• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm, fiziksel güç

Sizinki erkek doğasını bilmemek ya da ilk kez yüzleşmek gibi olmuş. Tekrar zorlarsaniz yine aynı sonuç olacak büyük ihtimalle. Yani bunu bilmek için denemeye gerek yok. Önemli olan bu krizi çözmek. Kendiniz hatam var diyorsunuz ama küs kalacam diyorsunuz. Sonra neden erkek prenses oldu diyoruz?
Erkek doğası nedir?

Zorlarsan çakar mı iki tane?

Ya ilk yılımızda birşeyden tartıştık gelirsem sana bir çarparım dedi, yine konuşmadık etmedik çok özür diledi etti, e şimdi de sıktı demek ki meyli var hatta yapacaklarımdan kendimden korkuyorum dedi, çok üzüldüm. Sürekli tetikte mi olayım bana kızmasın diye hiç mi benim heyheylerim çıkmasın
"Sana bir çarparım "dediği gün gitmeniz gerekirdi aslında. Kadına el kaldıran erkekleri Allah bildiği gibi yapsın!

Ama sürekli bir durumlarda onu telefondan koparmaya çalışıyorum ben de çok sıkıldım, dizi izliyoruz elinde telefon bazen biryerleri kaçırıyorum soruyorum ben duymadım diyor, yatak odasına kaç defa telefon koymayalım dedim yok yine onun yüzünden devam edemedik. Ben de sıkılıyorum artık
Küçük çocuklarını eğitmeye çalışan anne gibisiniz, ben bile sizden bunaldım. Hayatıma bu kadar müdahale edilmesine katlanamam, eşim bile olsa duracağı yeri bilmeli.

Eşinize gelirsek boşanmazsanız daha büyük şiddete davetiye çıkarmış olacaksınız. Evet hareketleriniz sinir bozucu, insana huzur vermeyen bir tipsiniz ama hiçbir şey şiddetin nedeni olamaz.

Kollarınızda morluk oluştu mu az çok? Direkt kadese basıp, darp raporu alsanız gözü korkardı. Olayı kendi içinizde kapatmayacağınızın bilincine varırdı belki.

Ya ilk yılımızda birşeyden tartıştık gelirsem sana bir çarparım dedi, yine konuşmadık etmedik çok özür diledi etti, e şimdi de sıktı demek ki meyli var hatta yapacaklarımdan kendimden korkuyorum dedi, çok üzüldüm. Sürekli tetikte mi olayım bana kızmasın diye hiç mi benim heyheylerim çıkmasın
İyi de böyle de hayat geçmez ki siz birbirinize karı koca değil anne baba olmuş gibisiniz. Devam etme motivasyonunuz nedir? Eşinize şiddet konusunda güvenmiyorsunuz belli ki.

Yani teknoloji hayatımızın çoğunluğunu ele geçirdi, bağımlılık oldu artık. Bir keresinde telefonum çalındı da hayata küstüm. Koskoca yetişkin adam, bırakın ne yapıyorsa yapsın kendi tercihi. Telefon konusunu diyorum.

Şiddet kabul edilebilir bir şey değil, ilk defa yaşamamışsınız.

Küçük çocuklarını eğitmeye çalışan anne gibisiniz, ben bile sizden bunaldım. Hayatıma bu kadar müdahale edilmesine katlanamam, eşim bile olsa duracağı yeri bilmeli.

Eşinize gelirsek boşanmazsanız daha büyük şiddete davetiye çıkarmış olacaksınız. Evet hareketleriniz sinir bozucu, insana huzur vermeyen bir tipsiniz ama hiçbir şey şiddetin nedeni olamaz.
Öyle mi duruyor gerçekten 🥲 aslında bu kadar değil ama belki de böyledir bilmiyorum. Teşekkür ederim kendimi de tartacağım en azından

Çok üzülerek söylüyorum ki bunlar başlangıç.
Ve her zaman bahanesi "sen bağırdın, bana bunu sen yaptırdın" olur.
Bugün kol sıkmayla başlar, yarın o tokat da gelir, her seferinde bir öncekinden çok daha incitici, çok daha can yakıcı hale gelir.
Bu olay, gelecekte yaşayacaklarınıza dair belki şu anda size küçük gözüken ancak çok büyük ve önemli bir ipucu.
İyi düşünün, taşının.

