• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok uzgunumm

Takıntıların sadece seni değil cevreni de yıpratıyor olmalı. Esinden cocugundan onv-ce takıntılara cozum bulacaksın. Sen iyi olmazsan, o ev yuva olamaz. Esine tepki olarak tepkisizlik en güzel yanıt olur. Yapman gerekenleri yap fakat ona pas verme. Hatasını anlayıp fedekar karısının gonlunu alacaktır :)

Canım ya nasıl kızdım gece gece, millet çocuk var diye misafir kabul etmez, ikram yapmaz, seninki bulmuş bunuyor... 2 yaş en laf dinlemez çağ, 11 aylık desen kabus... Robotmusun sen ayol! Asıl hayvan kim belli kusura bakma...

Diyecektin ki; benimle evlendiğine göre sende bir hayvansın, ailece hayvanız... Bu erkek milleti harbi kafayı yemiş, kocam dahil normaline rastlamadım henüz :rolleyes:

Bu ne yaa??:KK43:bi kere sizin iki tane küçük evladınız var eve arkadaşlarını misafir etmsi zaten yanlış ,bi de üste çıkıp hayvan gibi davranma diyor hayvan gibi davranan ortada,ya çok görüşmek istiyorsa arkadaşlarıyla ya dışarıda bi görüşme ayarlasın ya da onların evine gidilsin...Karşı tarafta da suç,bilmiyorlar mı sizin küçük çocuklarınız olduğunu nerden tutsan sinir bozucu bi olay...insanlar bi empati yapmayı öğrenseler...ayrıca eve misafirliğe gitmek kaldırılsın ciddi söylüyorum ...

bizim milletin saçma bi geleneği bu bence,bbenim kuzen yurt dışında yaşıyor ,orda nisafirlik diye bi kavram yokmuş gelen olursa da yok öyle ikram falan hatta kalkıp kendileri gidiyolarmış,yani öyle bizim gibi yağcı yağcı kapıya falan geçirmek yok hadi bye bye adam kapıyı çekip gidiyor ne güzel yaa,batının bu özelliklerini de alalımmm:halay:

Back
X