amın kardeşim amın tabı rabımle kulunu arasındakı bagı kımse bılemzKonu sahibi sen moralini bozma, tvdeki o sahsiyet nereden biliyormus gitmis geri mi gelmis? İnanma oyle insanlara ,Allah senin kalbindekini gorur bilir, basin sagolsun. Saglikli mutlu nice evlatlarin olsun insallah
Alkisliyorum yorumunuzu kesinlikle haklisinizadamlar daha imsak vaktine karar veremiyor, siz ahirette göreceğiniz bebeklerinizle ilgili söylediği şeye üzülüyorsunuz. birinin dediği öbürününkini tutmuyor ki hangisine inanacaksınız.
Sen istedikten sonra neden goremeyesin? Onemli olan gercekten inanmak bence.amın kardeşim amın tabı rabımle kulunu arasındakı bagı kımse bılemz
tabıkı kalbım hep ferah cunku yavrularımı ozenle tasıdım zarar gelmesın dıe her turlu oluzsuzluktan kacınmıstım ama yıyecek ekmegı yokmus demekı yaşamadı ısyan etmedım hıc eger nasıp olsaydı zaten rabbım her sekılde yasatırdıUzulme sakin hic moralini bozma, hassas konular bunlar. Dinlediginiz adam duyarli biri olsa boyle sacma cevap vermez. Allahtan baska bunu bilen yoktur, siz kalbinizi temiz tutun, aciniz elbette ki cok buyuktur kimsenin basina Allah vermesin. İnsanlarin kalbindeki umudu kirmak bana gore en buyuk gunahlardandir.
allah razı olsun kardeşim 2 ay once kaybettım bebegımı normal dogumla aldırmak zorunda kaldım canım bebegımı genetık ıncelemeye vercektım bebek uygun degıl dedıler rahatsızdı yavrum saglık sorunları vardı bıde 1 hafta ölü kalmıstı karnımda bızde esımle kan verdık bakalım canım bıdakı ayın sonunda cıkcak sonucum onu beklıyorumguzel kardesim oncelikle Rabbim sabrini versin. artik bu tarz insanlara da prim vermeyin. gercekten cok cok iyi bilseydi islamiyette okadar para kazanmanin o paranin hesabini vermenin ne demek oldugunu algilar ona gore davranirlardi. bol sifirli rakamlarla soru cevaplamak sadece ulkemize has birsey. sen duani et ginlune Rabbimin sozlerini doldur icini ferahlat. Rabbim tez vakitte kucagini saglikli evlatlarla doldursun.
tahlillerini yaptirdin mi?pihtilasma cok onemli bir faktor ben de tek kayiptan sonra tahlil yaptirdim pihtilasma bozuklugu cikti. genetik testini falan yaptirabildin mi?
bırde canım sureklı dınleyen bırı degılm namazında nıyazında bıryım kapten yapılan dua baskadır ve rabbımın buyuklugu merhametı başkadır bn bunu gebelıkte yasadıgım uzucu gunlerde cok ıyı anlamıstım dedgınız gıbı ınsanları yanlıs yonlendırıyorlarguzel kardesim oncelikle Rabbim sabrini versin. artik bu tarz insanlara da prim vermeyin. gercekten cok cok iyi bilseydi islamiyette okadar para kazanmanin o paranin hesabini vermenin ne demek oldugunu algilar ona gore davranirlardi. bol sifirli rakamlarla soru cevaplamak sadece ulkemize has birsey. sen duani et ginlune Rabbimin sozlerini doldur icini ferahlat. Rabbim tez vakitte kucagini saglikli evlatlarla doldursun.
tahlillerini yaptirdin mi?pihtilasma cok onemli bir faktor ben de tek kayiptan sonra tahlil yaptirdim pihtilasma bozuklugu cikti. genetik testini falan yaptirabildin mi?
inşalah rabbım yanımızda olur merhametınden mahrum bırakmaz bızı bn ınanıyorum tabı canımdı onlar benım cennet kokulu yavrularımdıSen istedikten sonra neden goremeyesin? Onemli olan gercekten inanmak bence.
Bunlara inanmayım lütfen bunu ancak Allah bilir. Ama size şunu söyleyeyim ben bir tek starda Fatih Çıtlak'ı seyrediyorum onda denk gelmiştim Allah istediği kuluna gösterir demişti. Ben onun programını seyrediyorum sadece[/QUOTE
aynn canım evlatlarını kaybetmıs bı anne olarak hassas oluyo ınsan bnde dınleyıp kafamı bulandırmıcam
bırde bana otopsı secenegı var demıslerdı bn kıyamadım yavruma yaptırmadımguzel kardesim oncelikle Rabbim sabrini versin. artik bu tarz insanlara da prim vermeyin. gercekten cok cok iyi bilseydi islamiyette okadar para kazanmanin o paranin hesabini vermenin ne demek oldugunu algilar ona gore davranirlardi. bol sifirli rakamlarla soru cevaplamak sadece ulkemize has birsey. sen duani et ginlune Rabbimin sozlerini doldur icini ferahlat. Rabbim tez vakitte kucagini saglikli evlatlarla doldursun.
inşalah canım rabbım evlat ısteyen herkesın kucagını boş bırakmaz ınsalah ...uzulme cennette hic uzuntu moral bozuklugu dert olmuycakki.Rabbim de bunu insallah en guzel sekilde neticelendirir.hem bebeklerini kaybeden anneler cennetliklerdendir diye soylenir.Insallah saglikli hayirli tatli bebisleriniz olur..
