsa anlayıs aynı hata bizde degıl eee kım hatalı o zaman

benim okulumda geçen sene bir öğrenci velisi silahla okul bastı. kendisi polis ve devletin verdiği silahı devletin memuruna yöneltiyor, sebeb ise basit bir anlaşmazlık. hatanın sahibi olmaz herkez ben haklıyım der ama öte yandan hatasız kulda olmaz. bence sorun burda konuşmalka anlayabileceğimiz türden bir sorun değil. mesele toplumun genel olarak yozlaşması. ve bu küresel bir sorun.

benim okulumda geçen sene bir öğrenci velisi silahla okul bastı. kendisi polis ve devletin verdiği silahı devletin memuruna yöneltiyor, sebeb ise basit bir anlaşmazlık. hatanın sahibi olmaz herkez ben haklıyım der ama öte yandan hatasız kulda olmaz. bence sorun burda konuşmalka anlayabileceğimiz türden bir sorun değil. mesele toplumun genel olarak yozlaşması. ve bu küresel bir sorun.

yok ya datlucadı insanlarda acayip bir düşmanlık var doktoruna askerıne öğretmenıne askerine vs

öğretmen öğrencısıne kızabılır ceza verebılır ,o öğrencı bu durumu velisine bildiriyor hadi cocuktur ama o velınınde cocuguna oglum kızım her neyse o senın öğretmenın kızarda cezada verır dıyemıyor ,o hırsla gıdıyor okul basmaya

diğeri ordan doktorun yaptıgı tedavıyı beğenmez ulan kımsın begenmıyorsun doktora neden geldın madem

yok ya datlucadı insanlarda acayip bir düşmanlık var doktoruna askerıne öğretmenıne askerine vs

öğretmen öğrencısıne kızabılır ceza verebılır ,o öğrencı bu durumu velisine bildiriyor hadi cocuktur ama o velınınde cocuguna oglum kızım her neyse o senın öğretmenın kızarda cezada verır dıyemıyor ,o hırsla gıdıyor okul basmaya

diğeri ordan doktorun yaptıgı tedavıyı beğenmez ulan kımsın begenmıyorsun doktora neden geldın madem

Hep soyledim yine soyluyorum. Butun bunlarin sorumlusu sadece ve sadece hukumet politikalari.. Oy ugruna vatandasi simartmak icin ellerinden geleni yaptilar hala da yapiyolar. Doktoruna ogretmenine askerine vs karsi kiskirtip duruyolar. Ogretmen sikayet hatti ne demek yaa?!! Senin ogretmenine saglik personeline saygin olmayinca vatandasin olur mu? Veballeri boyunlarina ama bu ulkenin sonu hic iyi degil hic..

bu haber heryerde konuşuluyor kızımın öğretmeni de veli toplantısında söyledi çocuklarınıza disiplin verin şımartmayın saygıyı öğretin dedi çok haklı.en büyük yanlışı aileler yapıyor çocukları çok şımartıyorlar yeni nesil iyi yetişmiyor çok başıboş büyüyorlar maalesef:50:
öğretmene çok üzüldüm çocuklarına da:5:
Allah mekanını cennet etsin

bu haber heryerde konuşuluyor kızımın öğretmeni de veli toplantısında söyledi çocuklarınıza disiplin verin şımartmayın saygıyı öğretin dedi çok haklı.en büyük yanlışı aileler yapıyor çocukları çok şımartıyorlar yeni nesil iyi yetişmiyor çok başıboş büyüyorlar maalesef:50:
öğretmene çok üzüldüm çocuklarına da:5:
Allah mekanını cennet etsin

Cocuklarin basibos buyumelerini gectim, onceden de basibos buyuyen ccocuklar vardi. Simdi sorun su ki; cocugunu alabidigine basibos birakan, umursamayan, psikolojik sosyolojik gelisimleriyle gram ilgilenmeyen hatta bazen doven bu aileler, ogretmeni cocuga bi laf soylese cocugumun psikolojisini bozdun diye hak ama savasina giriyor. Cunku buna yonlendiriliyorlar.