Tam olarak kastettiğim buydu maalesef.
Sizinki erkek doğasını bilmemek ya da ilk kez yüzleşmek gibi olmuş. Tekrar zorlarsaniz yine aynı sonuç olacak büyük ihtimalle. Yani bunu bilmek için denemeye gerek yok. Önemli olan bu krizi çözmek. Kendiniz hatam var diyorsunuz ama küs kalacam diyorsunuz. Sonra neden erkek prenses oldu diyoruz?

Erkek doğası mı? Her erkek aynı değil ve içlerinden bazıları şiddete meyilli canavarlar diye neden krizi çözmesi gereken, alttan alması gereken, korkudan tir tir titreyerek sürekli "aman eşim bana vurmasın, aman tadımız kaçmasın" diye bekleyen kadın olsun? Hem şiddet görecek hem de kocasının gönlünü alacak, yok ya!

Camı açma diyorsa açmayacaksın ki ortak yatılan bir alan sonuçta he sıcaklıyorum ben uyuyamam deyip başka odaya geçmek mantıklı olan yani saçmaca uzatmanın ne anlamı var yeni evli bir çift sezdim ben bu yazıdan

He o da hatalı hiçbir şekilde şiddet olmamalı

Tam olarak kastettiğim buydu maalesef.

Erkek doğası mı? Her erkek aynı değil ve içlerinden bazıları şiddete meyilli canavarlar diye neden krizi çözmesi gereken, alttan alması gereken, korkudan tir tir titreyerek sürekli "aman eşim bana vurmasın, aman tadımız kaçmasın" diye bekleyen kadın olsun? Hem şiddet görecek hem de kocasının gönlünü alacak, yok ya!
Ben kendime hatasız demiyorum. İlla ki ben de belki de bunaltıcı davranmışımdır, belki cidden heyheyleri tepesine çıkmıştır ama karısıyım neden böyle canımı acıtıyor ki, ya da acıtmak istiyor🥹

ısrardan zerre hoşlanmayan biri olarak daraltıcı buldum yaklaşımınızı. biri bana da yapacağımı öylesine söylediğim bir eylemi gidip gelip hatırlatsa irrite olurum. kanun hükmü değil ya, yapacağım dedim yapmıyorum yada daha sonra yapacağım keyfi iradi bir eylem sonuçta. sanki duşa gireceğim dedi diye hemen koşarak mutlaka gidip girmeli. ikinizin de yaklaşımı sorunlu özetle.

Ben kendime hatasız demiyorum. İlla ki ben de belki de bunaltıcı davranmışımdır, belki cidden heyheyleri tepesine çıkmıştır ama karısıyım neden böyle canımı acıtıyor ki, ya da acıtmak istiyor🥹
Size şiddet uygulamasının, şiddet uygulamakla tehdit etmesinin hiçbir hafifletici, haklı sebebi olamaz.

Bunaltıcı davranmanız böyle yapmasının sebebi olamaz, telefonla çok ugrastıgını kendi de soylemiş zaten, bu ilk mi bilmiyorum ama son olmaz gibi boşayın bunu dayak yemenize fırsat vermeyin sakın

ısrardan zerre hoşlanmayan biri olarak daraltıcı buldum yaklaşımınızı. biri bana da yapacağımı öylesine söylediğim bir eylemi gidip gelip hatırlatsa irrite olurum. kanun hükmü değil ya, yapacağım dedim yapmıyorum yada daha sonra yapacağım keyfi iradi bir eylem sonuçta. sanki duşa gireceğim dedi diye hemen koşarak mutlaka gidip girmeli. ikinizin de yaklaşımı sorunlu özetle.
Teşekkür ederim 🥲

Ben böyle carparim vurarim diyen heriflerin sonunda vurmayacagina asla inanmıyorum bu arada. İçlerinde ne varsa varsa dillerine o vuruyor. Bir sonraki adımı gitmediginiz takdirde vurmak olacak maalesef.

Ben böyle carparim vurarim diyen heriflerin sonunda vurmayacagina asla inanmıyorum bu arada. İçlerinde ne varsa varsa dillerine o vuruyor. Bir sonraki adımı gitmediginiz takdirde vurmak olacak maalesef.
Çok üzgün ve şaşkınım hiç böyle olacağını düşünmezdim. Teşekkür ederim

Back
X