Ben soylemeye utaniyorum.msj falan atiyorum versen diye.elli kere ara istersen acmaz.bazende kotu msjlar atiyo.lanet olsun senin parana fln diye.tmm esim bisey demiyo sagolsun ama cok kafama takiyorum.esime karsi kendimi cok kotu hissediyorum.ve kendi esi hicbisekide alacagindan kusur kalmazFarkli versiyonunu ben yasiyorum.Allah buyuk icini ferah tut.Allah biliyor senin ne amacla ne yaptigini..obur tarafta kardesin sonucta ..kotu dusunmemeye calis ..en azindan bir daha yuzu olmaz istemeye eger telafi edemiyorsa...telefonla ulasamadim deyince aklima kotu seyler geldi..sana telefonunu acmayip annene aciyorsa belki mahcup olmustur .
mahcup olacagini sanmiyirum.cok kasintilidir kendisi havasindanda yanina varilmazFarkli versiyonunu ben yasiorum.Allah buyuk icini ferah tut.Allah biliyor senin ne amacla ne yaptigini..obur tarafta kardesin sonucta ..kotu dusunmemeye calis ..en azindan bir daha yuzu olmaz istemeye eger telafi edemiyorsa...telefonla ulasamadim deyince aklima kotu seyler geldi..sana telefonunu acmayip annene aciyorsa belki mahcup olmustur .
Aa bi de ev li mi kardesin..ben hhem seni hemde esine karsi durumunu anliyorum ve en azindan su an icin sana iade edicegini dusunmuyorum eger esinden gizli vermediysen sorun yok.ama haberi yoksa ve sen geri yerine koyamiyorsan altinini o kotu...her iki ihtimalde de sende benim gibi somurulmus oluyorsun .buna da musaadeyi birazcik da biz veriyoruz.evlendikten sonra nolursa olsun maddi konular ayrilmali aileyle bana oyle geliyor ki sende benm gibi o kiyamaz o halledee gozuyle bakilan birisin ailende..Ben soylemeye utaniyorum.msj falan atiyorum versen diye.elli kere ara istersen acmaz.bazende kotu msjlar atiyo.lanet olsun senin parana fln diye.tmm esim bisey demiyo sagolsun ama cok kafama takiyorum.esime karsi kendimi cok kotu hissediyorum.ve kendi esi hicbisekide alacagindan kusur kalmaz
Ben artik kesin cizgilerle cektim sinirlari lutfen sende kendin ve esin icin bunu yap..sonu gelmiyor bitmek bilmiyor cunku...bugun bu yarin baska bir sey..illa maddi de degil ..eslere olan mahcubiyet cabasi bir de..inan ki cok da onemsemiyorlar ne duruma gelecegini senin yada esinin..ailen icin esin icin bu siniri koymalisinmahcup olacagini sanmiyirum.cok kasintilidir kendisi havasindanda yanina varilmaz
ilk baslarda esimin haberi yoktu daha sonra soylemek durumunda kaldim.sagolsun hicbisey demedi.yasadigim stresi allahla ben biliyorum.sanki onun kendi parasini istiyorum.artiik bu konuyu dusune dusune beynim patlucak.calismiyorumda.sirf korksun diye bak esim istiyo yuvam yikilcak diyorum.annemdedahil bu konu acildiginda hic dinlemiyolar bile.hattakac kete annem bile kovdu beni.verirken cok iyiydim.zaten bi haftaligina diyealmisti.bi hagta oldu alti hattayefi yil.artik yuzlerini bile gormek istemiyorum.esim bosvet diyo.ama sonuctao benim hakkim birakmak istemiyorum.benimde cocugum var.vede kendi cocuklari karisi icin butun menfaatlerini kullanir.okadar kirginimki.kendi annem bile dinlemiyo.bu konu gectiginde dunyanin bedduasini ediyo.kendi varini yogunudokti ogluna evine kadar verdi.diyorum sen kendi malini verama benim altinlarimi bana geri verin.amayok.bilmiyorum birakip hicbiseyyokmus gibimi davransam allaha biraksam.ama onuda cok denedim yaamiyorum artikAa bi de ev li mi kardesin..ben hhem seni hemde esine karsi durumunu anliyorum ve en azindan su an icin sana iade edicegini dusunmuyorum eger esinden gizli vermediysen sorun yok.ama haberi yoksa ve sen geri yerine koyamiyorsan altinini o kotu...her iki ihtimalde de sende benim gibi somurulmus oluyorsun .buna da musaadeyi birazcik da biz veriyoruz.evlendikten sonra nolursa olsun maddi konular ayrilmali aileyle bana oyle geliyor ki sende benm gibi o kiyamaz o halledee gozuyle bakilan birisin ailende..
