• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Öncelikle herkese merhabalar.
Artık içimde tutmaktan çok yorulduğum bir olayı sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık üç seneye yakın bir ilişkim vardı. Bir hafta öncesinde bizim için önemli olan bir günü beraber gecirmek için planlar yapmıştık. Farklı bir şehre gidip gezelim diye. İşte o gün için baya heyecanlıydım çünkü ikimizde meşgul olduğumuzdan kendimize zaman ayıramamıştık. Herşeyi planladık sonunda beklediğimiz gün gelmişti ama hiçbirşey istediğim gibi olmadı.
Öncelikle o sabah erkek arkadaşımla buluşmak için onun evine gittiğimde kahvaltı yapmadığını öğrendim. Bu yüzden tekrar dışarı çıkıp onun için birşeyler aldım ama aldığım yerde aldığım yiyeceği mikrodalgada ısıtırken fazla ısıtmış olmalıyım ama hiç farkında değilim sanırım o gün için heyecanima yenildim saat sabah yedi buçuk civarı bu arada neyse ben farketmeden eve tekrar geldim erkek arkadaşıma verdim yemeği ama onun suratı asık biraz geç kaldım diye markete baya hızlı gittim geldim ama uzak olduğundan geç kalmış olmalıyım bunun üzerine yiyeceğinde fazla ısıtılmış olduğunu görünce bana baya kızdı söylendi. Bu arada kendimede birşeyler almıştım onu ona verdim ben dedim yerim bunu birşey olmaz sırf tatsızlık çıkmasın diye ama kahvaltı boyunca söylendi bana bu kadar düşüncesiz olunmaz ki gibisinden bende böyle şeyler duyunca iştahım kaçıyor tabi nasıl yemek yiyebilirim ki yiyebildigim kadar yedim birazını bıraktım bunu goruncede sinir oldu başladı bağırmaya gerçekten şok oldum ama en sonunda ben gitmiyorum bir yere falan dedi sen yine gün boyunca böyle hareketler yapacaksın sinir olucam dedi ne diyeceğimi şaşırdım tamam benimde hatam var ama yani çok komik bir durum ya dedim böyle yapma bak bigün için ne kadar plan yaptık senin yüzünden işte sen herşeyi mahvettin küçük çocuğun yapabileceği şeyleri bile yapamıyorsun beceriksizsin bu tür ifadelerde bulundu bende tabi baya sinirlendim ve direk o ortamı terkettim bir saat geçince bana mesaj attı işte neden bana bu kadar sinirlendiğini bilmediğini ama düşündükçe benim hatamin olduğunu söyledi hayır ben ne kadar büyük hata yaptım ki bu mesele bu kadar uzadı bendemi sorun var anlamıyorum gerçekten o kadar üzülüyorum ki o olayın üstünden dört gün geçti birkaç mesaj attı diğer günlerde işte ben neden böyleymişim neden sinirlendircek şeyler yapıyormuşum işte artık bizim ilişkimiz için şans çok az kalmış kendiside keşke bu kadar sinirlenmeseymis o günümüz benim yüzümden mahvolmuş bu tür mesajlar yolladı işte şuan aramız limoni napicagimi bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak için buraya yazmak istedim gerçekten bendemi bir sorun var sağlıklı düşünemiyorum :KK43:

Çok uzun olduğu için özür dilerim.
kafayı yemiş bence sırf bu yüzden kavga çıkarır mı insan.ya birikti bişeyler bu olay patlak verdi yada size artık tahammülü kalmamış başka bişey gelmedi aklıma.

Ben sana kızdım. Kendini hizmetçi, paspas yapmışsın.

Sen bu adama bakmakla yükümlü müsün hizmetçisi misin ne yerse yer sana ne? İnsanlık yapıp önüne yemek koymuşsun, o tavırlarının üstüne tası tabağı kafasına indirip nankör köpek diyip çıkacaktın bu kadar.

Çıkıp yemek alıp ısıtıp önüne koyman falan çok anlamsız ya. Sen kendini ona hizmetçisi gibi gösterirsen çıkar tepene tabi
Bana bahane etmiş gibi geldi. Bir yemeğe bu kadar tepki verilmez, bu adam soğumuş senden...

