Çok üzgünüm

neden bu kadar mutsuzsun nedir içinde çözemediğin. ne kadar gıdersen git psikologa ıçındekı mutsuzlugunu cozecek yıne sensın. daha olumlu bak hayata hangımızın hayatı mukemmel hangımız cok mutluyuz sıkıntılarımızda Rabbıme sıgınıyoruz Ya Fettah ısmının huzuruna sığın lutfen.

neden bu kadar mutsuzsun nedir içinde çözemediğin. ne kadar gıdersen git psikologa ıçındekı mutsuzlugunu cozecek yıne sensın. daha olumlu bak hayata hangımızın hayatı mukemmel hangımız cok mutluyuz sıkıntılarımızda Rabbıme sıgınıyoruz Ya Fettah ısmının huzuruna sığın lutfen.

Bilmiyorum canım sorunlar belli ailemin maddi durumunun kötü olması babamın işsizliğini takıyordum işe basladı şmdi sevgilimden ayrıldım duygusal bosluk var ve kmseyi istemiyorum hersey üst üste geldi

Kendine Uğraş bul. Sosyal hayatın aktif olsun. Arkadaşlarınla vakit geçir. Kendini dinlemeye devam edip mutsuzum mutsuzum diye ağlarsan Sonun kötü

sevgılınden sevmıyorum dıye kendın ayrıldın ne guzel baban iş bulmuş sen son sınıfta okuyorsun gayret et mezun ol. hangımızın aılesının maddı durumu cok ıyıkı. üniversıtede okurken bende boyleydım param olmadıgından gun boyu ekmek arası peynır yedıgımı okula gıtmek için kaç km yürüdügümü bilmezdim. daha olumlu bak lutfen hayata bu yasın bu aın birdaha gelemeycek zehır etme hayatı kendıne :)

3 hafta önce ağır bir ruhsal çöküntü yaşadım kendi kendimi strese soktukca midem agrıdı acillere gttim geldim derken psikiyatriste gittim ilaç verdi kullanmaya basladım. Psikologtandan da terapi alıyorum ayda bir ikinci kez gitcem hftaya pazara. Cok kötü bir hal kızlar normal bir üzüntü gibi değil. Hayat cok anlamsız geliyor hiçbirşey yapasım gelmiyor sürekli olumlu seyler duyma ihtiyacı hissediyorum koşup psikologa gidesim geliyor. Annemi filan da üzmek istemiyorum. Beynim bana oyunlar oynuyor devamlı konusuyor düşündrüyor hep olumsuz düşünceler geliyor hasta olcan akıl hastası olcan gibi. Üstümde bir yük var gibi yıllardır cok basarılıyım üniversitede son yılım al işte hasta olcan birşeye yaramıcak gibi düşünceler geliyor. Güçsüz ve ruhum hasta hissediyorum. Sevgilimden ayrılalı 5 ay oldu sevmiyordum ve kendim ayrıldım halbuki hayal kırıklıgı yasadım. Yazın evdeydim babam işsiz kaldı bunalıma girdim o zamanlar öle böle idare etti fakat suan çöküntüler yasıyorum. Mesela dün gece yataga yattım herkes uyumustu birden sıkıntı cöktü içime vucudum uyustu hemen kalktım banyoya gittim geldim kendimi telkin ettim uyku ilacım var velorin diye onu içtim uyumsum sonra.
Mutsuzluk nereye kadar sürcek bide bu hafta sınav haftam hasta olmadan gecirim lütfenn allahım .. dua edin nolur.. adet de olmadım onun da sıkıntısı var belki karıstı gitti cok garip bi hal..
merak etme o ilaçlarla kısa sürede istesende istemesende iyi olacaksın. bende bu tarz bı durum yasadım. ve her sıkıntı bastıgında kendımı ruhum hasta değil adet olucam ondan böyle diye kandırdım. sonuç : iyiyim... ki çok sorunlu olmama rağmen. dr sana b12 tahlılı falan yaptı mı ? b12 eksıklıgıde bu tarz hissiyatlar yaratıyor.

Bilmiyorum canım sorunlar belli ailemin maddi durumunun kötü olması babamın işsizliğini takıyordum işe basladı şmdi sevgilimden ayrıldım duygusal bosluk var ve kmseyi istemiyorum hersey üst üste geldi
tedavilerini aksatma takipcisi ol.
geçmiş konularını hatırladığım için şaşırmadım içinde bulunduğun duruma.
aile hayatının getirdiği bir yük işte üzerindeki.
tedavine sıkı sarıl ve ne yap et okulunu bitir.
başka türlü çıkışın yok.kendini bu yolda telkin et.
yoksa bu kısır döngüde yitip gidersin karbeyaz.
bir yerden yırtman gerek.bunun için de sağlam bir ruh hali gerek.
geçmiş olsun

