Cok uzuluyorum abartıyor muyum

Abartıp sıkmayın bu kadar kocalarınızı yahu, fanusta mı yaşıyorsunuz ben anlamıyorum. Siz bir erkeğin resmini beğenemez misiniz? Sosyal medyada yokum ama olsaydım eski sevgilimin eşiyle çocuğuyla vs.. olan resmini beğenirdim, ne olacak yani...Eşim de bunu görse aklı başında mantıklı bir adam olarak sorun yapmazdı. Ne olacak yani, herkes başkasıyla evlenmiş, ayrı hayatlar kurulmuş, onun resmini beğendi diye nedir bu tantana? Zaten bu kıskançlık olayı bana çok saçma geliyor ya neyse, onu da yeri gelirse başka bir topic'te anlatırım...

Arkadasım normal bir bayan arkadaşını beğenmesıne kızmıyorum dıkkatdıkkat edersen olayin oncesi oldugu ıcın tepkılıyım

Bence biz sıkmıyoruz siz biraz rahatsınız konuyu tamamen okuduğunuza emin misiniz???
Aralarında daha önce cinsel içerikli bi konuşma geçmiş bi bayan ve artık evli bi erkeğin bence bu tür davranışlarda bulunması son derece yanlış.
Evliliğin yazılı olmayan kuralları vardır bu hanımefendi bi erkekle cinsel içerikli sohbet edip sonra fotolarını beğenip bir nevi hala buradayım demesi sizde normal mi??

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmakmı bence pasif kalmissiniz tepkinizde o bilgisayarı kafasında kırardım ben olsam( tavsiye etmiyorum)

Benı oyle bır duruma getirdi kı kendi kendime acaba ben mı yanlıs anlıyorum demeye basladım

Bence hic uzulme o senin ama ardinida birakma takipte kal evlenen erkeklerin eski sevgililerin erkegin evlendini bile bile konusmalarina sinir oluyorum

1 begenmis olmak icin begenmistir
2 muhabbet başlatma amacli begenmis olabilir. Yani kadin begeniyi görünce mesaj atmasini beklemis olabilir

Bilemiyorum bu durumda olsam napardim diye. Ama sakin kalamazdim herhalde

Kesinlikle kendinizde suç aramayın siz bunu 2 yıl sonra farketmissiniz yani supheci , güvensiz tavrinız yokmus ki zaten. Malesef burada okuduklarimla yasadiklarmla erkeklerin %90 ı boyle arkadaslarinda dedigi gibi. Neye sahip olurlarsa olsunlar hep gözleri disarida ustelik bebeginizde varmıs. O kadar yüzssuzler hemen inkar hemen karsi tarafı suclu duruma dusurme kendinizde sucu aramayin normal arkadas ayri internetten tanisim cinsel sohbet eden kisi ayrı .
Bence esinizi guzelce uyarın uzuldugunuzu falan soyleyin tabi guzel bir birlikteliginiz varsa size deger veriyorsa insallah anlayacaktir. Kendinizi uzmeyin malesef bircok kadin bu durumu yasiyor . Insallah esiniz hatasini farkedip hatasindan doner

Reactions: Amy
İnsan bari çakma hesap alır, terbiyesiz
Bence görmenden bile çekinmiyor böyle rahatlık mı olur

Üfff bide.bu erkeklen kendini haklı çıkarmaya çalışırken söyledikleri saçma yalanlar yokmuu insanı çıldırtır. Kadınları anlamaları için yaptıkları hareketin fazlasını değil aynısını biz kadınlar yapsak tepkileri nasıl olurdu kimbilir... İlgini fazla belli etmeden,çaktrmadan araştrmaya dewam et belli edersen o kadınla görüşüyosa bile ortada delil bırakmaz. Kendine iyi bak arkadaşım geçmiş olsun

Senin tırnağın olamaz dıye savunma yapınca insan sok oluyo

Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim

Kesinlikle acaip saçma ve gereksiz bir durum...
Ne demek gidecek öyle geçmişi olan bir bayanın resmini beğenecek!!!!
Haddini bildirin mümkünse ve tatmin edici bir cevap almadan asla affetmeyin...
Gerekirse her ikiniz de sosyal medyadan uzak durun...

Hep diyorlar kendin bilenler için ne tehdidi diye ama gerçekten her insanın da bir nefsi var..
O diyen insanlar nefissiz yaşamıyorlar.. Şeytan işte anlık da olsa uyuluyor..

Ben o kadar rahatım ki..
Eşim sosyal medyadır Facedir instagram dır hiç sevmez işi de olmaz..
Tek uğraşı işi, okulu, ben ve oğlu..
Neyine yetmiyor herkesin..

Çok güven sarsıcı bir durum..
Ben içime sindiremezdim asla asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…