insan aldığı borcu ödeyemeyebilir ama bi mahçup olur bi ödeme sözü verir bi çabalar o zaman amenna .. ama sizinki telefonları açmayacak, bir de üstüne hakaret edecek kadar pişkin..hicbir mahcubiyeti yok aksine oyle kabartiyoki kendini.on yasinda cocugu var hep ararsdi hala hala diye.enson on gun once msj attim ozamandan beri cocugu bile aramiyoanneme sorarsan hep sen onlara bakma kusluk yapma huzur kacirma.oylede benim yanimdakide el.tam simdi bisey demiyo ama gun gelir basima kakar diye korkuyorum.allahrazi olsun esimden simdiyr kafar agzini acmadi.
evine gidip yüz yüze görüşün.. ihtiyacınız olduğunu söyleyin ve "filan zamana kadar bileziklerimi ayarla" deyin.. ayarlamazsa silin hayatınızdan gitsin !
Bekarken sorumlulugu uzerine veriyrlar kiz cocuklarin..evlenselerde kardese akrabaya sorumlulugun bitmiyor istr..senin esinde benim esim gibi oda bosver dedi ..bir sene tavirlarindan oturu uyku uyumadim..ozellikle annemin..unut gitsin ama hepsinin de ustune bir sunger cekmelisn..odememek birsey degil taraf olmak kotu olan ve ne taraftan baktiklarida belli ailenin..unutmazsan hayatina esine yansicak.unutmaya calis ve bu surede kimseyle asla gorusme.ilk baslarda esimin haberi yoktu daha sonra soylemek durumunda kaldim.sagolsun hicbisey demedi.yasadigim stresi allahla ben biliyorum.sanki onun kendi parasini istiyorum.artiik bu konuyu dusune dusune beynim patlucak.calismiyorumda.sirf korksun diye bak esim istiyo yuvam yikilcak diyorum.annemdedahil bu konu acildiginda hic dinlemiyolar bile.hattakac kete annem bile kovdu beni.verirken cok iyiydim.zaten bi haftaligina diyealmisti.bi hagta oldu alti hattayefi yil.artik yuzlerini bile gormek istemiyorum.esim bosvet diyo.ama sonuctao benim hakkim birakmak istemiyorum.benimde cocugum var.vede kendi cocuklari karisi icin butun menfaatlerini kullanir.okadar kirginimki.kendi annem bile dinlemiyo.bu konu gectiginde dunyanin bedduasini ediyo.kendi varini yogunudokti ogluna evine kadar verdi.diyorum sen kendi malini verama benim altinlarimi bana geri verin.amayok.bilmiyorum birakip hicbiseyyokmus gibimi davransam allaha biraksam.ama onuda cok denedim yaamiyorum artik
Yansiyo zaten butun hayatima.oyle uzuluyorumki.bu konuyu esimle bile konusamiyorum.esimden bisey isterken uzuluyorum.encokts annemin tavri dokunuyo bana.gelin uzulmesin duymasin diye hep ort pas ediyo.hani bu konu yuzunden yuvam yikilsa hic umurlarinda bile degil.ben burda zaten kit kanaat geciniyorum.sanki benim ole cok param varda istiyorum muamelesi yapiyolar.anneme bile gidesim gelmiyo.sonra kendimi kotu hissediyorum gunahai giriyorum acaba diye.boluk pircuk aldim zaten aldigim kadarini.onuda annem babam beni aglata aglata aldilar.hemen haftasina vercekte bilmemneBekarken sorumlulugu uzerine veriyrlar kiz cocuklarin..evlenselerde kardese akrabaya sorumlulugun bitmiyor istr..senin esinde benim esim gibi oda bosver dedi ..bir sene tavirlarindan oturu uyku uyumadim..ozellikle annemin..unut gitsin ama hepsinin de ustune bir sunger cekmelisn..odememek birsey degil taraf olmak kotu olan ve ne taraftan baktiklarida belli ailenin..unutmazsan hayatina esine yansicak.unutmaya calis ve bu surede kimseyle asla gorusme.