Öncelikle herkese merhabalar.
Artık içimde tutmaktan çok yorulduğum bir olayı sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık üç seneye yakın bir ilişkim vardı. Bir hafta öncesinde bizim için önemli olan bir günü beraber gecirmek için planlar yapmıştık. Farklı bir şehre gidip gezelim diye. İşte o gün için baya heyecanlıydım çünkü ikimizde meşgul olduğumuzdan kendimize zaman ayıramamıştık. Herşeyi planladık sonunda beklediğimiz gün gelmişti ama hiçbirşey istediğim gibi olmadı.
Öncelikle o sabah erkek arkadaşımla buluşmak için onun evine gittiğimde kahvaltı yapmadığını öğrendim. Bu yüzden tekrar dışarı çıkıp onun için birşeyler aldım ama aldığım yerde aldığım yiyeceği mikrodalgada ısıtırken fazla ısıtmış olmalıyım ama hiç farkında değilim sanırım o gün için heyecanima yenildim saat sabah yedi buçuk civarı bu arada neyse ben farketmeden eve tekrar geldim erkek arkadaşıma verdim yemeği ama onun suratı asık biraz geç kaldım diye markete baya hızlı gittim geldim ama uzak olduğundan geç kalmış olmalıyım bunun üzerine yiyeceğinde fazla ısıtılmış olduğunu görünce bana baya kızdı söylendi. Bu arada kendimede birşeyler almıştım onu ona verdim ben dedim yerim bunu birşey olmaz sırf tatsızlık çıkmasın diye ama kahvaltı boyunca söylendi bana bu kadar düşüncesiz olunmaz ki gibisinden bende böyle şeyler duyunca iştahım kaçıyor tabi nasıl yemek yiyebilirim ki yiyebildigim kadar yedim birazını bıraktım bunu goruncede sinir oldu başladı bağırmaya gerçekten şok oldum ama en sonunda ben gitmiyorum bir yere falan dedi sen yine gün boyunca böyle hareketler yapacaksın sinir olucam dedi ne diyeceğimi şaşırdım tamam benimde hatam var ama yani çok komik bir durum ya dedim böyle yapma bak bigün için ne kadar plan yaptık senin yüzünden işte sen herşeyi mahvettin küçük çocuğun yapabileceği şeyleri bile yapamıyorsun beceriksizsin bu tür ifadelerde bulundu bende tabi baya sinirlendim ve direk o ortamı terkettim bir saat geçince bana mesaj attı işte neden bana bu kadar sinirlendiğini bilmediğini ama düşündükçe benim hatamin olduğunu söyledi hayır ben ne kadar büyük hata yaptım ki bu mesele bu kadar uzadı bendemi sorun var anlamıyorum gerçekten o kadar üzülüyorum ki o olayın üstünden dört gün geçti birkaç mesaj attı diğer günlerde işte ben neden böyleymişim neden sinirlendircek şeyler yapıyormuşum işte artık bizim ilişkimiz için şans çok az kalmış kendiside keşke bu kadar sinirlenmeseymis o günümüz benim yüzümden mahvolmuş bu tür mesajlar yolladı işte şuan aramız limoni napicagimi bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak için buraya yazmak istedim gerçekten bendemi bir sorun var sağlıklı düşünemiyorum :KK43:

Çok uzun olduğu için özür dilerim.
Bir zahnet kaldirsin k...ni kahvaltisini kendi hazirlasin yapsin

hayir nedir bu prensim benim askim bocegim tavriniz yahu daha erkek arkadas bu kocan degil cocugunun babasi dgl ne dustunuz ustune bu kdr sustun ses etmedim tatsizlik cikmasin dedim
İste boyle davranmayi hak gorenler evlenince esine siddet uyguluyor
Birde cocugun yapacagi seyi yapamiyorsun diye assagilamis neymis yemegi cok isinmis sogumasini bekleseymis okuz
Ayrilmak icin bahane yaratiyor ona firsat vermeden koy tavrini sen soguduysan ben daha cok sogudum ben beyfendi sanirdim bildigin paikolojik sorunlu oldun basima ara verelim yada bitirelim de kuyrugunu sallaya sallaya doner

