Yapmaya calisiyorum ama bu sefer kendi triplere giriyo cocuklara yansiyo uzuluyorumHakettiği kadar değer ver sende
Kendini paralayıp kendinden vazgeçecek kadar verme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya calisiyorum ama bu sefer kendi triplere giriyo cocuklara yansiyo uzuluyorumHakettiği kadar değer ver sende
Kendini paralayıp kendinden vazgeçecek kadar verme
Artik kendim ve bebeklerim icin ugrascmmBoyle birine is yapanda suc. Siz hizmetcisi misiniz ki boyle davranabiliyor. Bir daha yapmayin kendi agirlasin misafirlerini.
Benim. Neler yaptigimi biliyor ama girmezden geliyorrAy güzelim şaşırmadım çoğunluk öyle evlendimi romantiklik bitiyor,
herşey kadının üstüne kalıyor ha yardımcı ve anlayışlı erkekler yok mu var ? Var ama azınlıkta
bazısı doğuştan böyle
Sorunun çözümü çok basit, ugrasmayacaksin. Arkadaşları mi geliyor beyfendinin, birak evi bok götürsün. Temizleme. Karni mi acikti dolapta ne bulursa onu yesin, ozenme. Emin ol iki gün sonra burnu surter man kafanin.Kizlar merhaba bugun esimle tartistik,esimin arkadaslari geleckti yarin bende odayi temizliyordum.Asiri derecede yorulmustum iki tane oglum var biri 2 yasinda dgeri 11 aylik,buyuk oglum eline bi sise aldi firlatti bende kizdim cok yoruldum yapma dyee..
Esimde cocuga hayvan gibi davranma dedi,bnde ben oyle yapmiyorum sabahtan beri canim cokti gormuyonmu,zaten hastayim ayakta zor duruyorum dedim,esimde afedersiniz yumurta sıkişti tabi dedi,,benim kafam atti tabi kizdim daha nasil byle knusursun dedim,bagirma rezil utanmaz fln dedi cok uzuldum aglamaktan bittim..
Kizlar belki basit bisey ama ayagimdan rahatsizm,fitik var,psikolojik olarak zaten yeni topluyordum kendimi,takinti hastaligida var bu ankisitiye mi ne ondan,,,is yaparken cok zorlaniyorum.inanin bebegimin bezini bile 10 dakikada takiyorum acaba karnini sikarmi,gece bisey olur mu dye kendimi yiyorum daha bunun gibi neler neler,ama esim beni anlamiyor..
Ben hep onun icin ugrasiyorum onun sevdigi yemekler olsun dye,o nasil rahat ettiririm diye dusunuyorum ama o beni dusunmuyo,dusunse bile 2 gun sonra yine ayni ,kusura bakmayin kizlar karisik yazmus olabilirim
Üzüldüm..Bende istuyorum ki aksam birlikte oturalim tv bakalim,kucuk cocugumu uyuturken buyugu tut oynat odaya geliyor diyorum tamam diyo snra birakiyo ee cocuk uyumayinca o yatiyo ben kaliyorum 12 1 ekadar
Canım bak benimde 9 aylık bebeğim var bide 5,5 yaşında var.bebeğim ilk doğduğu zamanlar kızım hala yanında birini istiyodu uyurken.eşime diyodum.ben küçüğü sen büyüğü uyut salonda buluşalım.öyle yapıyoduk.sonra dizi film filan izliyoduk.böyle iş bölümü yapın.yoksa birbirinize hiç vakit ayıramazsınız.Bende istuyorum ki aksam birlikte oturalim tv bakalim,kucuk cocugumu uyuturken buyugu tut oynat odaya geliyor diyorum tamam diyo snra birakiyo ee cocuk uyumayinca o yatiyo ben kaliyorum 12 1 ekadar
İnanin arkadaslari gelecek dye kac gundur tarif deniyorm sirf o mutlu olsun diye,hicbirseyi hazir aldirmiyorum
Evet 19Biri 2 yaşında diğeri 1 yaşında senin evin batmayacak da benimki mi batacak.Ben bile yalnız yaşarken kendi dağınıklığımı toplamaya üşeniyordum bazen .
