Cok uzuluyorum abartıyor muyum

bence bu herkese göre değişir kimine göre kavga etmelik kimine göre beni aldattın demelik bir durum ama illa fikir soracaksan aldatma bence

Nerdeyse ben beğen tuşuna basmayı beğeniyorum, bu onu beğendiğim anlamına gelmez diye açıklamış..

Bu cok iyiydi supersin.
Hobby olarak begen tusuna basmak.
Biraz daha zorlasan: ben seni aldatmadim begen tusu tahrik etti beni, ben sucsuzum diycek.

Senin tırnağın olamaz dıye savunma yapınca insan sok oluyo

açıklamanın saçmalığına bakın birde senin tırnağın olamazmış mış mış.. tırnağın dahi olamayan bayanı nıye begeniyor? tırnağın oluyormusta caktırmıyormuş demek ki diyesim geliyor

Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim

senin neyin, neren eksik olcak allah askına bu tarz durumlarda ayyy ben mi eksiğim, ayy benim nerem eksik şok olayına girmeyin lütfen canım benim sen niye eksık olcakmıssın eşinin bi hatası bu sadece senden bağımsız yaptı, adriana lima aldatıldı ya aklıma geldi söyleyim dedim yani eksiğim demeyin kendinize ki seninki beğenmiş buda bi aldatma sonuçta ama adrıana fena aldatıldı nerden nereye bağladım msallah bana

Canım.bu aslında kişinin gerçek hayatta yapamadığı mevzulari sanal alemde nefsini tatmin için yaptığı bisey. Yanı gerçekte biriyle seni fiziksel anlamda aldatmaktan cekinip yada kendince uygun görmeyip kanaldan tatmin etme. Bi nevi biraz vicdan rahatlatma... Çok kötü olmuş nihayetinde sürekli eşini takip ederek yasayamassin

Ben de seninle aynı fikirdeyim arkadasım

Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim
Olabilir kim dört dörtlük ki? Aldatması mı gerekiyo canım. Sen sonuna kadar haklısın açıklama bile yapamaz sana. Affediceksin biliyoruz ama tepkini göster lütfen.

Sorun eksik ya da tam olmak değil yani bakımlı bakımsız güzel çirkin değil Adam yapmak istiyorsa her halükarda yapar

uzulmekte haklisiniz bnce...bn olsam bnde tepki gosterirdim..hayir evli barkli adamsin niye begeniyosun elin kadininin resimlerini...siz ayni seyi yapsaniz ne dusunur acaba....illa aldatma olmasi icin kadinla yatmasi mi gerekiyormus..sinir oluyorum su dusuncede erkeklere...

Hıcbır aciklamasi yok aslında sadece su an ne diyeceğini bilmiyor yok öylesine yaptım yok amacım kötü değildi canım yanıyor

Arkadaşlar bu konuyu aylar önce açtım ama evimde bugun buna benzer sorun daha yaşadım eşime bazı bayanlarla samimi olmamasını söylediğim halde faceden orda burda göğsü sırtı bacağı dekolteli arkadaşlarının resimlerini beğenip duruyor çok mu abartıyorum artık bıktım valla

benim için mühim bir mesele.

çok iğrenç
yakışıyor mu evli ve çocuklu bir adama!

eşin bence sadece sanal ortamdan beğenmekle kalmıyor. üzgünüm bunu söylemek istemezdim ama düşündüğüm şey bu.

Kim ne derse desin nisanliyken karakterleri hakkinda ipucu veriyorlar. Kadinlar kör evlenince duzelir, yapmaz diye dusunuyorlar.
Adam huyundan vazgecmemis belki daha fazlasida vardir henuz yakalayamadiniz.
Sosyal medyada bi kadini begenmekle eline ne geciyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…