çok üzgünüm

evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk

Şu yorumunuzu okusaydım yorum yapmazdım nerden buldun bunu demek deseydiniz bana büyü yapmıştı heralde diye siz boşanında adama daha fazla haksızlık yapmayın

hayır benim kafama taktığım başlıca sorun su nişanlıyken çok girdik birbirimize bırakmam için bi sürü şey oldu düşmedim adamın yakasından şimdide diyorumki kendim ettim kendim buldum diyorum vazgeçmem için işaret verilmiş ama ben anlamamışım

zaten çok aşık değildim ama evet büyülü gibiydim

İşyerindekiler sana nasıl nerden buldun bunu der, bu ne cüret
Bi eşyadan mı bahsediliyo
Eşin hakkında böyle konuşulması tamamen senden kaynaklı

eşim zaten kötü davranıyor ki yanında olamıyrum

ben büyülü gibiydim lafından çok aşık olmayı anlıyorum sen ne kastediyosun büyümü yaptı sana kendisi ya da ailesi

gönlüm geti olur mu bukadar kolay olsaydı nişanlıyken bırakırdım eşim bana iyi davransa bunlara güler geçerdim ama bişey yok işte.daha bana trip atıyor üstelik

gönlüm geti olur mu bukadar kolay olsaydı nişanlıyken bırakırdım eşim bana iyi davransa bunlara güler geçerdim ama bişey yok işte.daha bana trip atıyor üstelik

Canım kardeşim söylediklerinin ucu başı bi yerde, nişanlı iken çok mu iyi davranıyodu davranmıyodu ki defalarca ayrılma noktasına gelmişsiniz ona rağmen büyülü gibiydim evlendim saplantıydı bende diyosun demek ki şimdi o büyü bozuldu adamda sağır oldu sen devam etmek istemiyosun bunu açıkça söyle bana kötü davranıyo şu bu işin hikayesi bence

Bence konu sahibi şunlara katlandım ettim düzelmedi, düzelmediği gibi bi de duyma engelli oldu
Millet bile bunu nerden buldu diyo, ah bilsem evlenmezdim diyo
Ama tepki görünce yok ben sadece eski sorunları niye görmezden geldim demek istedim diyo, bunu diyen insan sadece bunu yazar şimdi bi de sağır ne demek.. Bu da bi suçmuş gibi ?

Senin eşin için, millet gelip bunu nerden buldun diyebilir mi ?
Kızacağını bilirler dimi
Ben konu sahibinin o konuşanlara hak verdiğini düşünmeye başladım, bu cesareti kendisinden alıyorlar yani

diyemezler doğrusu, iş arkadaşı gibi kaygan zeminde olanları zaten geçtim de köklü arkadaşlarım bile diyemez yani, kuzum bırak fiziksel özrü hastalığı saçına sakalına boyuna posuna bile laf ettirmem eş dost akraba aile kimseye, beğendim aldım var mı ötesi

sorun eşinle anlaşamıyor ve mutsuz olusuşunuz mu?
yoksa artık işitme gibi bir sağlık sorunu oluşumu?

eğer sağlık sorunu ona olan duygularını bitirdi filan gibi bir düşüncen varsa sen zaten sevmemişin.
hastalıkda sağlıkda insan için, senin yarın ne olacağın belli mi?

evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk

Bence siz bahsettiğiniz kadar bağlı değilmişsiniz eşinize bu hastalığıda tetiklemiş olsa gerek ki siz bu noktalara gelmişsiniz.

Eşinizi gerçekten seviyor olsaydınız arkadaşlarınıza "NEREDEN BULDUN BUNU" deme fırsatını vermezdiniz.

eşim sinirli biri yeri geliyor ufacık bişey için bile beni çok kırıyor

evet takmaya başladı ama görünüyor yinede

ilk okuduğumda yanlış anladığımı sandım ama siz konuştukça batıyorsunuz. şu yazdıklarınızdan açıkçası ben utandım, üzüldüm. benim kocama, sevdiceğime, soyadını taşıdığım, koynuna girdiğim adama ailem bile çok büyük olay olmadıkça nerden buldun bunu? gibi aptalca bir şey söyleyemez? siz çok mükemmelsiniz herhalde, kusursuz ve Allah ile anlaşmanız var sanırım kazadan, beladan uzak olacağınıza dair. bunu dile getirmelerine nasıl izin verirsiniz, günah değil mi, yazık değil mi eşinize?

duyma aletinin görünmesine takılmışsınız bir de çok yazık.

ve inanın Allah, kader, şans ne diyorsanız siz asla eşinizin rahatsızlığı konusunda sizin kaçmanız için sizi uyarmazdı. bu saçma düşünceye de kendinizi kaptırmayın.

eşim sinirli biri yeri geliyor ufacık bişey için bile beni çok kırıyor

nişanlı iken beyaz atlı prens miydi sevgili mavi sen diyosun defalarca ayrılık noktasına geldik barışmak içinde ben uğraştım diye, kırılmaya katlanamayan kız eeeeee yetti be der ayrılırdı ta nişanlı iken ama sen evlenmişsin şimdide beni kırıyor diyorsun e zaten kırıyodu ki adam değişmedi sen değiştin senin tabirinle büyülü idin büyü bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…