3 hafta önce ağır bir ruhsal çöküntü yaşadım kendi kendimi strese soktukca midem agrıdı acillere gttim geldim derken psikiyatriste gittim ilaç verdi kullanmaya basladım. Psikologtandan da terapi alıyorum ayda bir ikinci kez gitcem hftaya pazara. Cok kötü bir hal kızlar normal bir üzüntü gibi değil. Hayat cok anlamsız geliyor hiçbirşey yapasım gelmiyor sürekli olumlu seyler duyma ihtiyacı hissediyorum koşup psikologa gidesim geliyor. Annemi filan da üzmek istemiyorum. Beynim bana oyunlar oynuyor devamlı konusuyor düşündrüyor hep olumsuz düşünceler geliyor hasta olcan akıl hastası olcan gibi. Üstümde bir yük var gibi yıllardır cok basarılıyım üniversitede son yılım al işte hasta olcan birşeye yaramıcak gibi düşünceler geliyor. Güçsüz ve ruhum hasta hissediyorum. Sevgilimden ayrılalı 5 ay oldu sevmiyordum ve kendim ayrıldım halbuki hayal kırıklıgı yasadım. Yazın evdeydim babam işsiz kaldı bunalıma girdim o zamanlar öle böle idare etti fakat suan çöküntüler yasıyorum. Mesela dün gece yataga yattım herkes uyumustu birden sıkıntı cöktü içime vucudum uyustu hemen kalktım banyoya gittim geldim kendimi telkin ettim uyku ilacım var velorin diye onu içtim uyumsum sonra.
Mutsuzluk nereye kadar sürcek bide bu hafta sınav haftam hasta olmadan gecirim lütfenn allahım .. dua edin nolur.. adet de olmadım onun da sıkıntısı var belki karıstı gitti cok garip bi hal..

bence kendini fazla dinliyorsun

merak etme o ilaçlarla kısa sürede istesende istemesende iyi olacaksın. bende bu tarz bı durum yasadım. ve her sıkıntı bastıgında kendımı ruhum hasta değil adet olucam ondan böyle diye kandırdım. sonuç : iyiyim... ki çok sorunlu olmama rağmen. dr sana b12 tahlılı falan yaptı mı ? b12 eksıklıgıde bu tarz hissiyatlar yaratıyor.

yapmadılar canım psikiyatrist yapar mı ki ayriteyen dahilileye filan mı gitmeliyim ?

tedavilerini aksatma takipcisi ol.
geçmiş konularını hatırladığım için şaşırmadım içinde bulunduğun duruma.
aile hayatının getirdiği bir yük işte üzerindeki.
tedavine sıkı sarıl ve ne yap et okulunu bitir.
başka türlü çıkışın yok.kendini bu yolda telkin et.
yoksa bu kısır döngüde yitip gidersin karbeyaz.
bir yerden yırtman gerek.bunun için de sağlam bir ruh hali gerek.
geçmiş olsun

Hiç pozitif bir yorum olmadı ama su haldeyken iyi ol yoksa yitip gdersin diyorsunuz :(

yapmadılar canım psikiyatrist yapar mı ki ayriteyen dahilileye filan mı gitmeliyim ?
aslında bazı belırtıler panık atak depresyon vs... bu tarz durumlarla aynı belırtıler verebılıyor. benım gıttıgım psıkıyatrıst ıstemıştı. sağlık ocaklarıda yapıyor ben kızılayda yaptırdım o dönemde eksikliği beni daha kötü yapmış. çok önemli bir vitamin. yaptır bence bi. ruh sağlığını direkt etkiler kansızlık ve b12 yoksunluğu ... geçmiş olsun şimdiden.

Hiç pozitif bir yorum olmadı ama su haldeyken iyi ol yoksa yitip gdersin diyorsunuz :KK43:
bir daha okursan ne önerdiğimi daha iyi anlayacaksın karbeyaz.
boş teselli işine yaramaz ne yazık ki ve evet kendini salma daha fazla.
salma ,hayatına asıl bir şekilde ve yitip gitme.
geçmiş konuların bir kısır döngü.nelere takıldığını az çok gördüm konularında.
yine de dediğimdeyim,üniversite okuyorsun ve bu senin tutunacak dalın.
buna sarıl diyorum.
hayatlarımızda depresif dönemler geçirdiğimiz çok oldu karbeyaz.
olur böyle dönemler insan hayatında.
sen de şu an ağır bir döenmden geçiyorsun belli ki.
bu sebeple tedavine asılman çok önemli.
bu bilinçte olmaya çalış.
ailevi şartlarında düzeltebileceğin şey pek yok gibi ama senin elinde kendi geleceğin var.
şu an tam idrak edemeyebilirsin belki ama ben muhtmelen senden 15 yaş filan büyük
olduğum için gerçeğe ve geleceğe odaklı yorumladım durumunu.
yoksa moral bozmak değil.

anksiyete bozukluğu ne bilir misiniz? sosyal fobi türkçe karşılığı, sürekli daralma hissi, kalabalıktan korkar tenhada yalnız kalınca ağlar kendini ifade edemez. uyuyamazsın, uyursun ama sürekli rüyalar genellikle kabuslar görürsün kendini toplamazsan bir an evvel ve kendinin doktoru olmazsan eğer yaşayacaklarının devamı bunlar ha şuanda bunları yaşıyorsan eğer bir an evvel kendine gelmek zorundasın. panik atak ta yaşadığın şeylere benzer etkiler gösterir veya sadece manevi olarak güçlenmeye ihtiyacın var dua et ne yap yap kendi tedavini kendin bul. Allah kolaylık versin.

Back
X