Çok üzgünüm

iki kez okudum yanılıyormuyum diye
plan yapıyorsunuz hem plana uygun saatte kalkıp kahvaltısını yapmıyor gidip onun için kahvaltı alıyorsunuz hemde beğenmiyor bizim buralarda bir söz vardır zıkkım yesin anlayışsız öküz afedersiniz ama öyle

Erkek arkadasinizda ki havaya, triplere sok oldum.. siz ona kahvalti vs hazirliyosunuz bide tiri viri yapiyo..

Ben olsam o kahvalti yaptigi masayi basina gecirirdim.. ne zannediyo kendini!

Ve siz de boyle bir kiroyla hala birliktesiniz.. iyi düşünün derim..

Erkek arkadasinizda ki havaya, triplere sok oldum.. siz ona kahvalti vs hazirliyosunuz bide tiri viri yapiyo..

Ben olsam o kahvalti yaptigi masayi basina gecirirdim.. ne zannediyo kendini!

Ve siz de boyle bir kiroyla hala birliktesiniz.. iyi düşünün derim..
gene bizim gibi kadın olan bir annenin sevgili şımarık paşasıdır

Bu ne boyle :KK70:.. Yemegimi yeni sofraya koydugumda cocuklarima yemek sicaktir az bekleyin degince ,6 yasimdaki cocugum anlar ama 3 yasindaki cocugum huysuzlanir.. Seninkisinde 3 yasindaki cocukugun farki yok ozaman.. Birak gitsin..

Senin onu çok sevdiğin davranışlarından belli. Oda bence bunu iyi biliyor ve senin onu kesinlikle bırakmayacağını düşünüyor. Sende hiç hata yok bu konuda. Bu ilişkide şansın bitiyo ne demek yaa. Önce sen onu bırakta görsün vazgeçilmez olmadığını.

Bu adam seni yer bitirir.hadi sonradan çok sınırlıydım kusura bakma dese iyi ,bir de üzerine hala senin yüzünden o gün mahvoldu diyor.sen yipranirsin başka da birşey olmaz.resmen psikolojik baski yapıyor

Sabahın köründe tekrar gidip yiyecek birseyler alicam isiticam begenmeyip beceriksiz diyecek.. yapmayın valla.. Bu kadar yüz vermeyin.. hakaretin küçüğü azı oluru yok.. Bugün beceriksiz der yarın başka birşey.. konuşmayı bilmiyor..

Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Açıkçası yaşadıklarımdan dolayı tabikide çok kırıldım ki bu kadar kırılmış olmam ayrılma kararına büyük etki oldu kesinlikle yüz verdiğim için büyük hata bende kabul ediyorum keşke başından bazı şeyler farklı olsaydı
Dünden beri mesaj atıyor ama bakmadım bile hiçte bakmayı düşünmüyorum bazı şeyler zor olsada bende artık kendimi ezdirmek istemiyorum yani her zaman bu ilişkide yorulmaktan yoruldum ki zaten en son buluştuğumuzda en son sözlerimi söyledim kendiside her konuda hatayı bende gördüğünden daha fazla konuscak birseyimiz yok

Öncelikle herkese merhabalar.
Artık içimde tutmaktan çok yorulduğum bir olayı sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık üç seneye yakın bir ilişkim vardı. Bir hafta öncesinde bizim için önemli olan bir günü beraber gecirmek için planlar yapmıştık. Farklı bir şehre gidip gezelim diye. İşte o gün için baya heyecanlıydım çünkü ikimizde meşgul olduğumuzdan kendimize zaman ayıramamıştık. Herşeyi planladık sonunda beklediğimiz gün gelmişti ama hiçbirşey istediğim gibi olmadı.
Öncelikle o sabah erkek arkadaşımla buluşmak için onun evine gittiğimde kahvaltı yapmadığını öğrendim. Bu yüzden tekrar dışarı çıkıp onun için birşeyler aldım ama aldığım yerde aldığım yiyeceği mikrodalgada ısıtırken fazla ısıtmış olmalıyım ama hiç farkında değilim sanırım o gün için heyecanima yenildim saat sabah yedi buçuk civarı bu arada neyse ben farketmeden eve tekrar geldim erkek arkadaşıma verdim yemeği ama onun suratı asık biraz geç kaldım diye markete baya hızlı gittim geldim ama uzak olduğundan geç kalmış olmalıyım bunun üzerine yiyeceğinde fazla ısıtılmış olduğunu görünce bana baya kızdı söylendi. Bu arada kendimede birşeyler almıştım onu ona verdim ben dedim yerim bunu birşey olmaz sırf tatsızlık çıkmasın diye ama kahvaltı boyunca söylendi bana bu kadar düşüncesiz olunmaz ki gibisinden bende böyle şeyler duyunca iştahım kaçıyor tabi nasıl yemek yiyebilirim ki yiyebildigim kadar yedim birazını bıraktım bunu goruncede sinir oldu başladı bağırmaya gerçekten şok oldum ama en sonunda ben gitmiyorum bir yere falan dedi sen yine gün boyunca böyle hareketler yapacaksın sinir olucam dedi ne diyeceğimi şaşırdım tamam benimde hatam var ama yani çok komik bir durum ya dedim böyle yapma bak bigün için ne kadar plan yaptık senin yüzünden işte sen herşeyi mahvettin küçük çocuğun yapabileceği şeyleri bile yapamıyorsun beceriksizsin bu tür ifadelerde bulundu bende tabi baya sinirlendim ve direk o ortamı terkettim bir saat geçince bana mesaj attı işte neden bana bu kadar sinirlendiğini bilmediğini ama düşündükçe benim hatamin olduğunu söyledi hayır ben ne kadar büyük hata yaptım ki bu mesele bu kadar uzadı bendemi sorun var anlamıyorum gerçekten o kadar üzülüyorum ki o olayın üstünden dört gün geçti birkaç mesaj attı diğer günlerde işte ben neden böyleymişim neden sinirlendircek şeyler yapıyormuşum işte artık bizim ilişkimiz için şans çok az kalmış kendiside keşke bu kadar sinirlenmeseymis o günümüz benim yüzümden mahvolmuş bu tür mesajlar yolladı işte şuan aramız limoni napicagimi bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak için buraya yazmak istedim gerçekten bendemi bir sorun var sağlıklı düşünemiyorum :KK43:

Çok uzun olduğu için özür dilerim.
Seven insan hicccc ses etmez.Ben kocama şekersiz puding yapmış insanım(yurt disinda şekersiz satiliyomus bizimki gibi sanmistim)onu yedi,tesekkur etti.Onu düşünmüş olmamın önemli olduğunu gerisini önemi olmadığını soyledi.Seni beceriksiz görüyor madem gitsin bir aşçı bulsun kendine.Ona kahvaltı hazırlamak zorunda bile değilsin ki.Madem özel bir gündü.disarida yiyelim zahmet etme demesi gerekirdi.cok yüz vermissin.Birak gitsin ne hali varsa gorsun.

Back
X