Erkek arkadaşınızın sanırım hayatında başka başka sıkıntılar var, sinirini sizden çıkarıyor. "Ben eşeklik ettim canım kusura bakma" da diyememiş afedersiniz tükürdüğünü yalamamak için sizi haksız bulduğunu yani yaptığının normal olduğunu kabul etmenizi istemiş sizden. İleride bu tarz kavgaları hep yaşarsınız hep de bu şekilde üste çıkar. Katlanamayacağınızı düşünüyorsanız yollarınızı ayırmanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ne kadar odun ve öküz bir erkekcik.
Resmen gitmemek icin bahane aramış.
Ben olsam asla çekmem. Benimde uzun yıllar iliskim var sözlüme küçük sürprizler yaparım ama onun evinde hep ondan isterim.
Alissin hem. Çayım bitse hadi kalk dolduruver derim. Tabagim bitse ona doldururum. Sofrasyi ona kurdururum ona kaldiririm bulasiklari da ona yikatirim. Kendi evimdede o yapar hep. Bir ara 1 hafta ayni evde yasadik temizligi ortaligi hep o topladi. Severek de yapıyor niye alistiriyim ki bırak yapsın. Devam edersen bile bu öküzu adam etmen zaman alicak.

Ben sana kızdım. Kendini hizmetçi, paspas yapmışsın.

Sen bu adama bakmakla yükümlü müsün hizmetçisi misin ne yerse yer sana ne? İnsanlık yapıp önüne yemek koymuşsun, o tavırlarının üstüne tası tabağı kafasına indirip nankör köpek diyip çıkacaktın bu kadar.

Evet bende kendime çok kızıyorum bu kadar yüz vermemem gerekiyordu hep karşımdaki kırılmasın diye kırılan taraf ben oldum
Şuan ayrıldık ondan böyle yorumlar gördükçe de iyi karar verdiğimi düşünüyorum

kafayı yemiş bence sırf bu yüzden kavga çıkarır mı insan.ya birikti bişeyler bu olay patlak verdi yada size artık tahammülü kalmamış başka bişey gelmedi aklıma.

Bende sürekli neden böyle ufak birşeyden dolayı kızdığı konusunda bir fikrim yok sanırım sadece geçimsiz artık düşünmek istemiyorum

Erkek arkadaşınızın sanırım hayatında başka başka sıkıntılar var, sinirini sizden çıkarıyor. "Ben eşeklik ettim canım kusura bakma" da diyememiş afedersiniz tükürdüğünü yalamamak için sizi haksız bulduğunu yani yaptığının normal olduğunu kabul etmenizi istemiş sizden. İleride bu tarz kavgaları hep yaşarsınız hep de bu şekilde üste çıkar. Katlanamayacağınızı düşünüyorsanız yollarınızı ayırmanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yollarımızı ayırdık bugünku bulusmamizdan sonra her olayda üste çıkmayı çok sevdiği için bir yola varamiyoruz

Ne kadar odun ve öküz bir erkekcik.
Resmen gitmemek icin bahane aramış.
Ben olsam asla çekmem. Benimde uzun yıllar iliskim var sözlüme küçük sürprizler yaparım ama onun evinde hep ondan isterim.
Alissin hem. Çayım bitse hadi kalk dolduruver derim. Tabagim bitse ona doldururum. Sofrasyi ona kurdururum ona kaldiririm bulasiklari da ona yikatirim. Kendi evimdede o yapar hep. Bir ara 1 hafta ayni evde yasadik temizligi ortaligi hep o topladi. Severek de yapıyor niye alistiriyim ki bırak yapsın. Devam edersen bile bu öküzu adam etmen zaman alicak.

Alıştıran ben hatalıyım hep pasif bir karakter olarak kaldım :( bundan sonra tövbe iyi bir ders aldım sanırım

Bir zahnet kaldirsin k...ni kahvaltisini kendi hazirlasin yapsin

hayir nedir bu prensim benim askim bocegim tavriniz yahu daha erkek arkadas bu kocan degil cocugunun babasi dgl ne dustunuz ustune bu kdr sustun ses etmedim tatsizlik cikmasin dedim
İste boyle davranmayi hak gorenler evlenince esine siddet uyguluyor
Birde cocugun yapacagi seyi yapamiyorsun diye assagilamis neymis yemegi cok isinmis sogumasini bekleseymis okuz
Ayrilmak icin bahane yaratiyor ona firsat vermeden koy tavrini sen soguduysan ben daha cok sogudum ben beyfendi sanirdim bildigin paikolojik sorunlu oldun basima ara verelim yada bitirelim de kuyrugunu sallaya sallaya doner

