Pasaya bak sen...
Simartmayin sunlari ya.
Kendisini toparlamasi lazim mis mis.
Birak arama sorma.
Kacan kovalanir unutma.
Pasaya bak sen...
Simartmayin sunlari ya.
Kendisini toparlamasi lazim mis mis.
Birak arama sorma.
Kacan kovalanir unutma.
Aramayı düşünmüyorum arayamam zaten daha... ama inş kazanır sınavını.
ve dediği şey... İstanbula gelmek için uğraşıyorum.. ama boşuna uğraşıyormuşum...
hem suçlu hem güçlü yaaa sen hiç üzülmee canım bak
çalışıyorum... başka şyelere odaklanmaya başlayacagım... Herşeyini bana anlatan adam bir anda değişti sadece ona cnm sıkılıyor...
çalışıyorum... Başka şyelere odaklanmaya başlayacagım... Herşeyini bana anlatan adam bir anda değişti sadece ona cnm sıkılıyor...
Ben bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum, gerçekten ilgisiz biri arandığı için kızmış ve sevgilisini kendince cezalandırıyor bence. Ane babalar da yapar ya bazen, kendini çok kötü hisseder insan :)
Merak etmen çok normal, ben de benzer durumlar yaşadım bir kaç kere. Telaştan bir yanlışlık olduysa bile affedilmeli bu durumda.
Madem sınavım var, kafamı toplayayım diyor, bırak toplasın istediği gibi. Arayıp ısrar etme, üstüne düşme. Artık ne kadar sürerse sürsün, arayan sen olma. Biraz da o korksun "Acaba hata mı ettim?" diye. Aradığında da öyle ağlamaklı olma, yani "Sen beni aramadın ya, ben gece gündüz ağladım" olmasın
yok ilgisiz değildi.. zaten hergun telefonla konuşuyorduk.. Ben mi hata yaptım o kıza mesaj çektım dıye..sonuçta tanımıyorum ya.. ondan kızmıştır..kızın karşısında mahcup fln olmuştur..
Alla alla.
Başka emri?
Hem suçlu hem güçlü.:117:
Yorgunmuşmuş.Mesaj atmak çok mu zor gelmiş beyfendiye.
Atmayın mesaj falan,kaçın,o kovalasın
Tepikini göster,mesaj atma 1 hafta habersiz kalsın senden görsün gününü.evet çok haklısın başka zaman da yorgun oluyordu.. sırf o kıza mesaj çektim diye yaptı..
Tepikini göster,mesaj atma 1 hafta habersiz kalsın senden görsün gününü.
Toplaşır döverizdimi görsünüzülsün hiç sanmam ama... Yada benden ayrılmak için bir sebepdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?