çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

aman aman sakın üzme kendini bu kadar çirkin bir insan için.eşinede söyleyip uzatma hiç gerek yok.şimdi yiyip içmekten hoşlandığın birşeyler yap gel pc nin başına sohbet edelim :)
:)
ah canım elimde değil içime yer etti, acayip hırslandım kadına. yani kötü niyet sezdim o yüzden hazmedemiyorum

Patavatsızlıktan ileri bir şey olmuş bu canım kendini bilmezlik, şuursuzluk.
Konuyu eşine söyle, yaklaştırmasın annesini bi süre senin yakınına.
Bu nedir? Bir değil, iki değil...

Bir süre çıkar hayatından, resmen hamile kadına psikolojik şiddet bu.

:)
ah canım elimde değil içime yer etti, acayip hırslandım kadına. yani kötü niyet sezdim o yüzden hazmedemiyorum
hayret bişey ya.
ne fesat kötü kalpli şeytan düşünceliymiş kv.
ne sorunu var sizle.
neden böyle konuşuyor.
ayrıca bunu takıntı yapma.
Allah a emanet bebeğin.
kv nin lafı sözü ile bişey olacak deil.
ama işte bir büyükten duymaman gereken sözler.
görgü adap saygı Allah korkusu yok mu bu kadında.

Belki hasretten bilmiyorum ama Rabbim o mucizeyi bana nasip etsin sağlıklı olsun inancı kim ne demiş umrumda olmaz aksine alır alır ona anlatırdım iyice kudursun ben şunu anladım ben trip attıkça o daha çok koz sahibi oluyor şimdi hiç umrumda değil istedigiturk kadar konuşsun duymuyorum bile hatta söyle ki varlığını unutuyorum bazen.. ana rahme düşen bebeğin ömrünü sadece Allah bilir boş laflarla üzme canını bebeğine bak

Diğer eltinize hazırlık falan yapmışmıydı? Çok ayıp olmuş çok da günah işlemiş bence. Yaşayıp yaşamayacağına ancak Allah karar verir. Bunu ima etmek bile hoş değil ne yazık ki. Ben olsam bebeğimle ilgili hiç bir bilgi vermezdim ve yorum da yaptırmazdım. Hiç bir şeyini yapmasına da müsade etmeyin. Ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin. Zaten senin sevdiklerin var kafaya onu takma bile.
Ona da yapmadı bi şey canım. Bilgi vermiyorum, onunda sorduğu yok zaten, merak etmiyor. Hiçbir eksiği kalmadı her şeyi tam dedim ona zaten. Oda mutlu oldu 'iyi bize masraf çıkmayacak ' dedi yüzüme karşı

Korkarım ki kaynananız bir çocuğunuzun olacağı için mutsuz. Çok tehlikelibir kadın bence. Yerinizde olsam bebek doğduğunda onunla aynı odada yalnız bile tutmam. İnsan düşmanına demez ne malum doğacağı diye. Ayrıca hazırlıkların da tam zamanı. Bu aydan sonra erken doğum olsa bile bebekler normal yaşıyor yani o kadar gelişmiş oluyor.

Eşiniz ne diyor bu duruma?
Ayy bunu duyduğuma çok sevindim, içim rahatladı.
Eşim çok sinirlendi yazık duyunca onunda nevri döndü, ben ona hesabını sorarım dedi ama ben engel oldum

