• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzülüyorum hatırladıkça:)

zevzekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
18
0
36
Trabzon
.....................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
herkes işine gelenı bızım burda boyle der sıyrılır.uzulme canım ben de sozumu baska bır gune ıstıyordum ama geldıler ıstemenın ertesı gunu soz oldu aramızda 6 saat yol var..ama nıce 15 saatlık yolları git gel yapanlar var herkes fedakarlık yapmıyor..cok da takılma bunlara

sende onlara ona göre değer verirsin canım..üzme kendini..yeri geldiğinde söylersin lafını..ama böyle kafaya takıpta kendini yıpratma..inan çoğumuzun öyle olmuştur..insan sinir oluyor ama yapacak bişi yokki..

hepsi geçti gitti zamanı geri getiremezsin artık bu yüzden düşünüp kurgulayıp canını sıkma:50:şimdi onlarla ilişkin nasıl bilmiyorum ama iyiysen eskiler yüzünden kötü olma.herkese hakettiği kadar değer ver kimseden de fazla birşey bekleme:31:

Bana iy olana ben dahada iyi olurum ama bu durumda onlarda benim gozumde degersiz olurlardi herseyin usulu var hayret

eğer yapsalardı sende onlara karşı mihnet duygusu oluşacaktı canım boşver iyiki yapmamışlar tavrını ona göre koyar birşey derler, üzerine çok gelirlersede "ne yaptınızda ne bekliyorsun dersin"
sen eşinle iyi olmaya bak, bir iki dk. mesafedekilerde aynısını yapıyorlar.
kafamızı onlara takıp yaşımızın, evliliğimizin, en güzel günlerini bu tür şeylerle geçiryoruz
şimdi sana yazıyorum takma diye ama buna kendim bile inanıp uygulayamıyorum.

Annanem hep "el deyince ağzına yel dolar kzım, elin iyisi olmaz derdi çok haklıymış.

eşim tek erkek çocuk ailesi çok düşkün.ama biz evleniceğimiz zaman aramızda 3 saat mesafe olmasına rağmen beni ayrıca istemeye gelmediler o kadar ısrar ettm nafile en büyük hayalimdi isteniceğim gün ama olmadı .bizde böyle dediler geldiler isteme söz nişan karışık bişey yapıp gittiler ailem üzülmeyeyim diye birşey demedi . ne bohça ne bir hediye düğüne kadar bana küçücük bir hediye bile almadılar.düğün alışverişi falan hiç yapmadılar düğünden önce size takıcz diye gösterdikleri hiçbişeyi takmadılar eşimin bana takıcaklarını taktılar.düğünden sonra bayram geçti yine küçücük bir hediye yok. oysa ben hepsine düğüne kadar birkaç kere bohça götürdüm . çok şükür çalışıyorum onların bişeyine ihtiyacım yok tabiki .hepsine sustum bilmiyorlardır dedim ama şimdi yeğenleri evleniyor o kadar uzak mesafeden isteme söz nişan ayrı ayrı yaptırıyorlar bohça bekliyorlar vs . ve ben üzülüyorum onlara karşı iyi niyetimi kaybediyorum.haksız mıyım niye bu kadar değersiz davrandılarki bana söz de çok seviyorlar beni

aynı dertten bende müzdaribim 10yıl geçti aradan hala aklıma gelince acayip derecede sinir olurum hatta eşimin başını ağırtırım bana niye yapmadılar diye bi gün kayınvalide hanıma kızdım bizde böyle adetler yok dedi yıllar sonra kızları evlenince bohçalar takılar kıyafetler neler neler daha çok kızdım bende her fırsatta onların burnundan fitil fitil getirmeye karar verdim en azında biraz olsun içim soğur haksızlığa hiç gelemem hep adaletten yanayım he bu arada kayınvalideme ona bu konuda hakkımı helal etmiyeceğimi söylemekten başladım iyi yapmışım dimi :1::1::1::1::1:

Amaaannnn... dert ettiğin şeye bak.. bizimkiler de hep yok yok numarası yapıyorlar... Bir senelik evliyim evlenirken bir bilezik gördüm..:dd Bir senedir ben hiç eli boş gitmem.. ne gelirler.. ne de ben gittiğim de küçük bir hediye verirler... Arada başlarının gözlerinin sadakası heralde erzak alıp yollarlar... oldu bitti... Ağız tadı olsun... kimse onların ne parasına, ne hediyesine muhtaç değil..;))

Benim eşimin aileside sizinkilerin beşbeteri en azından yapmıyoda söyleyemiyoda dili çıkmamış oluyo koz hep sende olmuş oluyo oğlum oldu dalga geçer gibi tencere getirdi işime yarar bişey olsunmuş aman daha neler neler halada eşimin parasını çocuğumun hakkını yiyolar şu an hamileyim kızım olcak ben kız çocuğu istemiyodum diyo sanki ona özel sipariş artık kızımada plastik leğen getirir =)))

Back
X