Gitmesem gorusmesem acaba gunahami giriyorum diye kendimi sorguluyorum.bilmiyorum nasil bi yontem uygulamam lazim bana yaptiklarini anlamalari icinBekarken sorumlulugu uzerine veriyrlar kiz cocuklarin..evlenselerde kardese akrabaya sorumlulugun bitmiyor istr..senin esinde benim esim gibi oda bosver dedi ..bir sene tavirlarindan oturu uyku uyumadim..ozellikle annemin..unut gitsin ama hepsinin de ustune bir sunger cekmelisn..odememek birsey degil taraf olmak kotu olan ve ne taraftan baktiklarida belli ailenin..unutmazsan hayatina esine yansicak.unutmaya calis ve bu surede kimseyle asla gorusme.
ıste boyle oldugun ıcın oldugumuz ıcın zaten umurlarında degıller..nasılsa halleder...nasılsa o kac yıllık evlı...ona bısey olmaz gıbı bakıyorlar..ben cok fazla seyle yuzyuze geldım.defalarca kere suıstımal de edıldım.ozellıkle manevı anlamda..maddı anlamda olana zaten bır kez basıma geldı..ama manevı yonden hala suıstımal edılıyorum.Yansiyo zaten butun hayatima.oyle uzuluyorumki.bu konuyu esimle bile konusamiyorum.esimden bisey isterken uzuluyorum.encokts annemin tavri dokunuyo bana.gelin uzulmesin duymasin diye hep ort pas ediyo.hani bu konu yuzunden yuvam yikilsa hic umurlarinda bile degil.ben burda zaten kit kanaat geciniyorum.sanki benim ole cok param varda istiyorum muamelesi yapiyolar.anneme bile gidesim gelmiyo.sonra kendimi kotu hissediyorum gunahai giriyorum acaba diye.boluk pircuk aldim zaten aldigim kadarini.onuda annem babam beni aglata aglata aldilar.hemen haftasina vercekte bilmemne
Nasil yapayim bilmiyorum.oyle cok dusunuyorumki bu konuyu.aslinda benim param onlara az geliyo ole kucusuyolar.madem okadar kucumsuyosaniz verin herkes kendi yoluna baksin.cok utaniyorum esimekarsi.isleri dustugunde buluyolar sadece beni.streslerini kusmaya.stres topu oldum.inan artik dert anlattiklarinda dinleyesim gelmiyo onlar adina hic uzulmuyoru.insanin kendi ailesi bunu yaparsa bilmiyorum artikıste boyle oldugun ıcın oldugumuz ıcın zaten umurlarında degıller..nasılsa halleder...nasılsa o kac yıllık evlı...ona bısey olmaz gıbı bakıyorlar..ben cok fazla seyle yuzyuze geldım.defalarca kere suıstımal de edıldım.ozellıkle manevı anlamda..maddı anlamda olana zaten bır kez basıma geldı..ama manevı yonden hala suıstımal edılıyorum.
