Nerdeyse ben beğen tuşuna basmayı beğeniyorum, bu onu beğendiğim anlamına gelmez diye açıklamış..
Senin tırnağın olamaz dıye savunma yapınca insan sok oluyo
Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim
Ben de seninle aynı fikirdeyim arkadasımCanım.bu aslında kişinin gerçek hayatta yapamadığı mevzulari sanal alemde nefsini tatmin için yaptığı bisey. Yanı gerçekte biriyle seni fiziksel anlamda aldatmaktan cekinip yada kendince uygun görmeyip kanaldan tatmin etme. Bi nevi biraz vicdan rahatlatma... Çok kötü olmuş nihayetinde sürekli eşini takip ederek yasayamassin
Olabilir kim dört dörtlük ki? Aldatması mı gerekiyo canım. Sen sonuna kadar haklısın açıklama bile yapamaz sana. Affediceksin biliyoruz ama tepkini göster lütfen.Hep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim
Elim kırılsaydı da yapmasaydım dıyorSimdi durumunuz nasil merak ettim ?
Sorun eksik ya da tam olmak değil yani bakımlı bakımsız güzel çirkin değil Adam yapmak istiyorsa her halükarda yaparHep kendimde sorun aradım acaba benım mı bır eksiğim var dedım ya da ben mi yanlıs anladım dedim
uzulmekte haklisiniz bnce...bn olsam bnde tepki gosterirdim..hayir evli barkli adamsin niye begeniyosun elin kadininin resimlerini...siz ayni seyi yapsaniz ne dusunur acaba....illa aldatma olmasi icin kadinla yatmasi mi gerekiyormus..sinir oluyorum su dusuncede erkeklere...Merhaba arkadaslar yenı Üye oldum. İki yıllık evliyim. Evlenmeden once de esim internet Üzerinde bir sure sayfa kurup arkadas edınmıstı. Evlenmeden once bı bayanla nısanlılık dönemimizde benle tanışmadan once bır bayanla cınsel içerikli konuşmasını okumuştum. Kendisiyle konustum benim onunla aramda bısey yok. Öyle bir cahillıktı konustum ve facebook hesabımdan sildim dedi. Birkaç gün önce bebegımın resimlerini koymak ıcın bır Instagram hesabı aldim. Esımın ismini girip baktigimda o bayana ait resimleri evliyken begenmıs gorunce beynimden vurulmuş gıbı oldum. Sonra kendisine sordum neden yaptın hanı silmişsin dedim. Önce ben yapmadım dedi. Sonra ben onunla görüşmüyoruz yıllardır resmini beğenmem gorusmem anlamına gelmesin dedi. Çok uzunum cook...
benim için mühim bir mesele.Arkadaşlar bu konuyu aylar önce açtım ama evimde bugun buna benzer sorun daha yaşadım eşime bazı bayanlarla samimi olmamasını söylediğim halde faceden orda burda göğsü sırtı bacağı dekolteli arkadaşlarının resimlerini beğenip duruyor çok mu abartıyorum artık bıktım valla
çok iğrençArkadaşlar bu konuyu aylar önce açtım ama evimde bugun buna benzer sorun daha yaşadım eşime bazı bayanlarla samimi olmamasını söylediğim halde faceden orda burda göğsü sırtı bacağı dekolteli arkadaşlarının resimlerini beğenip duruyor çok mu abartıyorum artık bıktım valla
eşin bence sadece sanal ortamdan beğenmekle kalmıyor. üzgünüm bunu söylemek istemezdim ama düşündüğüm şey bu.Arkadaşlar bu konuyu aylar önce açtım ama evimde bugun buna benzer sorun daha yaşadım eşime bazı bayanlarla samimi olmamasını söylediğim halde faceden orda burda göğsü sırtı bacağı dekolteli arkadaşlarının resimlerini beğenip duruyor çok mu abartıyorum artık bıktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?