Aşılama çok üzgünümmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi mct
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mct

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
40
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim 3. aşılamada tutmadı bizde sorun yok kendi isteğimle aşılama oluyodum eşimin sperm değerleride çok iyi benimde sorunum yok ama infertilite olanların bile aşılaması tutuyor ama benim 3.de hüsrain demekki fertiliteye falan bakmıuor bu iş allah ol dicek ve olacak nedne olmuyo ama yaaa çok üzülüyorum ama aşılaması tutanları okuyuncada çok seviniyorum ne kadar güzel bir duygu ama yaaaaa....

ah canım ya aynen bendeki duygular bunlar.
kendikendime neden ben diyorum.. okadar deniyorum elimden geleni yapıyorum.. birsürü iğne vuruyorum kendime.. hormonlarım altüst oluyo ..birde tutmayınca çok üzülüyorum..beni sağolsun kocam inanılmaz destekliyor bu konuda.sen elinden geleni yapıyorsun allahın işine karışma diyor.veren allah alan allah.biz neyiz ki kimiz ki yaratan allah.ağlama sakın der isyana giriyo bu yaptığın dedi en son bana ondan sonra kendime geldim .canım koca. bi bakmışız hamile kalmışış:49: doğurmuşuz:emir_bebek: zaman geçmiş büyümüşler.sonra bu günlerimiz gelecek aklımıza nekadarda üzmüşüz kendimizi diyeceğiz...inşallah o günleri gösterir allahımız bizlere inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

inşallah canım benimde temennim bu eşin gerçekten çok doğruyu söylemiş ama olmayınca birde okadar parada gidiyor ama işte yok olmuyor umutluyum yinede

Merhaba arkadaşlar benim 3. aşılamada tutmadı bizde sorun yok kendi isteğimle aşılama oluyodum eşimin sperm değerleride çok iyi benimde sorunum yok ama infertilite olanların bile aşılaması tutuyor ama benim 3.de hüsrain demekki fertiliteye falan bakmıuor bu iş allah ol dicek ve olacak nedne olmuyo ama yaaa çok üzülüyorum ama aşılaması tutanları okuyuncada çok seviniyorum ne kadar güzel bir duygu ama yaaaaa....

Canim benim benimde 4 asilama tutmadi unutmaki herseyde bir hayir vardir Rabbim daima hakkimizda hayirli olan neyse onu versin mutlaka zamanini bekliyordur sabrimizi dniyordur okadarda takma kafana herseyin hayirlisini dile insallah bir dahaki sefere denersin cok kotu bir duygu biliyorum bugun kim birsey dese ben agliyorum :(( yinede sabretmekten dua etmekten baska caremiz yok insallah sans bizede guler

Canim benim benimde 4 asilama tutmadi unutmaki herseyde bir hayir vardir Rabbim daima hakkimizda hayirli olan neyse onu versin mutlaka zamanini bekliyordur sabrimizi dniyordur okadarda takma kafana herseyin hayirlisini dile insallah bir dahaki sefere denersin cok kotu bir duygu biliyorum bugun kim birsey dese ben agliyorum :(( yinede sabretmekten dua etmekten baska caremiz yok insallah sans bizede guler

evet canım haklısın ama işte insan tutmayınca gerçekten çok üzülüyor rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah...

Back
X