Kızlar beni takip eden bilir, ben ilk bebeğimi ne yazık ki düşürdüm, şimdi Allaha bin şükür ikinciye hamileyim,herhangi bir sağlık sorunu yok, altı aylık olduk.
Konu şu: Bebeğimi yeni düşürmüştüm, o ara eltim anne oldu. Hastaneye bebek görmeye gittik. Orda kayınvalidem bana ' senin ki düşmeseydi şimdi şu kadarlık olcaktı' diye bi gaf yaptı. Bu bir.
Geçenlerde eltimin bebeğine mevlüt okutuyoruz. Kayınvalidem yine ' seninki düşmeseydi seninkinede okuturduk' dedi,bu ikinci gaf.
Sıra geldi en ağırına.
Ben hamileliğimin başından beri kendisinden ne ufak bir hediye, ne ufak bir heycan belirtisi, ya da destek göremedim. Ama çok şükür ki ailem,akrabalarım,arkadaşlarım maddi manevi destek olmaya çalışıyorlar. ( Maddi destekten kastım yelek örenler, kapı süsü hazırlayanlar gibi ufak tefek beni mutlu edici hediyeler.) Tabi ailem ve akrabalarım oda takımı , yorganı, yastığı falan gibi ihtiyaçlarını aldılar sağ olsunlar.
Neyse bunlar zaten yapılır bir şekilde, sorun etmem.
Ama kayınvalidem kendi torunu için hiçbir şey yapmadığı gibi yapanlarıda eleştiriyor.
Geçen akşam beni arıyor, eşime ulaşamamış teli meşgul kimle konuşuyor diye.
Bu arada bana laf sokma sanatı başladı. Vay efendim herkes niye bu kadar acele ediyormuş, her şeyinin tam olmasına ne gerek varmış,
bende olur mu anne diyorum, bebek doğduğunda her şeyi tam olsun işte, sonra ben yeni doğum yapmış halimle nasıl alışverişle çıkarım, bebek doğmadan hazırlanır zaten böyle şeyler diyorum

Oda bana kalkıyor şöyle inanılmaz bir laf ediyor: O BEBEĞİN DOĞACAĞI NE MALUM!!!
Ben şok, O anda bütün vücudumun titrediğini hissettim. ' Ne diyorsun anne , niye doğamasın, Allah istedikten sonra, neden böyle diyorsun sen' falan dedim ama nevrim döndü. Sonra toparlamaya çalıştı, ilk üç ayı atlattın artık bi şey olmaz korkma falan dedi. Ben zaten korkmuyordum ki, bunu düşünüp, bana söyleyen sensin.
Kızlar o günden beri kendimde değilim, ya bebeğime bi şey olursa korkusuyla. Söylesin nolur ben şimdi bu kadına nasıl davranayım???
tek kelimeyle korkunç....vıcık vıcık haset vıcık vıcık kıskançlık.pes bu kadar mı olur.kendi oğlunun çocugunu çekemiyor

diyecek söz bulamadım hem anksiyeteliyim hemde ben de bebek kaybettim kaynanam bana böyle bir GAF demem buna rezillik etse ilk eşime anlatırım ondan alacağım cevaba bakarım kaynanamı hayatımdan çıkarırım doğacak evladının canına göz koyan anaya laf etmeyecek bir kocam varsa ondan da hesap sorarım..eşiniz ne dedi ben bunu merak ettim
çok sinirlendi bıraksam arayıp hakaret edecekti ama müsade etmedim ne biliyim şikayet etmiş gibi olmak istemedim

hayret bişey ya.
ne fesat kötü kalpli şeytan düşünceliymiş kv.
ne sorunu var sizle.
neden böyle konuşuyor.
ayrıca bunu takıntı yapma.
Allah a emanet bebeğin.
kv nin lafı sözü ile bişey olacak deil.
ama işte bir büyükten duymaman gereken sözler.
görgü adap saygı Allah korkusu yok mu bu kadında.
çok cahil, ağzından ne çıktığını bilmiyor, düşünmeden konuşuyor

Hiiyyhh caniye bak! Merhamet yoksunu, vicdansız kadın ne olacak!
Sanki bebeğe bir şey olmasını bekler gibi, ettiği laflara bak ya. :KK12:
Bebeğin inşallah sağlıkla doğar, tüm kalbimle dua ediyorum.
Bu ettiklerinin cezasını doğumdan sonra kesersin. İnatla kötülüğünü istediği bebeğe fazla yaklaştırmayarak mesela!