aglasa da sızlasa da verır..ıcıne atar sorun yansıtmaz..sorun buyutmez dıye goruldugumuz ıcın umurlarında degıller..cıddı manada bende gunaha mı gırıyorum dedıgım cok oldu o sınırı cektıgımde..ama tam bır sene gorusmedım..ınankı kendıme geldım..hayata bakısım degıstı...dedımkı olan bu yaptıklarıyla olsun bıtsın..bundan sonra yapamazlar musaade etmıycem dedım. ve cıdden herkes ayagını artık dusunurek atıyor.. bu da bundan sonra senın elınde..
hıc uzulme Once Allah a sonra Allah ın bız ınsanlara bahsettıgı ıradene guven..v e ınankı aılelerımızın bızı boyle gormesı de bızım yuzumuzden...Allah ım yar ve yardımcın olsunNasil yapayim bilmiyorum.oyle cok dusunuyorumki bu konuyu.aslinda benim param onlara az geliyo ole kucusuyolar.madem okadar kucumsuyosaniz verin herkes kendi yoluna baksin.cok utaniyorum esimekarsi.isleri dustugunde buluyolar sadece beni.streslerini kusmaya.stres topu oldum.inan artik dert anlattiklarinda dinleyesim gelmiyo onlar adina hic uzulmuyoru.insanin kendi ailesi bunu yaparsa bilmiyorum artik
bilmiyorum cok kotuyum suan.esime bahsedemiyorum.ailem hep susturuyo.sanki kimsesiz gibiyim.en buyuk kazigi ailemden yedim hayattahıc uzulme Once Allah a sonra Allah ın bız ınsanlara bahsettıgı ıradene guven..v e ınankı aılelerımızın bızı boyle gormesı de bızım yuzumuzden...Allah ım yar ve yardımcın olsun
ohale geldimki dusunmekten artik cocugumla bile ilgilenemiyorum.hep kafam dolu.annemde benim bole delice uzuldugumu biliyi ve hic manevi destegi bile yok.bilmiyorum cok kotuyum suan.esime bahsedemiyorum.ailem hep susturuyo.sanki kimsesiz gibiyim.en buyuk kazigi ailemden yedim hayatta
Bunu bır tek sen yasamıyorsun ınan bana...cok sukur kı esın ve cocukların var..Allah hepsıne aılene de elbette saglık ve sıhhat versın..Her nolursa olsun asla kotu bırsey dusunebılır mıyız ?Mumkun mu boyle bir sey?Elbette degıl..Ama sunu bıl kı evlısın ve once kendını ıyı hıssetmelısın kı onlarda bu durumdan etkılenmesınler..Uzulerek hıcbırsey degısmıyor degısseydı ınan benım ıcın degısırdı bırsey...Kendını hasta etmekten oteye gıtmez gıtmeyecek bu halde olman..Bu konuda gerekırse esınden destek al..Ben en son basaramasaydım boyle yapacaktım..Esın ıstesın ve aldıgı cevaptan sonra sen ıstesende bırdaha senı uzmeeye cesaret edemeyeceklerdır..Illakı onların sana yenıden maddı manevı bır ıslerı dusecek..Ama sen ıstıkrarlı olursan bırdaha bunu yapamayacakları gıbı donup dolasıp hem senın hem esının yanında tekrar ıtıbar saglamak adına ıade edeceklerdır..bilmiyorum cok kotuyum suan.esime bahsedemiyorum.ailem hep susturuyo.sanki kimsesiz gibiyim.en buyuk kazigi ailemden yedim hayatta
evet ailede ondan saygisizida degerliside yok.anaya babaya her tavri yapar ama yinede hic ona kirilmazlar.varsa yoksa ogullari gelinleri.abin gibiler çok ballı oluyorlar.yüzsüz herif n'olcak..
dua et eşin bişi demıyor sana.. gerçi nasıl demıyor ona da hayret ve maşallah..
annen de ömür törpüsü maşallah, ana degıl düşman sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?