Cocuklarin basibos buyumelerini gectim, onceden de basibos buyuyen ccocuklar vardi. Simdi sorun su ki; cocugunu alabidigine basibos birakan, umursamayan, psikolojik sosyolojik gelisimleriyle gram ilgilenmeyen hatta bazen doven bu aileler, ogretmeni cocuga bi laf soylese cocugumun psikolojisini bozdun diye hak ama savasina giriyor. Cunku buna yonlendiriliyorlar.

ya onlara kim akıl veriyorsa tek amaç para kopartmak tazminat kazanmak iyi öğrenmişler bunu...

sanki çocuğu mu düşünüyor düşünse veli toplantısına gelir...

tedaviyi begenmıyorsan hastanede ne işin var senın be insanoğlu nden karısırsınız insanların işine anlamıyorum

tedaviyi beğenmemenin altında sorunlu rahatsız bir bilinçaltı yatıyor.
Hastalıklı zihniyet işte.
Allahtan durumları iyiymiş.Kendide serbest bırakılmıştır eminim.

Evde eğitemediği insanlığı öğretemediği için acıyorum bu katilin anasına babasına.
Bütün sorunları kaba kuvvetle halletmeyi nasıl insanlıktan çıkılıp hayvan olunabilceğini
pekala öğretmişsiniz ama tebrik ederim.
Doğurmayı biliyosunuz kedi gibi sıra sıra bakmaya gelince bir halt yok.Analık yapamayacaksan hiç doğurma.
Dünyaya getirecegin çocuk öğretmenini bıçaklayacak kadar gözü dönmüş bir psikopat olacaksa hiç doğurma zaten. aldır, düşür ne bileyim bak
bi hal çaresine .

Çocuklarınızda en ufak bir problem seziyorsanız hemen çözmeye çalışın. Siz çözemiyorsanız bir zahmet o gömüldüğünüz koltuklarınızdan kalkıp uzmanlarla görüşün. Ne okullardaki öğretmenler ne de öğrenciler sizlerin sorumsuzlukları yüzünden türlü türlü sorun yaşamak zorunda değiller.

Bir can gitti işte böyle vurdumduymaz, cahil bir aile yüzünden.

Çocuklarınızda en ufak bir problem seziyorsanız hemen çözmeye çalışın. Siz çözemiyorsanız bir zahmet o gömüldüğünüz koltuklarınızdan kalkıp uzmanlarla görüşün. Ne okullardaki öğretmenler ne de öğrenciler sizlerin sorumsuzlukları yüzünden türlü türlü sorun yaşamak zorunda değiller.

Bir can gitti işte böyle vurdumduymaz, cahil bir aile yüzünden.

Söylediklerinde haklısın canım bundan bir kaç yıl önce bir uzaktan akrabamızın oğlunun bir çok sorunları vardı hem okul hem aile hem de arkadaş çevresinde ama ailesi bi türlü kabul etmiyordu okul yönetimi çok uyardı biz de uyardık çocugunu bir psikolog yada psikiyatriye götürmedi için ama ailesinin verdigi benim çocugum deli degil sizi ilgilendirmez sonuç çocuk şuan psikopatın önde gideni oldu okulu yarım bıraktı olan çocuga oldu artık çocukta degi lartık 18 yaşın üzerinde genç bir adam ama ailesinin vurdum duymazlıgı yüzünden çocuklugu ellerinden gitti.

Allah evlatlarına,eşine,ailesine,akraba ve arkadaşlarına sabır versin..H.K.,sadece öğretmeninin değil karnındaki bebeğinin,geride kalan çocuklarının ve eşinin hayatının,yetişirebileceği öğrencilerinin,o anı yaşayanların ruhlarının katili ve kendi ailesinin hayatının açılmayacak olan son körlük noktası..
başta ailenin kendi ve vereceği eğitimi şart...Aileler,öğrenciler tarafındanda görüldüğü gibi kısıtlanan eğitim alanı; sadece ders anlatılan yada öğrencilerin vakit geçirebileceği bir kurum olmamalı..
Nice öğretmenlerimiz ,özellikle ergen çağındaki öğrencilere, ders anlatmakta inanılmaz zorlanıyor..
Onca sene oku,atanmak için bekle,uğraş,didin sonuç öğrencilerin söz hakkı olduğu yerde hayat mücadelesi....
Allah rahmet eylesin,mekanınız cennet olsun RABİA öğretmen..

Back
X