evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk
valla canım kızacak bişey yok herkes aynı şeyi anlamış konuyu okurken hiç o şekilde bağlayacağını düşünmedim adamda duyma problemi çıkana kadar büyülenmiş gibiydin şimdide büyü bozuldu öyle mi demek ki çokta aşık değilmişsin
hayır benim kafama taktığım başlıca sorun su nişanlıyken çok girdik birbirimize bırakmam için bi sürü şey oldu düşmedim adamın yakasından şimdide diyorumki kendim ettim kendim buldum diyorum vazgeçmem için işaret verilmiş ama ben anlamamışım
Kusura bakmayın arkadaşım ama düşüncenizi yanlış buldum,aynı durum sizinde başınızda olabilirdi biraz kendinizi eşinizin yerine koyun duyma problemi olan siz olsaydınız ve eşinizin düşünceleri sizinki gibi olsaydı duygularınız nasıl olurdu.İş yerinizde eşinizin dedikodusunu yapan kişilerdene ağzıZlarının payını verin nasıl müsaade ediyorsunuz eşinizin hakkında konuşmalara nereden buldunmuş bunu ,sanki kendileri ömür boyu sağlıklı kalacak insanlık gerçekten ölmüş.
İşyerindekiler sana nasıl nerden buldun bunu der, bu ne cüret
Bi eşyadan mı bahsediliyo
Eşin hakkında böyle konuşulması tamamen senden kaynaklı
gönlün geçtiyse boşan canım bu konuda uzatılacak bişey yok
gönlüm geti olur mu bukadar kolay olsaydı nişanlıyken bırakırdım eşim bana iyi davransa bunlara güler geçerdim ama bişey yok işte.daha bana trip atıyor üstelik
Canım kardeşim söylediklerinin ucu başı bi yerde, nişanlı iken çok mu iyi davranıyodu davranmıyodu ki defalarca ayrılma noktasına gelmişsiniz ona rağmen büyülü gibiydim evlendim saplantıydı bende diyosun demek ki şimdi o büyü bozuldu adamda sağır oldu sen devam etmek istemiyosun bunu açıkça söyle bana kötü davranıyo şu bu işin hikayesi bence
Bence konu sahibi şunlara katlandım ettim düzelmedi, düzelmediği gibi bi de duyma engelli oldu
Millet bile bunu nerden buldu diyo, ah bilsem evlenmezdim diyo
Ama tepki görünce yok ben sadece eski sorunları niye görmezden geldim demek istedim diyo, bunu diyen insan sadece bunu yazar şimdi bi de sağır ne demek.. Bu da bi suçmuş gibi ?
Senin eşin için, millet gelip bunu nerden buldun diyebilir mi ?
Kızacağını bilirler dimi
Ben konu sahibinin o konuşanlara hak verdiğini düşünmeye başladım, bu cesareti kendisinden alıyorlar yani
evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk
ben büyülü gibiydim lafından çok aşık olmayı anlıyorum sen ne kastediyosun büyümü yaptı sana kendisi ya da ailesi
canım konun gidişatı ona çıkıcak gibi bana büyü yaptılar derse ciddi anlamda şaşırmam artık
Canım kardeşim söylediklerinin ucu başı bi yerde, nişanlı iken çok mu iyi davranıyodu davranmıyodu ki defalarca ayrılma noktasına gelmişsiniz ona rağmen büyülü gibiydim evlendim saplantıydı bende diyosun demek ki şimdi o büyü bozuldu adamda sağır oldu sen devam etmek istemiyosun bunu açıkça söyle bana kötü davranıyo şu bu işin hikayesi bence
evet takmaya başladı ama görünüyor yinede
hayır benim kafama taktığım başlıca sorun su nişanlıyken çok girdik birbirimize bırakmam için bi sürü şey oldu düşmedim adamın yakasından şimdide diyorumki kendim ettim kendim buldum diyorum vazgeçmem için işaret verilmiş ama ben anlamamışım
eşim sinirli biri yeri geliyor ufacık bişey için bile beni çok kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?