Evet çok yüz verdiğimi kabul ediyorum bu büyük hataydı bir zaman sonra bütün ipleri onun eline verince geri dönüş olmadı herşey daha kötü oldu şimdide sonuç ayrıldık kacinilmaz gerçekti ayrılık esasında bugün buluştuğumuzda bende içimdekileri dökmeye çalıştım
Yorumunuz için teşekkür ederim

Yorumlarınız için herbirinize çok teşekkür ederim beni eleştirenler olmuş haklısınız çok yüz verdim bu konuda hatalıyım
bugün buluşup konuştuk sürekli her konuda hatayı bende gördüğünden dolayı bir yola varamadık sürekli o gün için sen herşeyi mahvettin dedi ve artık bende dayanamadım olmuyosa bitsin artık bu iş dedim o da tabi dünden razı ayrıldık şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum :KK43:
Aman ne düşüneceksin. Allahın sevgili kuluymusum ki zorluk cıkarmadı ayrılmama diye düşün :) arıyacak bu arada tekrar. Hazırlıklı ol dönme, onsuz yapamayacağını düşünüyor senin aramanı bekliyor suan. İpleri şimdi eline alırsan belki ilişki bile düzelirr

Kahvaltiyi fazla ısıttın diye mi bu afralar tafralar? evlendiginde yeri gelicek yemek yapamicaksin ozaman da bosar heralde bu seni? geçimsiz biri. bırak yaaa kadrini kıymetini bilen birini bul bu nedir böyle ailen duysa kahrolur.

Zıkkım yesin kocan mı da yiyeceği şeyi düşünüyorsun kaldı ki kocan olsa bile böyle yapmaya hakkı yok. Kendi bilir sakın alttan alıp totosunu kaldırma.
başka bi kız vardır belki bu hava civa nedir çok sinirlendim paşaya bak

benim asıl anlamadığım kısım sen bu yaşadıklarında hiç kırılmadın mı?
sana bu kadar bağıran, sinirlenip çirkeflik yapan bir adama sen hiç kızmadın mı?
hayır yani öyle bir soruyorsun ki, sanki sen yaşamamışsın yaşayan bizmişiz gibi. kaldı ki ben yaşamadan bile anlattıklarınla ne kadar rencide olabileceğini tahmin ettim. ama sen hala suç bende mi, ben ne yaptım diyorsun. bu nasıl bir sabır, nasıl bir rahatlık mı artık ne bilemiyorum.
hep merak ettiğim kadın tiplemesi sizin gibiler valla ?
olacak olanı ben sana söyliyim. erkek arkadaşın senin kadar sinirine, çirkinliklerine sabredecek, kaldıracak ve kendini ezdirecek başka bir kadın bulamayacağı için yine sana dönecektir. rahat ol.

ayrılığı kafaya koymuş, kavga çıkararak gitmemeye bahane bulmuş. resmen kavga için sebep aramış. sende kabahat sanane ne yerse yesin,, hatta zıkkım yesin.
iyi olmuş ayrılmışsın, vakit tükettiğine değmez.

Canım tam sana kizacaktim :)ama ayrıldım yazmışsın gerçekten üzüldüm şu an .. 3 yıl demişsin kim bilir nelere katlandın ne hayallerin oldu.. ama bu adam zaten ayrilman için bahane etmiş kavgayı canım. Hiç bır seven erkek yapmaz bunu kizamaz ki sevdiğine fazla isittin diye.. geç geldin diye.. bunları gormuyosun belki ama bahane hep. Zaten bitsin demişsin kabul etmiş yani. Canım üzme kendini ve asla ona msj atma . Aramada. Zaten hep alttan alarak Afedersin ezdirmissin kendini. Güçlü ol ve onsuzda yaptığını göster. Dönecek bence pişman olacak ama bunun için duruşuna dikkat et. Herşeyi geç bunları yapan bır adama artık yeterince zaman vermissin (3yil) artık zamanını boşa harcama. Önüne Bak. Bitiriyosan gerçekten kalpten bitir duygusalliga yer verme .

iki kez okudum yanılıyormuyum diye
plan yapıyorsunuz hem plana uygun saatte kalkıp kahvaltısını yapmıyor gidip onun için kahvaltı alıyorsunuz hemde beğenmiyor bizim buralarda bir söz vardır zıkkım yesin anlayışsız öküz afedersiniz ama öyle

Back
X