Belki hasretten bilmiyorum ama Rabbim o mucizeyi bana nasip etsin sağlıklı olsun inancı kim ne demiş umrumda olmaz aksine alır alır ona anlatırdım iyice kudursun ben şunu anladım ben trip attıkça o daha çok koz sahibi oluyor şimdi hiç umrumda değil istedigiturk kadar konuşsun duymuyorum bile hatta söyle ki varlığını unutuyorum bazen.. ana rahme düşen bebeğin ömrünü sadece Allah bilir boş laflarla üzme canını bebeğine bak
Bi ara bende öyle düşündüm ,iyice kudurtuyum dedim ama ne bileyim işte

Hiiyyhh caniye bak! Merhamet yoksunu, vicdansız kadın ne olacak!
Sanki bebeğe bir şey olmasını bekler gibi, ettiği laflara bak ya. :KK12:
Bebeğin inşallah sağlıkla doğar, tüm kalbimle dua ediyorum.
Bu ettiklerinin cezasını doğumdan sonra kesersin. İnatla kötülüğünü istediği bebeğe fazla yaklaştırmayarak mesela!
allah razı olsun duan için, çok ihtiyacım var inan. Şuan bile yine gözlerim doldu. Rabbim hesabını sorsun inşallah

Herşey tamam da bir kayınvalide torunu için o çocuğun doğacağı ne malum der mi kendi evladı da var yani. Hme siz zaten hamileymişsiniz neden senin ki doğsaydı ona da yapardık falan deme gereği duyuyor ki. Belki erken daha birşeylerin alınması için demek istiyordur bir şey olursa bu sefer üzülürsün diye yani. Mutlaka o da birşeyler yapacaktır ama yapmazsa da yapmasın o çocuk sizin çocuğunuz siz kendi üstünüze düşeni yaparsınız bir şey olur yine diye sevincini belli etmek istememiş olabilir doğunca değişir.
Kendi hiçbir şey almadı ya , bence ondan bu kadar hırs yaptı ve hırsından ağzından böyle çıktı, yoksa torunu elbette seveceğinden eminim ama işte el gibi, iki kucağına alıp agugu yapar o, diğer torununa yaptığı gibi

allah razı olsun duan için, çok ihtiyacım var inan. Şuan bile yine gözlerim doldu. Rabbim hesabını sorsun inşallah
Sakın ağlama. 6 ay nasıl yaşadıysan öyle yaşa tatlım.
Bebişin canı bir şey istiyorsa ye, aç komedi falan seyret.
Onun inadına bebeği mutlu et, sen de mutlu ol. Merak etme o öyle dedi diye bebiş annesini bırakıp gitmez. :KK51:

Tatlım ama kayinvalidenin yaptığı verdiği hiç bir şeyi yeme ben bu söylediğini hiç iyi niyetli bulamadım. Herşey filmlerde olmuyor artik. Gerçek hayatlarimiz filmlerden daha beter halde. Bebeginide sağ salim kucağına alırsın inşallah hiç aldırma. Kendi ailen olsun yanında yeter

Napcan kız, bir dost tarzında mesaj mı bırakacaksın :KK70:
Bu arada profil resmindeki kız çocuğu da pek güzel he. :)
yok kız alınan hediyeleri koysun da iyice kudursun dediydim.kadının kalbi taşlaşmış.bir hediye alsın bir sadaka versin yumusasin bu kalp ama ne gezer ancak bakıp bakıp kudurur

yok kız alınan hediyeleri koysun da iyice kudursun dediydim.kadının kalbi taşlaşmış.bir hediye alsın bir sadaka versin yumusasin bu kalp ama ne gezer ancak bakıp bakıp kudurur
Aman aman, bu sefer yeni zehirler saçar hediyeleri görünce. :KK14:

Back
X