kızlar merhaba ben eşimle zor bi nişanlılık dönemi geçirdim gelgitlerim ve sürekli emin olamamamdan kaynalanan sorunlar.hep glgit yaşadım doğru mu yapıyorum bu kişiyle evlenerek diye.neyse kac kere bozulduk nişan attık gibi oldu ama sonra barıştık.
tabi barışmaların çoğu benim çabam ile oldu.adını koyamadığım bir şekilde eişim bende saplantı gibiydi.anlaşamadığımızı çok defa gördük.eşim yaş itibariyle biraz daha mantıklı davranıyordu benim gibi duygsal davranmamaya çalışıyordu beceriyordu da..
eşim sinirli ve birden parlayan bir insan.hep evlenince herşeyin çok güzel olacağına inanıyordum.içimdeki bu umut ve inanç beni evliliğe götürdü. ALLAH bana o kadar çok gösterdi ki olmayacağını anlaşamadığımızı eşimin eksik yanlarını bana uygun olmayan davranışlarını ama diyorum ya sanki büyülenmiş gibi hiç bişeyi anlayamıyordum vazgeçemiyordum.saplantı gibiydi.
eşimle çok kavgalarımız oldu evlendiğimzde herkes gibi anlaşamamak zıtlaşmak gibi evliliğin ilk zamanlarında yaşanan şeyler.bu evlilikten hep kendimi sorumlu tuttum.ben istemeseydim olmazdı.şimdi farklı ve üzücü bir sorunum var eşimin bi rahatsızlığı çıktı ileri derecede duyma sorunu var ve çok üzülüyorum hem kendime hem ona.
Ben zorla kurdum bu yuvayı, ben bozacağım der gibi olmuş. Eşimle hazır anlaşamıyorduk, şimdi de duymuyor, boşanmak istiyorum, destek arıyorum mu olay?
Duyma cihazları ile düzeltilemiyecek bir sorun mu? Şimdi üzüldüğünüz ne tam olarak?
evet takmaya başladı ama görünüyor yinede
Kusura bakmayin belki yanlis anladim ama siz esinizin bu rahatsizligina takilmis gibisiniz...
Sanki zaten kusurlari vardi simdi birde duymuyor cihaz takıyor tam oldu der gibisiniz..
Ama insaniz sonuçta yarin bir gün kime ne olacagi belli olmuyor
evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk
Kusura bakmayın arkadaşım ama düşüncenizi yanlış buldum,aynı durum sizinde başınızda olabilirdi biraz kendinizi eşinizin yerine koyun duyma problemi olan siz olsaydınız ve eşinizin düşünceleri sizinki gibi olsaydı duygularınız nasıl olurdu.İş yerinizde eşinizin dedikodusunu yapan kişilerdene ağzıZlarının payını verin nasıl müsaade ediyorsunuz eşinizin hakkında konuşmalara nereden buldunmuş bunu ,sanki kendileri ömür boyu sağlıklı kalacak insanlık gerçekten ölmüş.evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?