Bebeğim Allah okadar büyükki. bu konularda çok dini bilgim yok ama sen iyi bir kulsan neden isteğini geri çevirsin ki ben öyle bakıyorum olaya. yani bu bi kural mı dünyaya gelmiş ya da gelmemiş. sonuçta o bir canlı ve kalbi atmış. Bence anneler yavrularını görecekler.arkadaşlar merhaba dun mustafa karataşın sahurdakı programını dınlıyodum bı bıyan soru sordu 3 düşük yapmıs kendılıgınden olan düşüklermiş bunlar ahirette onları görebılcekmıyim dedi hocada dunyaya gelıp ses cıkarmayan bır bebegı anne ahırete göremez dedıbn 8 ve 14 haftalık yavrularımı haybettım karnımda ve tek tesellım onları ahırete görebılmektı ve hoca boyle diyınce cok üzüldüm bıze buyuklermızden hep ahırete bebeklerımız görebılcegımız cennete bızı bekledıklerı fılan söylenıyodu ...
bnde ınanıyorum canım butun kalbımle cunku cok dua edıyorum ve cok ıstıyorum hocanın bu sekılde bılgı vermesı net kesınmıs gıbı cok yanlıs geldı banaBebeğim Allah okadar büyükki. bu konularda çok dini bilgim yok ama sen iyi bir kulsan neden isteğini geri çevirsin ki ben öyle bakıyorum olaya. yani bu bi kural mı dünyaya gelmiş ya da gelmemiş. sonuçta o bir canlı ve kalbi atmış. Bence anneler yavrularını görecekler.
bnde görüyodum rüyamda bebek o bıle yetıyo cok guzel bı duygu sabah o kadar mutlu kalkıyorumkı bırde bn bebegımın alınmadan bı once yanı oldugunu ogrendıgım gunden bı gun once bn ruyamda bebegımın yasayamıcagını görmüstum ve bebegım erkek oldugunu doktorda erkege bnzıyo demıstı ınsana belkıde malum oluyo yuce rabbım herseyın en ıyısını bılıyo neylerse guzel eyler rabbımDoğmamış da olsa ona bir can bahşedilmiş, bir ruhu var yani. Nice anne var etrafımda hep rüyalarında görüyor, ahirette mi göremiceksin? Sen müsterih ol, eğer görmeyeceksen zaten hatırlamazsın acı hissedeceğim bir konu olmayacak bu. Şimdiden düşünme ayrıca, dünyadaki en bilinmeyen şey yaşam sonrası hayat. Nereden bilebilirsin ki?
herkesın kendı gorusu canım burdakı arkadaslarımızda duuncelerını soylemekte ozgur sen anne degılsın galıbakı gormedıgın bebegı ozluyosun dıyosun oyle bır ozlenıyokı rabbım sana ole bır hıs verıyookı bn onu dogurdugumdakı sancılarımın yanında yurek yangınım da vardı ve daha buyuktu canınmdan parça koptuAdam bir şey dedi diye ne kadar kötülenmiş burda ya. Ben M.Karataş'ı beğenerek izliyorum, her zaman takip etmiyorum ama şu ana kadar mantığıma aykırı bir şey duymadım kendisinden. Ben mi çok salağım da bu adam bilgisiz, cahil, amacı sırf para kazanmak diye düşünmeden onu izliyorum.... İnsanların hoşuna gitsin diye doğru bildiğini yanlış mı söylesin adam.
Görmediğiniz bir bebeği özlemeniz de mümkün değil zaten, ayrıca ahirette tüm dertler sıkıntılar yok olacağına göre, zaten bunun acısını hatırlamayacaksınız bile.
ALLAH sağlıklı yavrular nasip etsin size inşaallah.
Sonuçta dilek dua diye birşey var.dua ediyoruz vekabul oluyor değil mi. bir annenin kaybettiği yavrusunu görmek istemesi en büyük duasıdır bence ve aalh okadar büyük o kadar yüce kio ne ister de olmaz. onun hikmetine sual mi olur. sen içini rahat tut canım. yavruların için dua et.bnde ınanıyorum canım butun kalbımle cunku cok dua edıyorum ve cok ıstıyorum hocanın bu sekılde bılgı vermesı net kesınmıs gıbı cok yanlıs geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?