- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene bizim gibi kadın olan bir annenin sevgili şımarık paşasıdırErkek arkadasinizda ki havaya, triplere sok oldum.. siz ona kahvalti vs hazirliyosunuz bide tiri viri yapiyo..
Ben olsam o kahvalti yaptigi masayi basina gecirirdim.. ne zannediyo kendini!
Ve siz de boyle bir kiroyla hala birliktesiniz.. iyi düşünün derim..
Boyleleri sadece oyle annelerin sevgili simarik pasasi olarak kalmalilar..gene bizim gibi kadın olan bir annenin sevgili şımarık paşasıdır
o hakları biz kadınlar onlara vermezsek onlarda bunları yapamazlarBoyleleri sadece oyle annelerin sevgili simarik pasasi olarak kalmalilar..
Baskalarinin hakkina girmemeliler...
Aynenn...cok haklısınız..o hakları biz kadınlar onlara vermezsek onlarda bunları yapamazlar
Seven insan hicccc ses etmez.Ben kocama şekersiz puding yapmış insanım(yurt disinda şekersiz satiliyomus bizimki gibi sanmistim)onu yedi,tesekkur etti.Onu düşünmüş olmamın önemli olduğunu gerisini önemi olmadığını soyledi.Seni beceriksiz görüyor madem gitsin bir aşçı bulsun kendine.Ona kahvaltı hazırlamak zorunda bile değilsin ki.Madem özel bir gündü.disarida yiyelim zahmet etme demesi gerekirdi.cok yüz vermissin.Birak gitsin ne hali varsa gorsun.Öncelikle herkese merhabalar.
Artık içimde tutmaktan çok yorulduğum bir olayı sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık üç seneye yakın bir ilişkim vardı. Bir hafta öncesinde bizim için önemli olan bir günü beraber gecirmek için planlar yapmıştık. Farklı bir şehre gidip gezelim diye. İşte o gün için baya heyecanlıydım çünkü ikimizde meşgul olduğumuzdan kendimize zaman ayıramamıştık. Herşeyi planladık sonunda beklediğimiz gün gelmişti ama hiçbirşey istediğim gibi olmadı.
Öncelikle o sabah erkek arkadaşımla buluşmak için onun evine gittiğimde kahvaltı yapmadığını öğrendim. Bu yüzden tekrar dışarı çıkıp onun için birşeyler aldım ama aldığım yerde aldığım yiyeceği mikrodalgada ısıtırken fazla ısıtmış olmalıyım ama hiç farkında değilim sanırım o gün için heyecanima yenildim saat sabah yedi buçuk civarı bu arada neyse ben farketmeden eve tekrar geldim erkek arkadaşıma verdim yemeği ama onun suratı asık biraz geç kaldım diye markete baya hızlı gittim geldim ama uzak olduğundan geç kalmış olmalıyım bunun üzerine yiyeceğinde fazla ısıtılmış olduğunu görünce bana baya kızdı söylendi. Bu arada kendimede birşeyler almıştım onu ona verdim ben dedim yerim bunu birşey olmaz sırf tatsızlık çıkmasın diye ama kahvaltı boyunca söylendi bana bu kadar düşüncesiz olunmaz ki gibisinden bende böyle şeyler duyunca iştahım kaçıyor tabi nasıl yemek yiyebilirim ki yiyebildigim kadar yedim birazını bıraktım bunu goruncede sinir oldu başladı bağırmaya gerçekten şok oldum ama en sonunda ben gitmiyorum bir yere falan dedi sen yine gün boyunca böyle hareketler yapacaksın sinir olucam dedi ne diyeceğimi şaşırdım tamam benimde hatam var ama yani çok komik bir durum ya dedim böyle yapma bak bigün için ne kadar plan yaptık senin yüzünden işte sen herşeyi mahvettin küçük çocuğun yapabileceği şeyleri bile yapamıyorsun beceriksizsin bu tür ifadelerde bulundu bende tabi baya sinirlendim ve direk o ortamı terkettim bir saat geçince bana mesaj attı işte neden bana bu kadar sinirlendiğini bilmediğini ama düşündükçe benim hatamin olduğunu söyledi hayır ben ne kadar büyük hata yaptım ki bu mesele bu kadar uzadı bendemi sorun var anlamıyorum gerçekten o kadar üzülüyorum ki o olayın üstünden dört gün geçti birkaç mesaj attı diğer günlerde işte ben neden böyleymişim neden sinirlendircek şeyler yapıyormuşum işte artık bizim ilişkimiz için şans çok az kalmış kendiside keşke bu kadar sinirlenmeseymis o günümüz benim yüzümden mahvolmuş bu tür mesajlar yolladı işte şuan aramız limoni napicagimi bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak için buraya yazmak istedim gerçekten bendemi bir sorun var sağlıklı düşünemiyorum
Çok uzun olduğu için özür dilerim.