Cok uzuluyorum abartıyor muyum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaslar yenı Üye oldum. İki yıllık evliyim. Evlenmeden once de esim internet Üzerinde bir sure sayfa kurup arkadas edınmıstı. Evlenmeden once bı bayanla nısanlılık dönemimizde benle tanışmadan once bır bayanla cınsel içerikli konuşmasını okumuştum. Kendisiyle konustum benim onunla aramda bısey yok. Öyle bir cahillıktı konustum ve facebook hesabımdan sildim dedi. Birkaç gün önce bebegımın resimlerini koymak ıcın bır Instagram hesabı aldim. Esımın ismini girip baktigimda o bayana ait resimleri evliyken begenmıs gorunce beynimden vurulmuş gıbı oldum. Sonra kendisine sordum neden yaptın hanı silmişsin dedim. Önce ben yapmadım dedi. Sonra ben onunla görüşmüyoruz yıllardır resmini beğenmem gorusmem anlamına gelmesin dedi. Çok uzunum cook...

Merhaba arkadaslar yenı Üye oldum. İki yıllık evliyim. Evlenmeden once de esim internet Üzerinde bir sure sayfa kurup arkadas edınmıstı. Evlenmeden once bı bayanla nısanlılık dönemimizde benle tanışmadan once bır bayanla cınsel içerikli konuşmasını okumuştum. Kendisiyle konustum benim onunla aramda bısey yok. Öyle bir cahillıktı konustum ve facebook hesabımdan sildim dedi. Birkaç gün önce bebegımın resimlerini koymak ıcın bır Instagram hesabı aldim. Esımın ismini girip baktigimda o bayana ait resimleri evliyken begenmıs gorunce beynimden vurulmuş gıbı oldum. Sonra kendisine sordum neden yaptın hanı silmişsin dedim. Önce ben yapmadım dedi. Sonra ben onunla görüşmüyoruz yıllardır resmini beğenmem gorusmem anlamına gelmesin dedi. Çok uzunum cook...

Bence çok takıyor değilsiniz.
Ciddi bir sorun var ortada.
Bu sorunun kaynağı da eşiniz. Siz değilsiniz. Kendinizde bir şey aramayın.
Sevgili olsanız hiç düşünmeden ayrılmanızı söylerdim.

İnsanlardan nefret ediyorum boşuna değil yani. Bebeği var güzelim eşi var o neler peşinde. Zaten insanların çoğunun insan değil hayvanat bahçesinde yaşayan canlılar gibi olduklarını günden güne gördüğümden beri daha da soğuyorum hepsinden. Özellikle de erkek denen türden.

Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim

Ben senı aldatmadım onunla gorusmedım deyip duruyor ne yapmaya çalıştığını inanın cozemıyorum

Bu erkekleri anlamak bir mümkün olsa...
Bazılarının ar damarı çatlamış.
Göz göre göre yapıyorlar...

görüşmemiş olsun tamam.
neden beğendiğini sordunuz mu? neden bir iletişime geçme çabasında?
buarada evliliğiniz nasıl?

Evlılıgımız bu olaylar dısında iyi ama arasıra da olsa bu tarz konular hep gündemde beğenip gectim resmî aldatmış mı oldum dıyor

Galiba eşinizin yaptıkları cinsel sohbetten ötürü bu kadın aklının bir köşesinde kalmış.fotoğraflarını beğenerek de kadına inceden selam çakıyor,aklımdasın mesajı veriyor. Bu hali ile kadına açıkça açık kapı bırakıyor.
Ne yapmalısınız?
Eşinizin olmadığı bir hayata hazır mısınız? Buna vereceğiniz cevaba göre yapacaklarınız şekillenecektir.

Back
X