İnsanız robot muyuz.Zaten evin tertemiz olması için günde iki kere temizlik yapman lazım.Oldu canım başka??
Maddi durumunuz iyiyse haftada 1 gün temizlik için birinden yardım alın.Çocuklar büyüyene kadar.Ayrıca yaşınız gerçekten 19 mu...
Oyle yapiyorum arkadasim buraya yazdigim saatten beri oyleymkendi mutluluğun için uğraş ,kocan farkında bile değil zaten niye yoruyorsun kendini.iki küçük çocukla evde misafir ağırlamak kolay mı,sabah temizlesen evi akşama yine kirlenir.bencil olmayı dene bundan sonra.
Haklisin cnm annemde hp oyle derdi ama anlazdim,somdi anliyorumErkekleri asla herseyi hazıra alıştırmayacaksın. Bütün gün yattıysan bile of bugün çok yoruldum yeni oturdum diyeceksin. Hergün yemek yapmayacaksın canını dişine katıp. Yoksa herşey kadının üstüne kalıyor sanki görev gibi.
Sorunun cevabını kendin vermişsin. Eşine çok değer verdiğin için o da kendine değer veriyor... tatlı canını yormuyor. Yapman gereken kendine değer vermen.. arkadaşların mı gelecek canım hay hay mutfak orda.. nasil ki ben arkadaşlarım geleceği zaman sen yemek yapmıyosun, temizlik de yapmıyosun. Şu durumda ben neden yapayım.. unutmayın. Siz yapabildiginiz sürece o yapamayacak.. siz ona değer verdiginiz sürece o da kendine değer verecek.. ve siz degersiz kıymetsiz bi kadın olacaksınız. Sesiniz çıksın. Karakter ve kişilik sahibi kadınlar hoşlarına gitmeyen şeylere itiraz ederler.. basit..Kizlar merhaba bugun esimle tartistik,esimin arkadaslari geleckti yarin bende odayi temizliyordum.Asiri derecede yorulmustum iki tane oglum var biri 2 yasinda dgeri 11 aylik,buyuk oglum eline bi sise aldi firlatti bende kizdim cok yoruldum yapma dyee..
Esimde cocuga hayvan gibi davranma dedi,bnde ben oyle yapmiyorum sabahtan beri canim cokti gormuyonmu,zaten hastayim ayakta zor duruyorum dedim,esimde afedersiniz yumurta sıkişti tabi dedi,,benim kafam atti tabi kizdim daha nasil byle knusursun dedim,bagirma rezil utanmaz fln dedi cok uzuldum aglamaktan bittim..
Kizlar belki basit bisey ama ayagimdan rahatsizm,fitik var,psikolojik olarak zaten yeni topluyordum kendimi,takinti hastaligida var bu ankisitiye mi ne ondan,,,is yaparken cok zorlaniyorum.inanin bebegimin bezini bile 10 dakikada takiyorum acaba karnini sikarmi,gece bisey olur mu dye kendimi yiyorum daha bunun gibi neler neler,ama esim beni anlamiyor..
Ben hep onun icin ugrasiyorum onun sevdigi yemekler olsun dye,o nasil rahat ettiririm diye dusunuyorum ama o beni dusunmuyo,dusunse bile 2 gun sonra yine ayni ,kusura bakmayin kizlar karisik yazmus olabilirim
Ne kadar guzel yazmissiniz,evet kndimi gormuyorum hep o hep o dedimS
Sorunun cevabını kendin vermişsin. Eşine çok değer verdiğin için o da kendine değer veriyor... tatlı canını yormuyor. Yapman gereken kendine değer vermen.. arkadaşların mı gelecek canım hay hay mutfak orda.. nasil ki ben arkadaşlarım geleceği zaman sen yemek yapmıyosun, temizlik de yapmıyosun. Şu durumda ben neden yapayım.. unutmayın. Siz yapabildiginiz sürece o yapamayacak.. siz ona değer verdiginiz sürece o da kendine değer verecek.. ve siz degersiz kıymetsiz bi kadın olacaksınız. Sesiniz çıksın. Karakter ve kişilik sahibi kadınlar hoşlarına gitmeyen şeylere itiraz ederler.. basit..