- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Ya hakikaten nasıl çocuklar bunlar sürekli birbirini döven çocuklarla ilgili konulara rastlıyorum hani çocuk içgüdüsel yapıyorsa anne görmüyorsa çocuktur denilir tamam
ama anneler de umursamaz yahu çocuğum olsa dövülse önce o annelerin kulağını çekerim vallahi
Çocuk dövünce müdahale yok bizim toplumda ya bizim karşı komşumuz oğlunu dayak yemesin diye ailidoya kursuna yazdırmış bu insanlar okumuş müdür karı koca , çok erdiriyor bi kaç kişiyi döverse kendine güveni gelir diyor şok oldum, valla annemler bizi nasıl yetiştirmiş inanamıyorum ben çocukken biri gelip bana tokat atsa bile ona vurmazdım çünkü bunun sokak çocuklarına yakışacak bir hareket olduğunu düşünürdüm kendimi de asla ezdirmezdim, dik durmanın tek yolu şiddet değil hayatta çocuk deyip geçilmemeli 4yaş küçük değil terbiye almamış bir sokak çocuğundan farksız yetişiyor çünkü başında ebeveyn yok anne elinde telefon ne olsa dayak yemiyor atıyor diye rahat büyüyünce okulda işinde sosyal ortamlarda işlerini şiddetle çözemeyince gelip eve karısını döver annesine küfür felan eder bence konu sahibi zaten böyle ortamlardan uzak durmalı oğlunun sağlığı için
Olasılıklar&şanslar