Cok uzuluyorum abartıyor muyum

Kim ne derse desin nisanliyken karakterleri hakkinda ipucu veriyorlar. Kadinlar kör evlenince duzelir, yapmaz diye dusunuyorlar.
Adam huyundan vazgecmemis belki daha fazlasida vardir henuz yakalayamadiniz.
Sosyal medyada bi kadini begenmekle eline ne geciyor yani?
Açıklamalar öyle saçma ki

bile bile lades demek gibi olmuş sanki çünkü nişanlıyken de yakalamıssın. allah eşine akıl akıl fikir versin ne diyim bilemedimki

bile bile lades demek gibi olmuş sanki çünkü nişanlıyken de yakalamıssın. allah eşine akıl akıl fikir versin ne diyim bilemedimki
Canım ona göre bişey yok ki olanlarda normal ne olacak ki aldatmamış etmemiş. Az önce twitter den hiç anlamam mesela bi bakayım dedim anlayan varsa yardımcı olsun birçok Bayan takipçisi var

Arkadaşlar bu twitter de takipçi ne demek facebook arkadaşlığı gibi mi

canım şöyle twit atıyor er kişisi , hatun kişisi de favlıyor yani beğeniyor twiti. sonra etkileşim olursa özelden mesaj atışırlar birbirlerine. he birbirlerini takip ederler. eğer adam evli zamparaysa mesaj atarken can versin inşallah. sinirleniyorum bende aldatıldım sosyal medyadan. real de aldatılsam yine koymazdı bu kadar adam yazışmaktan resim beğenmekten keyif alıyor naparsın :KK34: twitter değil de bak swarm var ordanda yürüyor bu adiler. instamessage var happy mi ne b*ksa afedersin öyle bir uygulama da var. Yaşadım biliyorum adam nerden kız düşürürsem hesabı google playde uygulama bırakmamıştı :KK51::KK51:

Back
X