Evet denedim ama bir sonuç alamadımOvülasyon testiyle yumurtlama takibi yapmayı denediniz mi. Umarım en kısa sürede çok mutlu olursunuz bu konuda
Ne kadar süre denediniz acaba? Ben de 4 yıllık evliyken denemiştim 2. Ay denemede hamile kalmıştımEvet denedim ama bir sonuç alamadım
Şu 4 5 aydır deniyorumNe kadar süre denediniz acaba? Ben de 4 yıllık evliyken denemiştim 2. Ay denemede hamile kalmıştım
Merak etmeyin 1 yıl içinde olur bir problem yok ise Allah nasip ederseŞu 4 5 aydır deniyorum
Kontrollerinizi aksatmayın iyi bir kadın doğumcuya gidin eşiniz de muayene olsun. Sperm değerleri de önemli. İnşallah en kısa zamanda burda mutlu haberinizi alırız. Kafaya takıp takıntı haline gelince olmuyor. Akışına bırakın ve hiç stres yapmayın. Ben de artık 4 yıl oldu diyordum üzülüyordum ve sonra aman olmazsa olmasın kafasına girmiştim kısa bi süre sonra pozitifi gördümŞu 4 5 aydır deniyorum
Haklısın canım akışına bırakmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa çocuk diyince boğazım düğümleniyoKontrollerinizi aksatmayın iyi bir kadın doğumcuya gidin eşiniz de muayene olsun. Sperm değerleri de önemli. İnşallah en kısa zamanda burda mutlu haberinizi alırız. Kafaya takıp takıntı haline gelince olmuyor. Akışına bırakın ve hiç stres yapmayın. Ben de artık 4 yıl oldu diyordum üzülüyordum ve sonra aman olmazsa olmasın kafasına girmiştim kısa bi süre sonra pozitifi gördüm
Evet erken yaşta evlendimProfilde yazdığı gibi 20 yaşında mısınız
İnşallah dua edin bana nolurMerak etmeyin 1 yıl içinde olur bir problem yok ise Allah nasip ederse
Tabiki en kısa zamanda hamile olacaksınız Allahın izniyle inşallahİnşallah dua edin bana nolur
Allâh razı olsun canımTabiki en kısa zamanda hamile olacaksınız Allahın izniyle inşallahsizde bana dua edin
Daha çok gençsin . Ama ben yine de 4-5 ay denemıssın bekleme dicem sana . Bi kadın doğum uzmanına git sorun yok onayı alırsan denemeye devam edersin kafan rahat şekilde .Evet erken yaşta evlendim
Ben doktora gıtım eşimde giti ikimizde de hiç bir problem yokiDaha çok gençsin . Ama ben yine de 4-5 ay denemıssın bekleme dicem sana . Bi kadın doğum uzmanına git sorun yok onayı alırsan denemeye devam edersin kafan rahat şekilde .
Tersi olsun istemem ama eğer bi sorun varsa erken tanı ve tedavi seni bir çok psikolojik bitik ve stresli döneme sürüklemeden çaresine bakarsın
Eşinizin spermıogram testi ve sizin testlerınız sorunsuz çıkması güzel .Ben doktora gıtım eşimde giti ikimizde de hiç bir problem yoki
Rahim filmim çekildi tüpler açık hormonlarıma bakıldı oda normal adetliyken yumurtalıklarıma bakıldı oda normal hiç bir problem yok dedi doktor kısacasıEşinizin spermıogram testi ve sizin testlerınız sorunsuz çıkması güzel .
Rahim filmi peki tüplerinize bakıldı mı ? Mesela benım tüplerim tıkalı olduğu ıcın tüp bebeğe yönlendirildik .
O zaman denemeye devam edin . Dediğiniz gibi tüm testler yapıldı ve sorun yoksa 1 sene deneyın olmazsa sebebsiz infertilite olanda çok var .Rahim filmim çekildi tüpler açık hormonlarıma bakıldı oda normal adetliyken yumurtalıklarıma bakıldı oda normal hiç bir problem yok dedi doktor kısacası
Eşim cocuk için ilişki yapıyoruz sürekli bu kafadaO zaman denemeye devam edin . Dediğiniz gibi tüm testler yapıldı ve sorun yoksa 1 sene deneyın olmazsa sebebsiz infertilite olanda çok var .
Ama kafadan çocuk için sevişiyoruz demeyın vücudunuzu rahat bırakın . Ovulasyon testleri strese sokar gençmişsınız zaten gun aşırı ilişkiye girin
Rabbim hasretinize kavuştursun
Eşim cocuk için ilişki yapıyoruz sürekli bu kafada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?