Cok Üzgünüm :(

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
2 yıldır hiç tatile gidemedik bu sene plan yaptık yarın gidiyorduk Herseyim hazırdı. . Eşim polis ve izin vermediler. Kendi arkadasi bugun şehit olduğu için kendisi de gitmek istemiyor kaldık gidemedik. .
Bu işin sonu ne olacak böyle hergün yüreğim ağzımda ..
Şimdi valizi boşaltmak o kadar zor geliyor ki çok ihtiyacimiz vardı offf......
Cok bunaldim çalışıyorum bende bişeyler le oyalanicam mecburen ama hergün yüreğim ağzımda. . Psikolojik olarak çöktü o da bende. .

2 yıldır hiç tatile gidemedik bu sene plan yaptık yarın gidiyorduk Herseyim hazırdı. . Eşim polis ve izin vermediler. Kendi arkadasi bugun şehit olduğu için kendisi de gitmek istemiyor kaldık gidemedik. .
Bu işin sonu ne olacak böyle hergün yüreğim ağzımda ..
Şimdi valizi boşaltmak o kadar zor geliyor ki çok ihtiyacimiz vardı offf......
Cok bunaldim çalışıyorum bende bişeyler le oyalanicam mecburen ama hergün yüreğim ağzımda. .
çok üzücü gerçekten eşini de anla izin verseler bile arkadaşı şehitken nasıl tatil yapabilirdi ki

Allah sizin gibi polis ailelerine bol sabır versin çok zor bu ortamda her dk yüreğin ağzında yaşamak

İşiniz çok zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Tatil fikrinden sadece polis aileleri değil bir çok aile vazgeçti. Ortam bu kadar kotuyken insanın icinden de gelmez..

Arkadaşı ve meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsüyle gitmek istememesini anlayışla karşılayın.
Size de Allah sabır versin zor bir süreç geçiyoruz hepsini Allah korusun.

Back
X