Çok üzgünüm

Eşimin arkadaşı dul biri ve bu sevgililerinden bir tanesi sadece..eşim kadının basit biri olduğunu düşünüyor..o istediği kişilerle otururmuş bana mı soracakmış..kafayı yemek üzereyim ne yapsam bilemedim..

madem basit biriymiş neden onunla aynı masaya oturuyo o zaman benimde böyle şeylere hiç tahammülüm yoktur insan sevdiği gözünden sakınır kaldı ki eşimin erkek arkadaşının bayan arkadaşı kimseye güvenilmiyo o kadına nasıl güveneceksin benim başımdanda buna benzer bir olay geçmişti çok üzülmüştüm ayrıca gerçekten sakin olduğu ayıldığı zaman ciddi bir şekilde konuşun olay çözülsün şiddetle bir yere varılmaz ki

Son düzenleme:
Ya konuştumm,ona göre ben olmasam da arkadaşları ve onların bayan arkadaşlarıyle hep beraber içmeye gidebilirlermiş ne varmış bunda..! Ben cahilmişim..ama bana gelince iş değişirmiş..aynı şey değilmiş.!

Gercekten size cahilsiniz mi dedi?!! Gittikleri mekanda kitap okuyup mu tartisiyorlarmis? Ya da bu zamana kadar sizinle yasamis, her seyi sizinle yapmis, isine gelince mi begenmiyormus?!! Oturup kafaniz sakinken sıkı bir konusma yapmaniz lazim sanirim, anlamiyorsa da, siz de onu ciddiye olmayin o zaman, cahildim ne ise ne yemege kafam basti dersiniz, benimle konusacak ne buluyorsun cahilin tekiyim ben dersiniz...
Pisman olsa ya kaba konusmalarina...

Eşimin arkadaşı dul biri ve bu sevgililerinden bir tanesi sadece..eşim kadının basit biri olduğunu düşünüyor..o istediği kişilerle otururmuş bana mı soracakmış..kafayı yemek üzereyim ne yapsam bilemedim..

hımm tabi siz eşinizin namususunuz o kadın günü birlik denilen türden şimdi anlıyorum siz namusu olduğunuz için o ortamda kötü bir ortam olduğu için sizin bu ortamda olmamanız gerekiyormuş ama o erkek ya o olabilir ey alahım ya birde sıkışınca haksız ya bağırıp çağırıyor sakin olun kendinizi üzmeyin lütfen ancak sakin olursanız bu hatasını burnundan getirebilirsiniz

İki gündür küsüm o da benimle konuşmuyor..sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor..bu sefer ilk adımı ben atmayacam kararlıyım..özürdileyip hatasını kabul etmezse affetmeyecem.çünkü her zaman ben ilk adımı attım..yapım gereği küs kalamıyorum...konuşmaya yanaşmaması sinirlerimi çok yıprattı..Yaptığımız fedakarlıkların karşılığını alamamak..:( beş para etmez insanlar için sevdiklerimizi kırmak ne derece doğru bunu düşünememesi üzücü:(

Eşinizin yaptığı şeye fazla tepki verip vermediğinizi merak ediyorsanız, aynısını sizin yaptığınızı hayal edip tekrar düşünün. Eşinizin tepkisi ne olurdu?

Back
X