COK ÜZGÜNÜM:(:(

mervmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
67
16
3
36
arkadaşlar merhaba dun mustafa karataşın sahurdakı programını dınlıyodum bı bıyan soru sordu 3 düşük yapmıs kendılıgınden olan düşüklermiş bunlar ahirette onları görebılcekmıyim dedi hocada dunyaya gelıp ses cıkarmayan bır bebegı anne ahırete göremez dedı bn 8 ve 14 haftalık yavrularımı haybettım karnımda ve tek tesellım onları ahırete görebılmektı ve hoca boyle diyınce cok üzüldümbıze buyuklermızden hep ahırete bebeklerımız görebılcegımız cennete bızı bekledıklerı fılan söylenıyodu ...

ar
cennet ehli ne istese olacak.toz tanesi kadar bile üzüntü olmayacak kalbinde.senin aklına gelirse rabbim gösterir bence.eğer hocamızın dediği gibi göstermeyecekseniz rabbim aklınıza getirmez.(kendi fikirlerim)
bende bu şekilde düşünüyodum canım rabbım merhametlıdır her zaman ben bebegımı hayal ederk 14 hafta tasımıstım karnımda onu görebılmeyı o kadar cok ıstıyodumkı ama olmadı nasıp degılmıs hoca cok duz bı cvp verdı belkıde tam olrak o sekılde anlatmadıgı ıcın benım de ıcım yandı bı an

rabbimin merhameti çok büyük.bakarsın ahirete bile bırakmaz rüyalarına sokar.belkide görünce çok üzüleceksin bide o yönden düşün.sabret

Bir yorum anca bu kadar bos ve gereksiz olur. Aman ne de güzel yardimci oldun konu sahibine. Onlar sarlatansa sen git hoca ol. Aklımıza bir şey takildiginda gelip sana soralım.
Diyanet diye bir kurum var, madem haci hocaya inanacagiz diyanet ne ise yariyor? din uzerinden para kazananlar insanlari yalan yanlis yonlendirenler sarlatandir evet

Allah'tan başka kimse bilmez bunu.Üzülmeyin konu sahibi. Başınız sağ olsun .O programdaki kişi de evet göreceksin dese ne olur sanki hem teledondaki anneyi hem de sizin gibi bir çok annneyi üzdü. Bu mu dur yani ?

Konu sahibi sen moralini bozma, tvdeki o sahsiyet nereden biliyormus gitmis geri mi gelmis? İnanma oyle insanlara ,Allah senin kalbindekini gorur bilir, basin sagolsun. Saglikli mutlu nice evlatlarin olsun insallah

Evet onu bende dnledim kadının biri kurtaj oldugunu soyledi saglık sorunundan gorebilcek myz die sordu o da hayır dedi dogması ve yasaması gerekiomş muhakkak obur turlu olmaz demşti

Kesinlikle katılıyorum. Hacı hocaysa lüks villalarda ne işleri var
Hem telefondaki kadinin hem de onunla ayni durumdaki binlerce kadinin moralini bozmus, ne bicim insan ben anlamadim
İzlemesin insanlar boylelerini, sirtimizdan para kazana kazana sistiler iyice sarlatanlar

Allah'tan başka kimse bilmez bunu.Üzülmeyin konu sahibi. Başınız sağ olsun .O programdaki kişi de evet göreceksin dese ne olur sanki hem teledondaki anneyi hem de sizin gibi bir çok annneyi üzdü. Bu mu dur yani ?
alah razı olsun tabı alahtan baskası bılemz kuranı kerımızde o şekılde yasan ayetler var dıyınce bn sormak ıstedım

Hem telefondaki kadinin hem de onunla ayni durumdaki binlerce kadinin moralini bozmus, ne bicim insan ben anlamadim
İzlemesin insanlar boylelerini, sirtimizdan para kazana kazana sistiler iyice sarlatanlar
her zaman dınleyen bırı degılım o tur pragramları guzel yanlarıda vardır ama ıste ne maksatla ne nıyetle yapıldıgı onemlı dedgınız gıbı canım cok sıkıldıgı ıcın sordum

adamlar daha imsak vaktine karar veremiyor, siz ahirette göreceğiniz bebeklerinizle ilgili söylediği şeye üzülüyorsunuz. birinin dediği öbürününkini tutmuyor ki hangisine inanacaksınız.

Rabbim cenneti nasip ederse her istedigimizi verir.Cennetteki nimetlerden biride budur.

adamlar daha imsak vaktine karar veremiyor, siz ahirette göreceğiniz bebeklerinizle ilgili söylediği şeye üzülüyorsunuz. birinin dediği öbürününkini tutmuyor ki hangisine inanacaksınız.
aynn canım kuranı kerımde oyle bır ayet varmıs kuranı kerımızı kıtabımızı ıyıce okumammız lazım aslında

her zaman dınleyen bırı degılım o tur pragramları guzel yanlarıda vardır ama ıste ne maksatla ne nıyetle yapıldıgı onemlı dedgınız gıbı canım cok sıkıldıgı ıcın sordum
Uzulme sakin hic moralini bozma, hassas konular bunlar. Dinlediginiz adam duyarli biri olsa boyle sacma cevap vermez. Allahtan baska bunu bilen yoktur, siz kalbinizi temiz tutun, aciniz elbette ki cok buyuktur kimsenin basina Allah vermesin. İnsanlarin kalbindeki umudu kirmak bana gore en buyuk gunahlardandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…