• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Nil zaten şunu anladım bu süreçte. Bırak başkasını anne, baba bile el oluyor bazen. Kimse halden anlamıyor. Kendimiz için bırakmamalıyız. Yoksa kimin umrundayız. Ablan seni düşünse geri çekerdi biraz kendini. Hem hamilesin hem sınava gireceksin. Ve ne kadar uğraştığınıda görüyor herkes. Ama kimin umrunda.

Pöfff...İçim bayıldı sayfaları okurken.Çocukmuş,yaparmış,ne olacakmış.:ssz: Allah aşkına kaçınız kendi çocuğunuz aynı muameleyi görse yerinizde kalıp amaaan yesinler birbirini dersiniz ?

Çocuğun kafasını alıp duvara çarpmamışsın sonuçta.Vurdum dediğinde kafasına dokunmaktır en fazla.Amma abartmışlar,ne diye özür diledin ki...

Onlarınki evlat da seninki sera üretimi mi sahip çıksınlar.. Boşver kim ne derse desin herkese kuzusu kıymetlidir.

geceden beri okuyorum kendinizi helak ettiniz. üstelik karnınız burnunuzda. :50: eğer çok şiddetli vurmuş olsaydınız ağlardı o çocuk. siz de acıtmadığınızı söylüyorsunuz. siz önleminizi almaya çalışmışsınız çocuğunuza sahip çıkmaya çalışmışsınız, babasına emanet etmişsiniz ama olacağı varmış ve olmuş. burdaki arkadaşlar anlatmış işte çocuklar bazen birbirlerine kavga sonucu psikolojik ve fiziksel zararlar verebiliyorlar. "amaaan çocuk onlar" deyip geçmeyin onların dayanıklılığı ne? canı yanmıştır oğlunuzun. bazen şakalaşırken komşumuzun 3 yaşındaki kızının eli kolu çarpıyor da benim bile canım yanıyor. :31:

evet vurmanız yanlış, benim çocuğuma biri vursa bende kızarım ama çocuğumu da başımdan atıp dikkat etmediğim halde değil. :34: birkaç seferden sonra annesine uyarıda bulunabilirdiniz. fakat ben olayı çevirip öyle düşününce annesi hakkında anlattıklarınızdan yola çıkarak yine de pek ilgileneceğini düşünmüyorum. hatta belki tartışma bile çıkarıp oğlunu savunabilirdi yine olan olurdu yani. :31:

Evet. Doğru söylüyorsun bırakmamalıyım. Çok abarttım dünde bugünde. Sende sonuna kadar git. Arkandayım:)) helal olsun azmine. Bana göre kazandın zaten.
nasip pirayecim kazansamda kazanamasamda içim rahat bırakmadım çalışabildiğim kadar çalıştım süper olmasada olursa olur olmazsada ah vah edecek bişeyim yok bi bebiş daha yapar evimin kadını çocuklarımın anası olurum :27::49:

Nil zaten şunu anladım bu süreçte. Bırak başkasını anne, baba bile el oluyor bazen. Kimse halden anlamıyor. Kendimiz için bırakmamalıyız. Yoksa kimin umrundayız. Ablan seni düşünse geri çekerdi biraz kendini. Hem hamilesin hem sınava gireceksin. Ve ne kadar uğraştığınıda görüyor herkes. Ama kimin umrunda.
ablamda hamile canım bi de buraya tatile gelmişti 1 ay burnumdan getirdi anneme hala şaşkınım nasıl bu kadar göz göre göre evlat ayırdı sınav var diye de konu yüzeysel kapandı açmadım her lafı oldugunda aglıyodum .artık 7. girişim ya ne eşim ne ailem fedakarlık yappmadı stresimi bile bile herkes benden idare etmemi bekledi neyse Allah versin sabrımın mükafatını :31:

Pöfff...İçim bayıldı sayfaları okurken.Çocukmuş,yaparmış,ne olacakmış.:ssz: Allah aşkına kaçınız kendi çocuğunuz aynı muameleyi görse yerinizde kalıp amaaan yesinler birbirini dersiniz ?

Çocuğun kafasını alıp duvara çarpmamışsın sonuçta.Vurdum dediğinde kafasına dokunmaktır en fazla.Amma abartmışlar,ne diye özür diledin ki...

Onlarınki evlat da seninki sera üretimi mi sahip çıksınlar.. Boşver kim ne derse desin herkese kuzusu kıymetlidir.
yorumlarınız süper :9:

Back
X