- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Arkadasım normal bir bayan arkadaşını beğenmesıne kızmıyorum dıkkatdıkkat edersen olayin oncesi oldugu ıcın tepkılıyımAbartıp sıkmayın bu kadar kocalarınızı yahu, fanusta mı yaşıyorsunuz ben anlamıyorum. Siz bir erkeğin resmini beğenemez misiniz? Sosyal medyada yokum ama olsaydım eski sevgilimin eşiyle çocuğuyla vs.. olan resmini beğenirdim, ne olacak yani...Eşim de bunu görse aklı başında mantıklı bir adam olarak sorun yapmazdı. Ne olacak yani, herkes başkasıyla evlenmiş, ayrı hayatlar kurulmuş, onun resmini beğendi diye nedir bu tantana? Zaten bu kıskançlık olayı bana çok saçma geliyor ya neyse, onu da yeri gelirse başka bir topic'te anlatırım...
Abartıp sıkmayın bu kadar kocalarınızı yahu, fanusta mı yaşıyorsunuz ben anlamıyorum. Siz bir erkeğin resmini beğenemez misiniz? Sosyal medyada yokum ama olsaydım eski sevgilimin eşiyle çocuğuyla vs.. olan resmini beğenirdim, ne olacak yani...Eşim de bunu görse aklı başında mantıklı bir adam olarak sorun yapmazdı. Ne olacak yani, herkes başkasıyla evlenmiş, ayrı hayatlar kurulmuş, onun resmini beğendi diye nedir bu tantana? Zaten bu kıskançlık olayı bana çok saçma geliyor ya neyse, onu da yeri gelirse başka bir topic'te anlatırım...
Sanırım parmağın sürcmüs canım 90 yazacaktin dimi:)Erkekligin % 60 ı inkar. .
Sanırım parmağın sürcmüs canım 90 yazacaktin dimi:)[/QUOTE
bu çok iyiydi ya
Bence hic uzulme o senin ama ardinida birakma takipte kal evlenen erkeklerin eski sevgililerin erkegin evlendini bile bile konusmalarina sinir oluyorumMerhaba arkadaslar yenı Üye oldum. İki yıllık evliyim. Evlenmeden once de esim internet Üzerinde bir sure sayfa kurup arkadas edınmıstı. Evlenmeden once bı bayanla nısanlılık dönemimizde benle tanışmadan once bır bayanla cınsel içerikli konuşmasını okumuştum. Kendisiyle konustum benim onunla aramda bısey yok. Öyle bir cahillıktı konustum ve facebook hesabımdan sildim dedi. Birkaç gün önce bebegımın resimlerini koymak ıcın bır Instagram hesabı aldim. Esımın ismini girip baktigimda o bayana ait resimleri evliyken begenmıs gorunce beynimden vurulmuş gıbı oldum. Sonra kendisine sordum neden yaptın hanı silmişsin dedim. Önce ben yapmadım dedi. Sonra ben onunla görüşmüyoruz yıllardır resmini beğenmem gorusmem anlamına gelmesin dedi. Çok uzunum cook...
Merhaba arkadaslar yenı Üye oldum. İki yıllık evliyim. Evlenmeden once de esim internet Üzerinde bir sure sayfa kurup arkadas edınmıstı. Evlenmeden once bı bayanla nısanlılık dönemimizde benle tanışmadan once bır bayanla cınsel içerikli konuşmasını okumuştum. Kendisiyle konustum benim onunla aramda bısey yok. Öyle bir cahillıktı konustum ve facebook hesabımdan sildim dedi. Birkaç gün önce bebegımın resimlerini koymak ıcın bır Instagram hesabı aldim. Esımın ismini girip baktigimda o bayana ait resimleri evliyken begenmıs gorunce beynimden vurulmuş gıbı oldum. Sonra kendisine sordum neden yaptın hanı silmişsin dedim. Önce ben yapmadım dedi. Sonra ben onunla görüşmüyoruz yıllardır resmini beğenmem gorusmem anlamına gelmesin dedi. Çok uzunum cook...
Senin tırnağın olamaz dıye savunma yapınca insan sok oluyoÜfff bide.bu erkeklen kendini haklı çıkarmaya çalışırken söyledikleri saçma yalanlar yokmuu insanı çıldırtır. Kadınları anlamaları için yaptıkları hareketin fazlasını değil aynısını biz kadınlar yapsak tepkileri nasıl olurdu kimbilir... İlgini fazla belli etmeden,çaktrmadan araştrmaya dewam et belli edersen o kadınla görüşüyosa bile ortada delil bırakmaz. Kendine iyi bak arkadaşım geçmiş olsun
Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim
Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim
Haklısın... oda senin tırnağın olamaz , kocanda eğer bu mantıktaysa hiç takma kafana değmez insanlar için değerli gözyaşını akıtmaSenin tırnağın olamaz dıye savunma yapınca insan sok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?