- 24 Ağustos 2022
- 4.826
- 19.649
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahil halka her istediğinizi yaptırabilirsiniz.Mesele aslinda birini basta çok tutmamak görev süresi dolunca tekrar secilememesi halk olarak bence görev süresi dolunca indirip baska siyasetcileri getirseydik herkes o koltuklarda kalici olmadığını bilecekti uzun süre kalan adamlarin neler yapabildiğini sadece ülkemizde degil dünyada örneklerini görebiliriz
komplocu diyenler olabilir ama ben dünya çapında tüm seçimlere şaibeli bakıyorumMesele aslinda birini basta çok tutmamak görev süresi dolunca tekrar secilememesi halk olarak bence görev süresi dolunca indirip baska siyasetcileri getirseydik herkes o koltuklarda kalici olmadığını bilecekti uzun süre kalan adamlarin neler yapabildiğini sadece ülkemizde degil dünyada örneklerini görebiliriz
Eşim orada çalışıyor bir haftayı geçti gideli aile birlesimi isteyecek kendi işlemlerini hallediyor şirketi çalışma izni ve oturum izni çıkarmasına yardımcı oluyor bizimde gitmemiz iki üç ayi bulur sanırımSiz Karadağ’a taşınacaktınız ne oldu o iş?
Bende öyle sanki başkaları tarafindan secilenler getiriliyor halkin seçtikleri değil bi digeri de seçimlerin hileli olduğukomplocu diyenler olabilir ama ben dünya çapında tüm seçimlere şaibeli bakıyorum
katılmadığım yerleri var ama youtube'da sol tv kanalında şuan belgesel yayınlıyorlar iktidarın ilk dönemlerini amerika, iş adamları, sanatçılar ve askeriye kanadından ele alarak anlatıyor tavsiye ederimBende öyle sanki başkaları tarafindan secilenler getiriliyor halkin seçtikleri değil bi digeri de seçimlerin hileli olduğu
İnsan gibi dogru düzgün sömürmeyecek yönetecek gercekten vatanina insanina değer veren birileri yönetse insanlari yonlendirse ülkenin önünde hickimse duramaz örnekleri kore mesela adamlarin hicbirseyi yokken savastan cikmis yükselmiş singapur sadece insana yatırım yaparak yükselmiş bir sürü ulke örnekleri var ama bizim basimiza gecenler genelde kendilerini ve ailelerini zengin etme pesinde olduklari icin toprakta insanda pek umurlarinda olmuyoraynen öyle tr öyle bir yer olabilirmiş ki hayali ömür çürütür :')
Bizde gidiyoruz gittigim ulkenin bir nebze olsa ekonomosi iyi ama ahlaki olarak nasıl bilmiyorum sadece güler yüzlü mütevazi ve sapık olmayan insanların özlemini çekiyorum tirnagima oje sürmeme ailemin icinde laf eden amcam tenhalarda beni defalarca taciz etmişti cok iyi amca rolünü yapip beni kendi evlerine goturup çocukken gece de yanima uzanip taciz ederdi beni uyuyor sanarken şöyle bir bakıyorum da gerçekten belki de dünyaya gelmemek şanstı dünyaya doganlar şanssızOnlarca suç kaydı olanlar dışarda. Yolda yürürken bakıyorum kimsenin yüzünde nur yok. Herkes sapık. Ahlak denen bir şey kalmamış. Kendi izole çevremizde rahat yaşıyoruz ama sınırımızdan biraz çıktık mı korkuyorum.
Geçenlerde pazara indim. Bu insanlarla aynı şehirde mi yaşıyordum ben yaa dedim.
Ufacık çocukların ağzında hiç duymadığımız küfürler. Çocuklarımız onların arasına karışmasın diye özel okullara verdiğimiz milyonlar..
Dediğim gibi kendi izole çevremde iyiyim, ülkemden gitmeyi düşünmüyorum. Bu vatan bizim. Gidenle de empati yapıyorum, asla eleştirmiyorum
Hemen söylim aile eğitiminin bilinçsizliği ve eksikliği yüzünden böyleyiz,devletlerin çökmesi,ekonomik krizler,kötü hayat şartları vs bunların hiçbiri bir insanın ahlakını bozmaz,zaten bozuk olan ahlak için bir devletin,eğitim sisteminin yapabileceği birşey yok,daha dün bu konuda sohbet ediyorduk okul ile alakalı bir sorun üzerine konuşurken terbiyesizlikte sınır tanımayan bir öğrencinin annesi ama ben çalışan bir anneyim hepsine yetişemiyorumki diyerek kendini aklamaya çalıştı,çocukta yaparım kariyerde kısmındaki çocuğu sadece yapıp gerisini doğaya bırakan insanların eğitimsiz,bilinçsiz çocuklarıyla bundan birkaç sene sonra daha fazla uğraşıcaz,bunlar güzel günlerimiz daha neler görücez,empati yetenekleri yok,telkinde bulunan olmadığı için doğru ve yanlışı ayırt emte yetenekleri yok,acıma duyguları çok az gelişmiş bireyler geliyor,eskinin eğitimsiz anne babaların çocuklarını,asla ilgilenilmeyen mağara dönemi bilgisizliğiyle terbiyesiyle gelen çocuklar alacak,ben bu gidişatı çok vahim buluyorum,konunun muhattapları bilir durum cidden bu şekilde hızlı bir şekilde geliyor,herşeyin suyunu çıkartmayı severiz,biri olurken diğeri olmayı bir türlü beceremiyoruz,başka ülkeler daha disiplinli,kuralcı olurken internetten görüp uygulayan bir toplum haline geldik,şiddete özeniyoruz,açık giyinmeyi değil hiç giyinmemeyi modern olmak sanıyoruz,ortalık birbirini sağda solda aşağılayan insanlarla dolu dahada vahimi insanlar alenen birbirlerini aldatıyor ve her iki tarafta bunu görmezden gelebiliyor,bu bence ahlaki açıdan vahim bir durum,daha çok şey var ama siyaset yapmim bu yeterli gibi.Tüm dünya ulkelerinde çöküş var deniyor ama sanki bizim ülkemizde sadece ekonomik de degil ahlaki çöküş de cok fazla.. Sokakta zorla kacirilmaya çalışan kadın herkesin içinde öldürüldüister yurt dışında ister yurt içinde yasayalim farketmiyor insan vatani icin cok üzülüyor insanlari icin gelecek için derdim siyaset degil ama gercekten anksiyetem tetikleniyor kızım büyüdüğünde dünya nasil bir hal alacak bilmiyorum kalbim sıkışıyor dünya herkese yetecek kadar büyükken kim bi doyumsuzlar
ekonomik sebepler herseyi tetikliyor aile ici ilişkiler ruh hali
madem kuru soğanla da mutlu olunuyor nasıl bu haldeyiz
Konunuzu okuyup çok üzülmüştüm size. O yaratık dünyada daha beterini yaşasın inşallah. Siz bu konuda terapi alıyor musunuz? Ya da hiç yüzleştiniz mi o yaratıkla?Bizde gidiyoruz gittigim ulkenin bir nebze olsa ekonomosi iyi ama ahlaki olarak nasıl bilmiyorum sadece güler yüzlü mütevazi ve sapık olmayan insanların özlemini çekiyorum tirnagima oje sürmeme ailemin icinde laf eden amcam tenhalarda beni defalarca taciz etmişti cok iyi amca rolünü yapip beni kendi evlerine goturup çocukken gece de yanima uzanip taciz ederdi beni uyuyor sanarken şöyle bir bakıyorum da gerçekten belki de dünyaya gelmemek şanstı dünyaya doganlar şanssız
Yuzlesmedim karşılaşıp konuşmuyorum hic yuz yuze de gelmem yıllardır terapi aldim ama geri basa dönüyor heraey kiizim olduktan sonra havadan nem kapar oldumKonunuzu okuyup çok üzülmüştüm size. O yaratık dünyada daha beterini yaşasın inşallah. Siz bu konuda terapi alıyor musunuz? Ya da hiç yüzleştiniz mi o yaratıkla?
39 yaşımdayım ortaokulda okurken sosyal bilgiler dersinde ülkemiz için dünyada kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biri diye anlatırdı öğretmenimiz. Şimdi geldiğimiz duruma bakın. Dış mihraklar değil iç mihraklar sayesinde oldu yaşadığımız durum. Yazık diyorum sadece.Siyasete tam giremediğim icin konuyu cokda acamadim sanirim formda siyaset yasak ama gercekten artik herseyi etkiliyor cennet gibi ulkemiz var yer alti full maden dogusundan batisina kuzeyinden guneyine turuzim hayvancilik ve tarim icin elverişli yani böyle bi ülkenin ekonomik sartlari cok üst duzey olmasi gerekmezmi elini atsan can bulursun ama canimizi alana kadar vergiye bogup insanlari en insani ihtiyaclarini karsilayamayacak duruma getirmenin sebebi ne kafayi bozuyorum savaşta degiliz kitlikta degiliz neden ya neden
Yorum yapmaktan çekiniyorum en iyisi susmakTüm dünya ulkelerinde çöküş var deniyor ama sanki bizim ülkemizde sadece ekonomik de degil ahlaki çöküş de cok fazla.. Sokakta zorla kacirilmaya çalışan kadın herkesin içinde öldürüldüister yurt dışında ister yurt içinde yasayalim farketmiyor insan vatani icin cok üzülüyor insanlari icin gelecek için derdim siyaset degil ama gercekten anksiyetem tetikleniyor kızım büyüdüğünde dünya nasil bir hal alacak bilmiyorum kalbim sıkışıyor dünya herkese yetecek kadar büyükken kim bi doyumsuzlar
ekonomik sebepler herseyi tetikliyor aile ici ilişkiler ruh hali
madem kuru soğanla da mutlu olunuyor nasıl bu haldeyiz
Çocuk sahibi olmak psikolojik olarak çok zor. Çok endişeleniyoruz, haklıyız da. Onları elimizden geldiğince koruyacağız. Ama bunun için önce bizim iyi olmamız lazım. Eğer kendinizi kötü hissediyorsanız tekrar terapi alın bence. O pislik de bin beter olsunYuzlesmedim karşılaşıp konuşmuyorum hic yuz yuze de gelmem yıllardır terapi aldim ama geri basa dönüyor heraey kiizim olduktan sonra havadan nem kapar oldum